Вхід | Реєстрація

Стовбинодолинська амбулаторія отримала «Рено Дастер»

Стовбинодолинська амбулаторія отримала «Рено Дастер»

Позашляховик медичним працівникам передав голова Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун.

У 12-му номері тижневика «ЕХО» від 23 березня була надрукована стаття «Для новосанжарської «первинки» купують два позашляховики». У ній розповідалось, що 18 березня відбувся аукціон із визначення компанії, що поставить автомобілі «Рено Дастер» для Новосанжарського центру медико-санітарної допомоги.

За інформацією головного лікаря центру ПМСД Яніни Сіренко, 1,5 мільйона гривень для оновлення автопарку комунального закладу виділили з бюджету селищної ради.

Переможцем аукціону стала компанія «Соллі плюс. Кременчук», яка запропонувала поставити два позашляховики за 1 514 000 гривень.

У техвимогах вказано, що автомобілі виготовлені не раніше 2022 року. Обладнані бензиновим двигуном об’ємом 1550 кубічних сантиметрів. Гарантія на автомобіль — не менше 3 років або 100 000 кілометрів пробігу. Позашляховики укомплектовані центральним замком, системами ABS, EBA та EBD, індикатором тиску в шинах, передніми та боковими подушками безпеки водія і пасажира, кліматичною системою, підігрівом передніх сидінь, камерою заднього огляду і заднім парк-троніком.

11 травня пресслужба Новосанжарської селищної ради повідомила, що днем раніше голова громади Геннадій Супрун передав ключі й номерні знаки службової автівки завідувачу амбулаторії, сімейному лікарю Івану Золочевському.

Яніна Сіренко, у свою чергу, зазначила, що автівка обслуговуватиме жителів Стовбиної Долини, Великого Кобелячка, Попового, Супротивної Балки, Малого Кобелячка та інших населених пунктів ОТГ.

Автомобіль планується використовувати для виїздів лікаря до пацієнтів за викликом, на виїзди для обстеження, забору аналізів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2023, 12:16 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації