Вхід | Реєстрація

Як швидко отримати тепло з хімічними грілками для рук та ніг

Як швидко отримати тепло з хімічними грілками для рук та ніг

Серед шанувальників хімічні грілки давно здобули лаври першості через свою простоту, ефективність та універсальність використання. Вони допомагають забезпечити себе теплом протягом тривалого періоду часу або швидко відігріти тіло після охолодження.

Водночас для запуску вироблення ними тепла не потрібно жодних додаткових матеріалів або аксесуарів, досить просто дістати грілку з герметичного пакета і вона вже починає діяти. Надійні хімічні грілки завжди можна придбати на сайті https://grelka.com.ua/ за доступною ціною.

Як працює хімічна грілка?

Хімічна грілка, незважаючи на свою назву, не токсична і має склад безпечний для всього живого: людей, тварин, природи. Її наповнює:

  • залізний порошок;
  • активоване вугілля;
  • кухонна сіль;
  • вермікуліт;
  • вода.

Всі інгредієнти змішують між собою у певних пропорціях і поміщають у мішечок з нетканого полотна, щоб при необхідності складові могли дихати. А вже його вкладають у герметичну упаковку для тривалого зберігання грілки та подальшої реалізації.

Дія хімічної грілки починається після вилучення її захисної упаковки – розгерметизації. Кисень, проникаючи між волокнами тканини всередину мішечка, починає повільний, але впевнений процес окислення складу грілки. Він разом із водою та сіллю, які є каталізаторами, впливає на частинки заліза, запускаючи процес його іржавіння та відповідно вироблення тепла. При цьому активоване вугілля та вермикуліт виконують одночасно по дві ролі: каталізатора, а також накопичувача тепла та вологи відповідно. Така хімічна реакція дозволяє виробляти грілці трепло до 55 °C протягом 8-12 годин.

Де використовують хімічні грілки?

Саме простота, тривалість роботи хімічної грілки і миттєвість вироблення нею тепла зробило її незаперечним лідером продажів. Її використовують не тільки в походах і подорожах, а й у повсякденному житті, люди, які точно розуміють незаперечний взаємозв'язок між теплом та імунітетом.

Адже саме в холодні сезони року ми часто хворіємо через переохолодження та зниження бар'єрної функції організму, що спричинено низьким кровообігом і звуженням судин. Тому так важливо завжди тримати ноги та руки в теплі. У цьому вам допоможуть хімічні грілки від https://grelka.com.ua/khimichni-hrilky/ для рук, ніг і тіла. Інтернет-магазин Grelka пропонує хімічні грілки за доступною ціною, ви зможете замовити їх з доставкою по Україні.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня, 08:43 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації