Вхід | Реєстрація

Міліція з народом! Тільки шкода, що сліпа    

От функціонує в нас у місті одна дуже серйозна структура під назвою Кобеляцький районний відділ внутрішніх справ. Здається, і працівників у цій установі вистачає, і всі вони закони читають і вивчають.  Принаймні, повинні. Та все ніяк у них руки не доходять слідкувати за виконанням містянами тих самих законів.
Ні, про "найскладніші" та "найгучніші" резонансні справи вони відразу в газеті напишуть. Це — безсумнівно. Наприклад, у останньому номері "ЕХО" інспектор по роботі з населенням розповіла, як дільничні міліції "відважно" розкрили перші цьогорічні злочини. У двох випадках потерпілі назвали і осіб, які вчинили правопорушення. Напевно, саме завдяки цьому інспектори по гарячих слідах усе й розкрили. А то ніхто б і не пробував шукати злодія, який украв ліхтарик і 20 гривень. УЗАГАЛІ, ЯК ПРО ЦЕ МОЖНА ПИСАТИ???? Вони ж ДЕГРАДУЮТЬ! Мовляв, дивіться, ми не сидемо, склавши руки, а працюємо. Шерлоки Холмси, йомайо. 
Ні, не подумаєте, що я сьогодні ввечері п'яний справляв десь під деревом нужду, а мене спіймав дільничний і заставив заплатити штраф. І я, злий і п'яний сцикун, прийшов додому і написав замітку про незадовільну роботу міліції.
Просто мені здається, що більшість співробітників райвідділу недобачають, точніше, зовсім сліпі. Поясню на простих прикладах.
Ще в березні 2011 року Кобеляцька міська рада заборонила продаж міцних алкогольних напоїв після 21-ої години у всіх магазинах міста. Та, напевно, працівники міліції про це не знають. ЇМ ПРО ЦЕ НЕ ПОВІДОМИЛИ. Бо абсолютно нічого не роблять, щоб попередити подібні порушення. Навпроти райвідділу багато років працює магазин продуктів. Його власник відкрито і нагло продає алкоголь після 21-ої години. Зрозуміло, що з протилежної сторони вулиці не видно, чим затарюються відвідувачі цього магазину. А бігати кожен раз дивитись співробітники міліції не будуть. Тільки ж у п'ятницю й суботу там усе можливе бухло продають неповнолітнім. Нагадаю, що в нашій державі продаж міцних алкогольних напоїв особам до 21 року заборонений. Якщо ж не видно, що продають у магазинах, то хоча б задумались, чого там по десять-двадцять підлітків біля входу стоять. Не морозиво ж вони зимою їсти зібрались. Так тут же, мабуть, інша проблема. Як піти штрафувати порушників, коли майже всі працівники райвідділу у них в списку боржників. Той магазин, можливо, і самий дорожчий у місті. Так там борги міліції  прощають. І пофігу працівникам райвідділу, що там діти алкоголь купують. Вони їх біля дискотеки спіймають і відведуть у дитячу кімнату. А потім із батьків штраф здеруть і мораль ще прочитають. І накласти з великої гори, що ті п'яні підлітки алкоголь у магазині навпроти райвідділу купили.
Є ще подібна торгова точка в Кобеляках. Розташована вона навпроти пошти. Там купують алкоголь, у основному, ліцеїсти. І ніхто, бля, не бачить, що вони потім п'яні на зупинці поряд із магазином з розуму сходять. Бо власники його... Та всі ви самі прекрасно знаєте хто. А як і не знаєте, то у знайомих запитайте. Тільки є один нюанс. Людина, яка причетна до роботи того магазину, також докладала зусиль, щоб прийняти в березні 2011 року заборону. І попереджувати пиятику в місті. Забув. Він уже в роках, усе й не вдержить у голові. Або давно ніхто не нагадував. Маркет-опт, Оптовичок працюють до 21-ої, бо пізніше тільки алкоголь купують. А якщо його продавати не можна, то для чого платити продавцям за зайвий час і освітлювати приміщення. А згадані вище магазини працюють до 23-ої. А раптом хто бухло купити забув. Міліція ж з народом!!! Вона ж у Кобеляках сліпа.
А коли ви останній раз чули про міліцейські рейди? Ці ж охоронці порядку ще й повинні слідкувати за дотриманням законів про заборону куріння і розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях. А в нас на вихідних у кожному парку молодь "гріється" алкоголем. Та що там молодь, коли працівники міліції самі постійно курять біля райвідділу. Бля, і про цей закон забули. А повинні ж пам'ятати і слідкувати за їх дотриманням іншими громадянами.
А скільки в місті точок, де продають самогон. Це просто триндець якийсь. Називається: пий — не хочу. І так усе це інтєрєсно виходить. Ця "мафія" різні райони обслуговує. На Ковжежі самогон у Чермета купити можна. Там на будинку, коли продукція є, ще й лампочка горить зелена. Якщо ж червона, то облом. На Гатищі та й не тільки Лискину п'ють. І всі про це знають, і все це нормально. Бо — башляють. Ні, бо працівники міліції посліпли. Я оце думаю, може б головний лікар узяв із собою районного окуліста та й поїхав на огляд в райвідділ. Хто знає, хоч очки поприписували б міліціонерам. Може, хоч тоді вони щось побачать і зможуть слідкувати за дотриманням законів.

Поділитися:
15 січня 2015, 23:13 | Блог: Територія Дєда-логопєда | Переглядів: 2959
Автор: Дед логопед
Кількість записів: 3

Шо у пересічного жителя на умі,те в мене на язиці
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації