Вхід | Реєстрація

8 тур Чемпіонату Кобеляччини (І ліга) + поразка "Колоса"    

Інформація для вболівальників районного футболу

 

Вчора, 18 червня (субота) відбулися матчі VIII туру чемпіонату Кобеляччини з футболу серед команд першої ліги. 
 
Головна несподіванка туру відбулась в селі Кунівка, де на сільському стадіоні місцевих «Будекспрес» здобув перемогу над «Соколом» із Біликів. Перемогу «будівельникам» принесли влучні удари Ігоря Макіна (26 хв.) та Олега Галагана (41 хв.). 
 
Відеоогляд матчу
 
В інших матчах туру були зафіксовані наступні результати: 
"Дашківка" -„Бутенки” 3:0 , "Красне" - „Спарта” (Лутовинівка) 0:2, "Спартак" (Рибалки) - „Динамо” (Кобеляки) перенесено, "Іванівка" - "Дрижина" (Др. Гребля) 2:3, „Лан” (Шенгури) - „Колос” (Павлівка) 2:2. 
 
Перенесена гра 4 туру (17.6): «Іванівка» - «Сокіл» (Білики) 4:6 
 
В другій лізі відбулися перенесені матчі: «Оріль» (Канави) – «Нива» (Бродщина) 6:2, «Маяк» (Орлик) – «Радянське» 4:2, «Котовське» - «Сухинівка» 7:1, «Прапор» (Підгора) – «Чапаєво» (Червоні Квіти) 2:4. 
 
 
В цей день в селі Чорбівка відбувся перший матч 1/8 фіналу кубка Кобеляцького району з футболу, в якому місцева команда «Зеніт» поступилася команді «Дніпро» Світлогірське з рахунком 3:2. 
 
P.S. А сьогодні кобеляцький "Колос", який представляє Кобеляччину в Чемпіонаті Полтавщини, зазнав чергової розгромної поразки. На цей раз кобеляччани прогнозовано поступилися на виїзді "Локомотиву" з Гребінки 0:3!
Олег Дубина
Поділитися:
19 червня 2011, 21:02 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 4033
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації