Вхід | Реєстрація

Україномовне опитування в центрі Донецька     

Яким бачать майбутнє Донбасу місцеві жителі?

Одеська журналістка Валерія Івашкіна провела в окупованому Донецьку опитування місцевих жителів.

На одній з центральних площ міста під час рок-концерту, влаштованого "владою ДНР", дівчина запитувала донеччан, яким вони бачать майбутнє свого міста. Показово, що опитування проводилося українською мовою. Відео опитування журналістка виклала на своєму каналі в Youtube.

"Чого хочуть в Донецьку? Помиритися з Україною, здобути незалежність чи приєднатися до Росії? Особисті враження не викликають довіри - людина завжди ретранслює думки, виходячи зі своїх очікувань і переконань. Моніторинги в ЗМІ - тим паче: на українських каналах усі опитувані - за Україну, на російських - усі її ненавидять. Я вирішила перевірити, які справи насправді. Для цього провела опитування і записала все одним файлом - це виключає маніпуляції з нарізкою "потрібних" думок, які звичайно застосовуються на ТБ. А щоб додати родзинки, опитування проводила... українською мовою. Реакція кожного респондента унікальна. Особливо цікаво, як на українську мову реагують ополченці", - написала журналістка у Фейсбуку, зазначивши, що під "час зйомок цього фільму ніхто не постраждав".

 

https://youtu.be/KHXUL-YYrNg

Поділитися:
26 квітня 2015, 19:05 | Блог: Істина одна? | Переглядів: 2710
Автор: Свій
Кількість записів: 38

Аналізую і вивчаю різні точки зору намагаючись знайти правду. Хочу знати хто і навіщо утіяв таке з моєю країною
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації