Вхід | Реєстрація

Енергосистема витримала атаки росіян

Енергосистема витримала атаки росіян

Україні вдалося підтримувати стабільну роботу енергосистеми, попри те, що протягом лютого росія намагалась атакувати регіональні енергетичні об’єкти. Таку інформацію подано в розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Розвідка підкреслила, що українські сили протиповітряної оборони неодноразово збивали російські БПЛА, але російські удари ймовірно завдали шкоди українським електростанціям та електропідстанціям.

Росіяни били по всій території Україні і завдали шкоди регіональній енергетичній інфраструктурі, у тому числі в Донецьку, Дніпрі та на заході України, аж до Львова.

Британська розвідка зазначає, що росія здійснювала комбіновані атаки, поєднуючи дрони-камікадзе з ракетами «земля-земля» і звичайною реактивною артилерію, але не застосовувала авіацію дальнього радіуса дії, як це було в 2022 і 2023 роках.

Незважаючи на ці атаки, енергосистема України підтримує стабільну роботу мережі, констатувала британська розвідка.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня, 19:53 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації