Вхід | Реєстрація

У Кременчуці місцевий чоловік стріляв з балкону – поліція вилучила зброю

У Кременчуці місцевий чоловік стріляв з балкону – поліція вилучила зброю

До поліції Кременчука від місцевих мешканців надійшло повідомлення про постріли в повітря з балкона квартири в Крюківському районі міста. Під час невідкладних слідчих дій працівники відділення №1 Кременчуцького райуправління поліції виявили та вилучили у місцевого мешканця пістолет з ознаками переробки. Обставини події з’ясовує слідство. 

Повідомлення про постріли надійшло до поліції від жителів Кременчука 8-го жовтня, близько 15:30. Поліцейські під час проведення слідчих дій у помешканні місцевого жителя, 1995 року народження, виявили та вилучили пістолет з ознаками переробки. Наразі вилучену зброю направлено на експертизу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2023, 14:32 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації