Вхід | Реєстрація

Земляки високо оцінили мою роботу та делегують до Верховної Ради нового скликання    

У Козельщині та Машівці відбулися концерти народного артиста України Павла Зіброва, організовані ГО «Народний захисник» за підтримки нардепа Артема Вітка. Передували їм урочисті зібрання місцевих громад районів. Народному депутату-захиснику люди запропонували захищати їхні інтереси у парламенті.

Урочистою ходою із державними прапорами та прапорами ГО «Народний захисник» зустріли Артема Вітка у Козельщині та Машівці. Під час спілкування у будинках культури місцеві мешканці згадували про конкретну допомогу нардепа та добрі справи, зроблені ним.

– Таких народних депутатів ми ще не зустрічали, – говорить вчителька із Кошманівського навчально-виховного комплексу Машівського району Марія Колодько. – Лише за останні кілька років ви зробили для нас набагато більше, ніж всі нардепи минулих скликань. У Кошманівці майже місяць був відключений від опалення шкільний спортзал та інші приміщення, в яких розташовані різні гуртки. За відновлення газопостачання ви боролись впродовж місяця. Ви йшли з нами пліч-о-пліч, проводили брифінги у Верховній Раді, передали депутатські звернення до відповідних інстанцій, боролися з газовими олігархами. Постійно були на зв’язку. І завдяки вам газовики «капітулювали» – повернули дітям тепло. Також завдяки вам школа у Нових Санжарах працює, діти закінчили навчальний рік згідно шкільної програми. Там через несправну систему пожежної безпеки навчальний заклад могли закрити ще 12 березня, і більше тисячі учнів залишити просто неба.

Впродовж місяця діти із кількох сіл Кобеляцького району потерпали від незручностей, добираючись за 5-6 кілометрів від своїх домівок до Красненської дев’ятирічки. А все через те, що у місцевої влади не знайшлося коштів на придбання шин для шкільного автобусу. І знову на допомогу прийшли саме ви – за власні кошти купили нові шини. За що вдячні вам і діти, і їхні батьки. Завдяки вам для учнів перших класів шкіл Кобеляцького району будуть придбані засоби навчання, сучасні меблі та комп’ютерне обладнання. Це яскраві приклади того, як громада і народні депутати можуть вирішувати навіть найскладніші проблеми. Нам подобається така співпраця і такий народний депутат. Тому ми просимо вас йти на вибори, а ми вас підтримаємо.

– Пане Артеме, ви патріот. Ви любите Україну, – зазначала Тетяна Онищенко із Козельщини.– Ви захищали її на фронті, і направте всі свої сили, знання і досвід на те, щоб захистити Україну у Верховній Раді. І ще хочу, щоб ви додали пару слів до свого лозунгу: «Я захищав, захищаю і захищатиму Україну».

Після таких зворушливих зустрічей їх учасники вирушили до головної сцени. Там Артем Вітко, у супроводі свого сина – одинадцятилітнього Леоніда, відгукнувся на прохання своїх земляків.

– Дуже приємно бачити сьогодні стільки людей на моєму висуненні у народні депутати, – наголошував народний депутат-захисник. – Зворушливо, що ви прийшли мене підтримати, надзвичайно усім вдячний.Земляки високо оцінили мою роботу та делегують до Верховної Ради нового скликання.Я погоджуюсь на вашу вимогу. Дякую, друзі. Вперед до перемоги!

Далі на місцевих мешканців чекав виступ відомого в Україні та поза її межами колективу «Live drums show». А після емоційного «розігріву» на сцені з’явився народний артист України Павло Зібров.

– Я приїхав на запрошення свого друга – народного депутата України Артема Вітка, – щиро зізнався співак перед своїми шанувальниками. – Він справжній чоловік – молодий, енергійний, завзятий, прогресивний, людяний, чесний. У нього не має статків та офшорів. Але є совість і воля. Це – бойовий командир, справжній товариш, порадник, помічник.

Концерт Павла Зіброва був, без перебільшення, неповторним, щирим і задушевним. Культові пісні видатного співака, які багато хто знає з дитинства, сколихнули почуття кожного присутнього! Люди підспівували, танцювали, записували співака на відео своїх мобілок.

– Це було неперевершено! – ділиться враженнями Олена Гарькава з Козельщини. На музичному святі ми співали разом з народним артистом. Вуста, наче самі підлаштовувалися під такт його мелодій.

Павло Зібров із задоволенням виконував на біс старі і нові шлягери, багато жартував. Разом із Артемом Вітком вітав місцевих іменинників і навіть заспівав із нардепом дуетом кілька пісень. А під завісу свята на сцену піднялися місцеві дітлахи. Багато із них під час концерту сиділи на плечах своїх батьків, а найбільш завзяті – танцювали.

– Діти – наше майбутнє. Заради них варто жити, – наголошував Артем Вітко. – Все робитиму для того, щоб вони відчували якомога менше труднощів, які ми стараємося вирішувати разом із людьми. Завжди допомагаю землякам із будь-яких питань. Вважаю, це – головним обов’язком депутата.

Поділитися:
14 червня 2019, 14:26 | Блог: Артем ВІТКО | Переглядів: 1042
Автор: Artem Vitko
Кількість записів: 24

Коментарі до цього запису заборонено автором
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації