Вхід | Реєстрація

Громадяни Світу    

Ми — громадяни Світу. Наша батьківщина — планета Земля. І це тільки тому, що ми не можемо вільно літати в космос.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Усі, хто обмежує свою рідну територію однією країною, і називає це патріотизмом, — сентиментальні, пафосні бовдури. Особливо запущені випадки, коли людина зізнається в коханні своєму місту, селу, вулиці… Таке "кохання" — лише синдром обмеженого простору, в якому з народження перебуває бовдур. Людина, народжена десь на кораблі посеред океану, в житті прекрасно обходиться без "рідної земельки в карманах".

Землю на держави поділили політики. І до цього часу політикам вигідно, щоб люди сприймали ці кордони, як щось священне, рідне, неповторне. Держави потрібні політикам для того, щоб ними керувати. Щоб мати певний загін бовдурів, які на них працюють.

Будь-який поділ території створюється виключно з метою управління. "Поділяй і володарюй" ©.

Але бовдури цього не знають. Нав’язування "родіни", "гражданського долгу" та ін. політичних термінів вони сприймають за чисту монету. В місцях свого народження вони вбачають якусь містичну енергетику. А неможливість подорожувати світом пояснюють любов’ю до рідного краю.

Поділитися:
14 червня 2012, 00:23 | Блог: Майн шрайбен | Переглядів: 7315
Автор: New York
Кількість записів: 11

Also sprach Zarathustra.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації