Вхід | Реєстрація

Вибори-вибори, кандидати...    

Позавчора ходив на вибори. Зробив дуже важливий і дуже прогнозований висновок: всі, хто пиздять про побудову Європи в Україні, - безвідповідальні тупі мудозвони і піздаболи, які трендять аби трендіти.

Поясню чому. Вибори в Данії - кам’яний вік у порівнянні з українськими. Вони нічого не знають про фальсифікації, каруселі всякі. Повний похуїзм.

Спочатку тобі по пошті приходить запрошення. Запрошення на дільниці забирають, тому щоб показати  цей документ, доведеться позичити його у товариша, який на вибори не ходив. На запрошенні є штрих-код. У день виборів береш запрошення і йдеш на дільницю. Більше ніяких документів (блять!!!!) не треба.

На дільниця тьотка сканує штрих-код на запрошенні:

А потім просить виборця, щоб він сказав дату свого народження:

Оце і весь контроль. Навіть розписуватися не треба. Тітка звіряє дату народження з тією, яку бачить на моніторі, а наступна видає бюлетені. Процедура займає секунд 10-15. Питання про день народження вперше ввели на цих виборах. Раніше і цього не було.

Бюлетені надруковані на звичайнісінькому дешевому але цупкому папері, без ніяких голограм і захисних примочок. Можна голосувати за партію або за якогось конкретного кандидата, тим самим піднімаючи його позицію в партійному списку.

У кабінці для голосування замість ручки лежить олівець (!!!). Прив’язаний. ) Після голосування бюлетень вкидається до непрозорої дешевої-предешевої урни, замкнутої китайським замком багаторазового використання.

Не обійшлося без плутаниці: білий бюлетень вкидається в жовту урну, жовтий - в білу (ладно, сіру):

На дільниці вхід і вихід окремо. Табличка "ВИХІД" приліплена до перевернутих відер з-під якоїсь хуйні.

Вражає раціональність данців. Здешевили усе що тільки можна було здешевити. Навіть день виборів - вівторок, бо у неділю довелося б платити членам комісій вдвічі більше.

Я навіть не буду перераховувати слабкі місця цих виборів. Поле для діяльності фальсифікаторів просто необмежене. Як думаєте, у нас можна так дешево, швидко і просто проводити вибори? - Ні, не можна. А чому? Бо власть хуйова? - Ні, не тому. На наших дільницях працює не власть, а народ. Хоча наші вибори, ясне діло, на порядок вищі за, скажімо, російські.

 

Поділитися:
21 листопада 2013, 11:02 | Блог: Блог Миколи Гузченка | Переглядів: 3735
Автор: Микола Гузченко
Кількість записів: 45

Обережно!!! Перегляд блогу небезпечний для ваших хромосом!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації