Вхід | Реєстрація

Пенсійна пастка Порошенка    

У дивну гру грає БПП. З екранів клянуть агресора, а у ВР тягнуть законопроект, що нічим не поступаєтся підвищенню пенсійного віку в Росії. Минулого тижня цей законопроект в черговий раз був включений до порядку денного засідання ВР.
Чи хтось знає, що зі сторони реформаційний проект №6677 про накопичувальні пенсії, насправді є черговим обкраданням українців і величезним ризиком залишити нас без пенсій взагалі?
Чи хтось побачив за яскравою обгорткою з назвою "впровадження ефективної накопичувальної системи" те, що така система передбачає підвищення податка починаючи від 2%, а згодом - до 7% на нашу зарплату???
При чому гроші ці зараховуватимуться на користь приватних пенсійних фондів, які фактично виконуватимуть функції Пенсійного фонду. І от аж ніяк не на інвестиції в українську економіку.
А приймати участь у цій системі зобов'яжуть молодь, яка не досягла 35-річного віку, себто, хай категорія українців, яка зараз має найбільше безробіття, найгірший рівень якості життя та найменші доходи, платить податків зверху ще 7%, які підтримають бізнес приватних пенсійних фондів. Чудово.

Шах і Мат, Путіне. Наша пенсійна реформа крутіша!

Поділитися:
12 вересня 2018, 10:08 | Блог: Аналітичний дворік | Переглядів: 2163
Автор: dvorikmisha
Кількість записів: 39

Спроби аналітичного тлумачення та висновків щодо подій, що відбуваються в Україні та в світі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації