Вхід | Реєстрація

Навчайтеся, розвивайтеся і відпочивайте разом із LEGO

Навчайтеся, розвивайтеся і відпочивайте разом із LEGO

У одній із дитячих пісень, яку регулярно виконують на випускних вечорах у дошкільних закладах, говориться про те, що із завершенням дитсадка малеча має забути про іграшки, адже вона переходить у статус школярів і приступає до навчання. Та насправді одній данській компанії вдалося створити таку дитячу іграшку, що супроводжує підростаюче покоління навіть у виші, не говорячи про школу. Мова йде про конструктори LEGO. Точніше, про цілу серію наборів деталей на різноманітну тематику від данського виробника. Адже цей унікальний конструктор дозволяє дитині розвиватися з перших років життя.

До причин, чому слід придбати LEGO малятам, слід віднести:

  • висока якість матеріалів, що в жодному разі не нашкодять організму дитини,
  • зручні цеглинки допомагають малечі швидко розвивати та вдосконалювати дрібну моторику рук,
  • надійний спосіб вивчати кольори, геометричні фігури та вчити назви предметів,
  • малюк звертає безпосередню увагу на конструкцію, яку він будує, а значить додатково розвиває мислення, фантазію й уяву,
  • кожна серія іграшок має чіткий віковий розподіл,
  • більшість деталей універсальні та підходять до різних серій.

Що ж стосується шкільного процесу, то, на щастя, первачкам не довелося прощатися з улюбленим конструктором, адже вони активно використовують його на уроках. Існує ціла педагогічна система LEGO, що побудована за принципом «навчання через дії дитини». ,І згідно концепції Нової української школи, її сьогодні проваджують у вхід державних навчальних закладах нашої країни.

MYplay знає, який конструктор клієнт бажає

За роки своєї роботи датська компанія отримала світове визнання, яке крокує в ногу з часом і навіть випереджає його. Конструктори LEGO — це не просто яскраві цеглинки, а справжній світ захопливих емоцій. Так як у LEGO можна знайти практично кожного популярного мульти- чи кіногероя, неймовірні технічні новинки чи відомі архітектурні будівлі. Будувати з LEGO надзвичайно цікаво і в 3, і в 33, і навіть у 103 роки.

Тож якщо ви вирішили придбати для своєї дитини чи особисто собі розвиваючі іграшку — конструктор LEGO стане ідеальним варіантом. А щоб не витрачати час за поїздки в іграшкові магазини, обрати і замовити оригінальний конструктор можна зайшовши на сайт Інтернет магазин іграшок MYplay за посиланням https://myplay.ua/lego. Компанія MYplay пропонує LEGO на будь-який вік і смак за найкращими цінами в Україні. А менеджери компанії потурбуються, аби замовник у найкоротші терміни отримав обраний конструктор.

Отож, навчайтеся, розвивайтеся і відпочивайте разом із LEGO. А купуйте конструктори на myplay.ua.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня, 09:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації