Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі ВАЗ злетів з дороги - водія госпіталізовано

У Кременчуцькому районі ВАЗ злетів з дороги - водія госпіталізовано

Аварія на дорозі відбулася 7 квітня близько 10 ранку неподалік села Максимівка, що у Кременчуцькому районі. Зараз поліція працює над з'ясуванням всіх деталей цієї події.

За попередніми даними від слідчих, водій автомобіля марки ВАЗ, 1983 року народження, не впорався з керуванням та виїхав за межі дороги.

Постраждалого водія було невдовзі доставлено до медичного закладу, де лікарі оцінюють важкість отриманих ним травм.

Слідчі, під керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розглядають можливість внесення інформації про цей інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно з частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження). Детальні обставини та причини ДТП зараз з'ясовуються.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня, 09:58 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації