Вхід | Реєстрація

Різниця синонімів    

Щойно прочитав блог Майстра, де він розмірковує над тим, що будуть показувати попсові "зірки" після того, як повністю оголять свої сраки. Коли дочитав до пікантного слова, то зупинився і уважніше подивився на фото, прикріплене у блогі Майстра. І вирішив, що невдало підібране або фото, або слово. Спробую зараз пояснити, чому.

В українській мові існує два слова, якими тутешні жителі зазвичай неофіційно називають м’які тканини таза: жопа і срака. (Якщо комусь огидно читати такі слова, раджу зупинитись. Далі буде гірше.) На перший погляд це звичайні синоніми і їх можна вживати, як рівносильні за значенням слова. Але якщо вдуматися глибше, то стає ясно, що слово срака слугує для більш деталізованого висвітлення... м-м-м, предмету. В той час як жопа — слово узагальнююче.

Неможливо називати сракою частину тіла жінки, яка тобі подобається. Коли доводиться, то усі чоловіки говорять: жопа, попка і т.д. Жіноча срака не може подобатися, жопа — може.

Велика різниця

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ось чому у блогі Майстра сраку я б назвав жопою. Бо на фото вона доволі приваблива.

Поділитися:
14 червня 2011, 18:42 | Блог: Майн шрайбен | Переглядів: 12717
Автор: New York
Кількість записів: 11

Also sprach Zarathustra.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації