Вхід | Реєстрація

На Полтавщині собака врятувала життя 95-річному чоловіку

На Полтавщині собака врятувала життя 95-річному чоловіку

Про зникнення літнього чоловіка поліції стало відомо 26 вересня вранці. І вже за кілька годин, після ретельного обстеження території населеного пункту, зниклого виявили у полі. До розшуку пенсіонера були залучені поліцейський офіцер громади, працівники Кінологічного центру обласної поліції зі службовими собаками та місцеві жителі.

Як пояснив офіцер Білоцерківської громади Євгеній Фененко, через погіршення стану здоров’я чоловік втратив рівновагу, впав у полі та не зміг вже самостійно підвестися. Так він пролежав кілька діб, поки його не знайшли правоохоронці разом з добровольцями.

– Відмінно спрацювала службова собака. Вона взяла запаховий слід і привела пошукову групу на ділянку, де лежав знесилений чоловік. Йому вже надали необхідну медичну допомогу. Нині його доглядають родичі, – зазначив Євгеній Фененко.

Поліція Полтавщини дякує за чудову роботу колегам та небайдужим жителям, які прийшли на допомогу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2023, 10:20 | Велика Багачка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації