Вхід | Реєстрація

У Миргородському районі автомобіль злетів з дороги – загинула людина

У Миргородському районі автомобіль злетів з дороги – загинула людина

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 січня близько 20:30 по вулиці Сергія Зуєнка в селі Шарківщина Миргородського району. Поліцейські в рамках відкритого кримінального провадження з’ясовують причини та обставини події.

Про деталі ДТП повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавської області.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль Chevrolet Aveo допустив виїзд за межі проїзної частини дороги та в подальшому зіткнувся з деревом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали 39-річний чоловік та жінка 1985 року народження. Обох травмованих доставлено до місцевої лікарні. На жаль, життя чоловіка не вдалося врятувати. Він помер в медичному закладі. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчими Миргородського райвідділу поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини ДТП зʼясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня, 09:19 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації