Вхід | Реєстрація

У ВП «Надєжда» оглянули техніку та нагородили кращих водіїв

У виробничому підприємстві «Надєжда» на травневі свята провели внутрішній техогляд транспорту перед літнім сезоном перевезень. На майданчику центрального гаража в Селещині вишикувалися вражаючою шеренгою потужні автомобілі з цистернами для нафтопродуктів: бензинів та зріджених газів. Автопарк підприємства у шести філіях по всій Україні налічує 48 важковаговиків і 70 легкових авто. У нашому районі базується 41 така вантажівка, 31 причіп, 7 одиниць самоскидів та автобусів.
ВП «Надєжда» – найпотужніша в Україні компанія за об’ємами перевезень зрідженого газу як по країні, так і в Центральну та Західну Європу. Працює з крупними іноземними фірмами. Існуючий автопарк здатен перевозити одночасно 10 залізничних цистерн небезпечних вантажів.
Як говорить керівник підприємства Віктор Батраченко, є тільки два періоди, коли можна зібрати техніку та всіх водіїв разом – Новий рік і травневі свята. На таких заходах обмінюються проханнями та вимогами. За словами.
Віктора Володимировича, людям дали техніку європейського зразка, одяг, зарплату. Залишається навчити працювати за світовими стандартами. На автомобілях трудяться екіпажі із двох водіїв. По тижню кожен. Зарплата одного за два тижні становить 2,5-3 тисячі гривень. 80% працівників автоколони – мешканці району.
Спеціалісти, інженери оглянили техніку, необхідну документацію. А її чимало. Навіть на рекламу на цистернах слід мати документ. До такого транспорту й вимоги безпеки особливі. Оцінювався і зовнішній вигляд водія. За висновками комісії, найкраще був підготовлений до роботи автомобіль Ростислава Деркача, жителя Іванівки. За це він отримав заохочувальну премію - півтори тисячі гривень. Друга премія (1000 грн.) дісталася Володимиру Позовному із Кошманівки, третя (500 грн.) – Миколі Жовтому із Дмитрівки.
Автоперевезення, це лише один напрямок діяльності підприємства. Є ще оптова й роздрібна торгівля нафтопродуктами, експорт зріджених газів, послуги з перевантаження в залізничні цистерни для експортування, зберігання нафтопродуктів на нафтобазах, доставка нафтопродуктів споживачам та виробництво спецодягу.
Тільки на навчання керівників, менеджерів та фінансистів роботі з персоналом, психологічні тренінги підприємство в рік витрачає 150 тисяч доларів.

Автор: Наталія СКОРИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 16:17 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації