Вхід | Реєстрація

Будемо кликати «Беркут»?    

Ось і сталося те чого давно очікували і про що попереджали. Бандити із нашивками «Правого сектору», озброївшись кулеметами, автоматами і гранатометами, серед білого дня у мирному місті влаштували класичні бандитські «розборки» в стилі сумнозвісних 90-х років.

Перед тим як написати цю статтю уважно переглянув все, що вдалося знайти в інтернеті з приводу мукачівської стрілянини. Рекомендую зробити це всім, хто й до цього часу має якісь ілюзії з приводу «правого сектору» та інших бандитських формувань, ой, вибачте, добровольчих батальйонів. Бандити, то тільки ті, хто в «динири» та «линири». А в добровольчих батальйонах, то одні суцільні патріоти і ангели у людській подобі.

Але ж відео зйомка річ досить об’єктивна. І ось мільйони українців бачать, як до зубів озброєні люди приїжджають на цивільний об’єкт, вбивають дядька в трусах і майці, потім тягають його тіло із багажника у багажник. Потім починають стріляти в бік людей у міліцейській формі, потім палять міліцейську техніку. На іншому відео, якісь не менш схиблені «патріоти» кричать «ганьба» українським солдатам, які на українській техніці з українськими номерами, згідно із наказом їдуть захищати мирне місто від озброєних злочинців, котрі вже вбили по меншій мірі одну людину. Між іншим – всі бандити із нашивками «Правого сектору», що зняті на відео їздять на «джипах» із іноземними номерами.

От дивлюсь на все це і не розумію, де й коли події відбуваються. Це не дежа-вю? Це не Гіркін Словянськ захоплює? Кажете ні, це «правий сектор» Мукачево визволяє, а патріоти не пропускають техніку карателів, щоб рідних «правосєків» не постріляли. Але в чому різниця? Чим бандити із «правого сектору» відрізняються від бандитів із «динири»? І ті й інші борються за свободу і справедливість. Це якщо вірити лозунгам. І ті й інші «віджимають» бізнеси і вбивають цивільних людей, стріляють в українських міліціонерів. Це якщо вірити відео.

І як тепер, після Мукачево пояснити самому собі та іншим, чому Президент Петро Порошенко не сідає за стіл перемовин із Захарченком та Плотницьким? Із Ярошем же про щось домовляються!

І хто тепер ставитиме «на місце» бандитів із «правого сектора»? «Беркут» будемо викликати? Ті, б напевне, зробили цю роботу із особливим задоволенням.

Поділитися:
13 липня 2015, 10:45 | Блог: Провінційний Дзен | Переглядів: 6564
Автор: Filon
Кількість записів: 7

Той, що знає - не говорить. Той що говорить - не знає. Якщо всі стануть Просвітленими - то з ким будемо говорити? (коан власного виробництва)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації