Вхід | Реєстрація

Спрощення процедури отримання паспортів для ОРДЛО: угорський парадокс    

Якщо думати без емоцій.

Цікаво, що такі самі дії, і вже давно, вчиняє і керівництво Угорщини, проте це не набуває такого медіа-тиражування, і все робиться тихенько за деяким вже геть нахабним виключенням. Тобто всі про угорські паспорти знають, ба, навіть, знають, куди і за скільки звернутися громадянину, з неприкордонної області, аби отримати такий паспорт, але це не дуже дратує нас.

Інша сторона: у нас заборонено подвійне громадянство, проте багато заробітчан має європейські паспорти, які на в'їзді ховаються при перетині українського кордону. Про це також всі знають, але на це також закриваються очі.
Багато з тих, хто мають офіційно зафіксовані польські корені, мають польські паспорти, бо у Польщі також діє спрощена процедура отримання паспортів для цих категорій.
Те саме з Ізраїлем.

Я до того, що важливе формулювання: ми не просто "не визнаємо подвійного громадянства", у нас, за словами нашого генпрокурора, виявлення такого факту призводить до припинення українського громадянства.

Тобто країну роздирають з усіх боків, бо, якщо буде треба, усі держави, і Росія і європейські держави, що мають до нас територіальні претензії, мають приводи сказати: на вашій території мешкає більше 50% наших громадян, давайте пошукаємо у міжнародному праві, як би нам забрати у вас клапоть землі.

Я до чого: чи не є така прискіплива увага до, безумовно, обурливого, але не безпрецедентного з боку інших країн, кроку спрощення процедури отримання паспортів РФ (а хто з ОРДЛО хотів, то вже давно отримав собі такий), спробою відвернути увагу від наших проблем із західного боку нашого кордону?

Поділитися:
25 квітня 2019, 16:15 | Блог: Аналітичний дворік | Переглядів: 1804
Автор: dvorikmisha
Кількість записів: 39

Спроби аналітичного тлумачення та висновків щодо подій, що відбуваються в Україні та в світі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації