Вхід | Реєстрація

МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ УКРАЇНИ    

У лютому-березні 2014 року росія загарбала український півострів Крим. Згодом російська армія та контрольовані  нею проросійські терористи захопили окремі райони Луганської та Донецької областей нашої держави. Так розпочалася новітня російсько-українська війна. Мета російських імперіалістів на чолі з владіміром путіним-знищення державності незалежності України. Тож, 24 лютого ц.р. держава-агресор росія вдалася до повномасштабного вторгнення на територію України майже по всьому периметру кордону-на півдні, сході, півночі. «Сьогодні 24 березня минає місяць запеклої боротьби українського народу проти російської агресії. Це місяць нашої незламності. Україна не тільки стримує російську армію, але й на дипломатичному рівні перемагає свого ворога. Увесь світ захоплюється стійкістю України, мужністю її воїнів, національним єднанням у боротьбі за свої цінності», - говориться на офіційних телеграм-каналах центральних органів виконавчої влади України, й зокрема, Інституту нацпам’яті «Історія та пам'ять».

Український народ стоятиме до перемоги

 Московитські загарбники очікували, що натовпи будуть зустрічати їх квітами, а натомість українські громадяни голіруч зупиняють танки та виходять на протести в окупованих містах.

Україна вже місяць стримує і перемагає набагато більшого за себе ворога. Ми показали світу стійкість України, мужність її воїнів, національне єднання у боротьбі проти ворога.

Плани Кремля про бліцкриг зазнали нищівної поразки, тому ворог почав терор мирного населення. Російські варвари завдають ракетних ударів по житлових будинках і лікарнях, беруть в облогу цілі міста та розстрілюють гуманітарні коридори. Росія зневажає правила ведення війни та грубо порушує норми Міжнародного права. Безпідставний напад на мирну країну з метою і захоплення, масоване бомбардування міст, мародерство та інші дії російських дикунів аналогічні до злодіянь нацистів часів Другої світової війни. А вигадана Путіним «денацифікація» – це чистий нацизм, спроба знищити українську націю.

Кремль уже почав прямо погрожувати іншим європейським державам. Безпрецедентна підтримка України громадянами різних країн свідчить про те, що Україна бореться на стороні  добра. За всі ці злочини Російська Федерація понесе відповідальність. Нещодавнє рішення Міжнародного Суду ООН зобов’язує РФ негайно припинити агресію. І це  лише початок тривалих судових процесів.  Український народ довів свою приналежність до великої європейської родини. Наша країна заслуговує на пришвидшене набуття членства в ЄС. Дослідження громадської думки вказують на те, що громадяни Євросоюзу підтримують вступ України.

Росія-світовий вигнанець

В повномасштабному вторгенні  росії-московії винен не лише Путін, а й російський народ, який у своїй переважній більшості підтримує воєнні проти України. Які можуть бути сентименти до росіян, які у своїй більшості  (71%) свідомо підтримують війну проти України? Риторичне запитання.

Європейський Союз, США, Канада, Велика Британія, Австралія, Японія уже запровадили безпрецедентні санкції проти РФ. З накладеними на неї понад 6 тис. санкцій Росія перетворилася на найбільш підсанкційну державу у світі. У цьому вона випередила Іран і Північну Корею. Росія в прямому сенсі стала світовим вигнанцем, токсичною країною, від якої відвертається світ. Внаслідок санкційного удару економіка Росії сиплеться і перебуває на грані дефолту. Рубль полетів у провалля. Майже 240 компаній пішли з ринку РФ. З кожним днем їх стає все більше.

Росію з ганьбою виключили з Ради Європи та відсторонили від роботи в Дунайській Комісії. Понад 70 світових організацій відмовилися від культурної співпраці з державою-окупантом. Втім, Європа та світ мають бути ще більш рішучими й вдарити по енергетичному сектору російської економіки, який суттєво підживлює російську воєнну машину. Своєю хоробрістю українці змінили хід глобальної історії і показали світові що таке справжня боротьба вільних людей за право вибору.

Перемога за Україною і вільним світом!

За матеріалами телеграм-каналів центральних органів виконавчої влади

Поділитися:
25 березня 2022, 00:31 | Блог: УІНП | Переглядів: 1853
Автор: УІНП
Кількість записів: 103

Український інститут національної пам’яті (УІНП) є центральним органом виконавчої влади із реалізації державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам’яті Українського народу
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації