Вхід | Реєстрація

Березневі оновлення Instagram принесли довгоочікувані функції

Березневі оновлення Instagram принесли довгоочікувані функції

Українські користувачі Instagram активно використовують додаток не лише для публікації фото контенту, а й для спілкування. Чергове оновлення соціальної мережі дозволяє нарешті редагувати відправлені повідомлення, адже месенджер Instagram досі залишався останнім, де не була реалізована така можливість.

Як українці використовують Instagram?

За популярністю та кількістю завантажень в Україні соціальна мережа Instagram поступається лише Telegram, причому на платформі iOS різниця менша, ніж на Android. Українці досить швидко опанували додаток як бізнес-інструмент, та активно використовують його для продажів та реклами. Наприклад, різноманітні онлайн казино анонсують акції, промокоди та повідомляють підписникам про 33 фріспіни за реєстрацію та інші бонуси.

Втім, лише у 2022 році Instagram вперше випередив за кількістю користувачів Facebook, причому не останню роль у цьому зіграли саме оновлення додатка - поява свого часу Reels, розширення інструментів Stories тощо. Проте вже у наступному році згідно з дослідженнями Plusone social impact, аудиторія обох додатків від Meta дещо скоротилася.

Що нового додали розробники?

Найпомітнішим оновленням березня стала довгоочікувана можливість редагувати повідомлення - робити це можна протягом 15 хвилин з моменту відправлення. Разом з тим додано декілька зручних функцій саме для месенджера:

  • Персоналізація чатів;

  • Закріплення чатів;

  • Звуки сповіщень;

  • Відповіді за допомогою наліпок та їх збереження.

Всі нововведення мають підвищити зручність користування додатком саме з метою спілкування.

Загалом продовжує спостерігається тенденція, які ніби приводить всі додатки для спілкування до спільного знаменника. Наприклад, функція закріплення чатів вже давно знайома користувачам Telegram, який своєю чергою раніше позичив у Instagram історії. За допомогою закріплення чатів можна обрати декілька важливих контактів та завжди мати до них доступ, а не шукати необхідний час серед інших листувань.

Відповідь на повідомлення за допомогою наліпок доступна після затискання обраного повідомлення у листуванні. Також їх можна зберегти в обране для швидкого доступу наступного разу. Щодо персоналізації чатів, то функція реалізована вже давно, проте регулярно поповнюється актуальними темами.

Традиційно оновлення може бути доступним поступово, проте у Meta зазначають, що воно для всіх користувачів без виключення. Перевірити актуальність встановленої версії можна перейшовши в магазин додатків.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня, 16:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації