Вхід | Реєстрація

Купуй гімно!    

Мене завжди роздражав заклик «Купуй українське!», який час від часу умудряються десь вивісити беззубі рекламщики. Ще більше мене роздражають люди, які, слідуючи цій настанові, роблядь з цього чесноту. Усі ті, хто зібрався рятувати таким чином вітчизняного виробника.

Такий лозунг міг з’явитися тільки як наслідок довгого та цілеспрямованого гімновиробництва, коли якість продукту настільки низька, що приходиться іти на хитрощі і збуджувати в покупцях відчуття патріотизму при покупкі.

Хороша реклама хорошого продукту ніколи не містить подібних закликів. Вона просто розповідає про продукт, і все по ділу. Ви можете уявити біл-борд із новим Porsche і написом «Купуй німецьке» десь у Берліні?

Про феномен таких лозунгів добре співає Семен Сліпаков. Він точно розуміє, що нічого з того, що продається з такими словами, купляти ні в якому разі не можна.

Поділитися:
15 липня 2012, 17:37 | Блог: Майн шрайбен | Переглядів: 4051
Автор: New York
Кількість записів: 11

Also sprach Zarathustra.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації