Вхід | Реєстрація

Низький уклін вам, шановні медичні працівники!    

Напередодні Дня медичного працівника у Козельщинському, Кобеляцькому, Новосанжарському, Машівському і Карлівському районах побував народний депутат-захисник Артем Вітко. Він привітав медиків із їхнім професійним святом. Людям у білих халатах вручив подарунки. Дехто також отримав грамоти та годинники Верховної Ради України.

Спілкування народного депутата із лікарями й медсестрами було невимушеним і щирим. Говорили про радощі, які дарує професія, а це передусім врятоване життя й здоров’я людей. Не оминали увагою й повсякденні негаразди – низькі зарплати, застаріле обладнання, скорочення й закриття деякий відділень, особливо у сільській місцевості.

Проблемами людей у білих халатах постійно опікується народний депутат Артем Вітко. Зокрема, завдяки його втручанню не закрили терапевтичне відділення у Світлогірському Кобеляцького району, а у Нехворощі Новосанжарського району створили комунальну некомерційну дільничну лікарню. Нардеп допоміг лікарю-стоматологу Гряківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Чутівського району Владиславу Піценку отримати новітнє обладнання. Коли ж згодом стоматолога намагалися скоротити – народний обранець став на його захист.

Інтереси медиків народний обранець захищає і на найвищих рівнях. Зокрема, на брифінгу у Верховній Раді Артем Вітко заявив, що, як народний депутат, виступатиме за негайний порятунок системи охорони здоров’я в Україні. За його словами, ситуація, що виникла в Полтавській області, свідчить про формально-бюрократичний підхід до реформи системи охорони здоров’я. Народний обранець запевнив, що неухильно виступатиме за ініціацію проведення ревізії дій, які здійснює міністерство охорони здоров’я на чолі з Уляною Супрун. Адже, переконаний він, від цього не мають страждати ні лікарі, ані їхні пацієнти.

Напередодні ж дня медичного працівника народний депутат щиро вітав людей цієї найгуманнішої у світі професії.

– Ваша праця – безцінний дар для кожного українця, – наголошував народний депутат України Артем Вітко. – Ви обрали неймовірно складну і відповідальну професію, від якої залежить здоров’я та життя інших людей. І ваш благородний вибір вартий найвищої шани. Не жаліючи часу і зусиль ви робите все, щоб захистити людей від болю і страждань, подарувати надію та повернути здоров’я. Цілодобово ви стоїте на сторожі людського життя, аби встигнути допомогти хворому. І це потребує колосальної витримки та мужності. Зичу вам щастя, благополуччя, успіхів в медицині, вдячних і щасливих пацієнтів. І найголовніше – здоров’я! Низький уклін вам, шановні медичні працівники. Ви – запорука нашого здоров'я. Дякую за вашу працю!

Поділитися:
16 червня 2019, 20:19 | Блог: Артем ВІТКО | Переглядів: 1474
Автор: Artem Vitko
Кількість записів: 24

Коментарі до цього запису заборонено автором
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації