Вхід | Реєстрація

"Глобине" знищує кобеляцький "Колос"    

"Колос" (Кобеляки) – ФК "Глобине" - 1:7
Голи: Калюжний (32) – Лісняк (15), Середа (55, 62, 78), Гавренков (65), Кувшинов (81), Кедич (87)
Арбітри: А.Харахайчук, Я.Опришко, В.Капшук (всі – Кременчук)
Кобеляки: Подорожний, Смірнов, Редчиц, Волочай, Колінько, Гулордава, Ломаков, Калюжний, Немченко, Бажан, Кухта.На заміну виходили: Скрипкін, Борзовець, Стратій, Демченко
Головний тренер: О.Янковський
Глобине: Клименко, Чорноус, Жениленко, Лисенко, Шутка, Галата, Гавренков, Лісняк, Колісник, Кувшинов, Середа. На заміну виходили: Кедич
Головний тренер: В.Чорноус
Попередження: Жениленко (85)
Вилучення: Колінько (48, фол останньої надії)
12 червня. Кобеляки. Стадіон «Колос». +21с. 150 глядачів. Оцінка поля – 3
Юнаки: 4:1 (Якименко 30, 36; Лупінос 18, 35 – Мороз 50)
 
Як відомо футбольний матч триває 90 хвилин. Але двобій в Кобеляках тривав лише 48 хвилин. Все, що було потім – це була гра в одні ворота. Як результат, на своєму полі підопічні Олександра Янковського зазнали нищівної поразки від гостей із Глобиного з рахунком 1:7!
 
Суперники розпочали зустріч на середніх швидкостях. Точилася рівна гра з великою кількістю боротьби, але без моментів. Це тривало до 15 хвилини, коли першу ж помилку оборонного механізму «Колоса» гості перетворили в забитий гол. Оборонці кобеляцької команди залишили без нагляду Руслана Лісняка, який без проблем переграв кіпера кобелячан Подорожного.
Господарі великими силами побігли відіграватися, за що ледве не поплатилися. Спочатку Шутка, а згодом Середа та Кувшинов мали чудові моменти, щоб подвоїти рахунок, але їм не щастило. Поки що…
Десь з 20 хвилини розпочалася злива, яка внесла певні корективи в дії команд. За таких погодних умов було складно показувати хорошу гру, проте футболісти прагнули показувати свої найкращі якості.
Кобеляцька команда відігралася на 32-й хвилині. Кухта з правого флангу прорвався через оборонні редути гостей та прострілив до штрафної, де Калюжний у падінні відправив м’яча у правий кут воріт Клименка – 1:1!
Ще в першому таймі гості мали реальний шанс вийти вперед. Одноклубники вивели Олексія Шутка на побачення віч-на-віч із голкіпером господарів, але гравець «Глобиного» не зміг переграти Подорожного.
Другий тайм розпочався з вилучення. За фол останньої надії поле залишив гравець «Колоса» Колінько. Як виявилося згодом це видалення стало фатальним для Кобеляк.
Що сталося потім? Це взагалі неможливо ніякими словами описати. Оборона «Колоса» в ці хвилини нагадувало діряве решето.
В залишені до кінця зустрічі 42 хвилини футболісти «Глобиного» грали між собою в таку собі гру «хто більше заб’є у ворота господарів». Нападники гостей з такою легкістю шматували (по іншому і не скажеш) оборону «колосят», що часом здавалося, що проти гостей вийшли грати не гравці рівня обласної першості, а якась дворова команда.
Переможцем «гольової гри» виявився нападник гостей Максим Середа, який оформив хет-трик. Ще по разу відзначилися Віталій Гавренков, В’ячеслав Кувшинов та Ярослав Кедич. Загалом форварди «Глобиного» в другому таймі повинні були ще 8 (!) разів. Крім того, кобеляцьку команду від вірних голів двічі рятувала… калюжа, яка утворилася біля воріт Подорожного.
Фінальний свисток рефері із Кременчука Анатолія Харахайчука зафіксував знищення кобеляцького «Колоса» з рахунком 7:1!
 
Гості начисто розшматували «Колос». Тут нічого додати. У мене лише виникає питання: що з такою безхарактерною грою взагалі робити в перші лізі, якщо навіть вдома кобеляцьку команду громлять так принизливо?
«Глобине», чесно, вразило своєю грою. Підопічні Валерія Чорноуса показали на прикладі, як треба грати та використовувати свої моменти. В команди є майбутнє. Від себе хочеться побажати хлопцям побільше футбольної фортуни в майбутньому. Особливо мені хочеться відзначити Максима Середу, який своїми корисними діями на полі по праву заслужив звання «найкращого гравця матчу».
Наступну свою гру в чемпіонаті кобеляцький «Колос» гратиме в Гребінці з місцевим «Локомотивом». Чи є шанси зачепитися за очки? За такої гри – жодних!
Олег Дубина
Поділитися:
13 червня 2011, 13:58 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 1862
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації