Вхід | Реєстрація

Каратисти з Кобеляк здивували суперників

Каратисти з Кобеляк здивували суперників

9 березня 2024 року в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся чемпіонат області з військово‑спортивних багатоборств пам’яті Дениса Синюка. Спортсмени змагалися в розділах «всестильовий бій» та «стрільба з гвинтівки».

У змаганнях взяли участь близько 140 спортсменів з 12 команд: Полтавського обласного військово‑спортивного центру «Воїн», кафедри військової підготовки «Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка», ВЧ 3052 Національної гвардії України, роти тактико-оперативного реагування «ТОР» управління патрульної поліції в області, Полтавського міського багатопрофільного ліцею № 1 імені І. П. Котляревського, КЗ «ЦДЮТ» Терешківськоі територіальної громади, спортивного клубу «One team» (Полтава), спортивного клубу «Скорпіон» (Гадяч), Центру бойових мистецтв «Дзансін» (Кобеляки), спортивного клубу «Branibor» (Полтава), федерації козацького двобою «Спас», Полтавського ліцею з посиленою ВФП імені Віталія Грицаєнка.

З Кобеляцької громади брали участь троє спортсменів. Підготовка до змагань проходила згідно спеціально розробленої програми, котра включала в себе щоденні спаринги, тренування з різних видів боротьби та вправи на збільшення витривалості. І ось, як результат, наші земляки показали хороший результат!

Глядачі та інші тренери цікавились, яким саме видом бойового мистецтва займаються кобеляцькі спортсмени, адже не бачили раніше, щоб каратисти демонстрували такі навички. Нагадаємо, що в центрі «Дзансін» юнаки та дівчата вивчають передусім бойове мистецтво школи Годзю-рю карате.
Отже, на змаганнях кобелячани отримали наступні результати.

Розділ всестильовий рукопашний бій:

  • Стеценко Данило в категорії 14–15 років, 75 кг і більше, провів 4 поєдинки і отримав 1 місце;
  • Семененко Денис, 16–17 років, 75 кг і більше, провів 2 поєдинки — теж 1 місце;
  • Стеценко Давид, 7–8 років, до 24 кг, провів 2 поєдинки виборов 3 місце.

Незважаючи на втому, біль та повний емоційний зашквар, учасники ще раз довели собі та іншим, що каратисти можуть змагатися за будь-якими правилами і перемагати!


Автор: Дмитро Тараненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня, 16:55 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації