Вхід | Реєстрація

Для новосанжарської «первинки» купують два позашляховики

Для новосанжарської «первинки»  купують два позашляховики

Автомобілі використовуватимуть медики Стовбинодолинської і Старосанжарської амбулаторій.

18 березня відбувся аукціон із визначення компанії, що поставить автомобілі «Рено Дастер» для Новосанжарського центру медико-санітарної допомоги.

Як розповіла головний лікар центру ПМСД Яніна Сіренко, на останній сесії Новосанжарської селищної ради депутати проголосували за виділення 1,5 мільйона гривень для оновлення автопарку комунального закладу. Зокрема, вказану суму витратять на придбання двох кросоверів «Рено Дастер».

У аукціоні, що проходив минулої п’ятниці, взяли участь товариства «Соллі плюс. Кременчук» і «Моторкар Кропивницький».  Кременчукці запропонували два позашляховики за 1 514 000 гривень, а представники кропивницької компанії — 1 514 520.

Зараз ТОВ «Соллі плюс. Кременчук» очікує рішення щодо укладення договору.

У технічних вимогах до тендеру вказано, що автомобілі мають бути виготовлені не раніше 2022 року. Обладнані бензиновим двигуном об’ємом 1550 кубічних сантиметрів. Гарантія на автомобіль — не менше 3 років або 100 000 кілометрів пробігу. Автомобілі повинні бути укомплектовані центральним замком, системами ABS, EBA та EBD, індикатором тиску в шинах, передніми та боковими подушками безпеки водія і пасажира, кліматичною системою, підігрівом передніх сидінь, камерою заднього огляду і заднім парк-троніком.

У проекті договору строк поставки авто — 31 травня.

Також Яніна Сіренок розповіла, що в Стовбинодолинській амбулаторії працює сімейний лікар Іван Золочевський , а в Старосанжарській — Володимир Рудь. Станом на 20 березня жителі Новосанжарської громади підписали з Іваном Сергійовичем 1810 декларацій, а з його колегою, Володимиром Сергійовичем, — 1374.

Стосовно автопарку Новосанжарського центру ПМСД, то головний лікар повідомила, що на балансі медичного закладу перебувають три «Рено Дастера». Один був придбаний за кошти громади для Руденківської амбулаторії. Два позашляховики обслуговують Малоперещепинську і Галущиногреблянську АЗПСМ. Ці кросовери закупили за державні кошти в рамках розвитку первинної допомоги в сільській місцевості.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2023, 15:15 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації