Вхід | Реєстрація

«Полтавська галушка» вразила розмаїттям національної самобутності     

Народний депутат-захисник Артем Вітко разом із батьком та сином відвідали Міжнародний фестиваль «Полтавська Галушка» - 2019», що цими вихідними проходить у Полтаві.

Вони побували у Петровському парку та на Соборному майдані, де розгорталося основне дійство. 

Гостей фестивалю зустрічали "сам" Іван Котляревський та герої його творів. На головній сцені виступало чимало різноманітних музичних колективів. Організовувалися козацькі змагання, майстер-класи, конкурси.

Родина Вітко із задоволенням стала учасником цього свята, звичайно, не забувши покуштувати й традиційних, ще гарячих галушок із сметаною.

– Жінок і найменшого сина залишили вдома, – каже Артем Вітко. – А самі, чоловічою компанією, вирішили відвідати це дійство. Дуже сподобалося. Дякуємо організаторам почастувалися й смачними галушками. Взагалі, свято вразило розмаїттям національної самобутності. 

Поділитися:
8 червня 2019, 15:21 | Блог: Артем ВІТКО | Переглядів: 772
Автор: Artem Vitko
Кількість записів: 24

Коментарі до цього запису заборонено автором
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації