Вхід | Реєстрація

Тарифи на воду у Нових Санжар мають бути знижені, а її якість приведена у норму    

Цього вимагає громада селища разом із народним депутатом-захисником Артемом Вітком. Сьогодні під будівлею Новосанжарської селищної ради вони провели мітинг.

Близько сотні людей із плакатами зібралася у центрі Нових Санжар. Їх не задовольняє якість води і ціна на неї. Даною проблемою віднедавна почав тісно опікуватися народний депутат України Артем Вітко. Сьогодні він приїхав до селища, щоб вимагати законного зниження тарифів й проведення перерахунків, аби усі гроші, які сплачувалися людьми по завищеному тарифу їм повернули.

Народний обранець поінформував земляків про результати експертизи Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та про встановлені порушення з боку КП «Джерело».

На превеликий жаль, голови селищної ради та її заступників на робочому місці не було. За словами адміністрації селищної ради, усі посадовці поїхали у відрядження.

– Вони нехтують нашими інтересами, заховалися за стінами і нічого не роблять, – обурюється пенсіонер Микола Ященко. – Підняли тарифи на воду, на сміття. Не маю змоги платити такі великі гроші. Я щомісяця отримую пенсію, більшу частину якої витрачаю на ліки. Мені вже 80 років. Невже ж не заслуговую на краще життя?

– Наші тарифи на воду найвищі серед усіх ОТГ, – стверджує місцева мешканка Тетяна Двірна. – Навіть у Києві вони менші, ніж тут. Це неправильно і неприпустимо. Тому ми, звісно, відстоюватимемо правду.

– Люди вже реально доведені до відчаю тарифами на воду, сміття і якістю води, – каже новосанжарка Світлана Самойленко. – Тому сьогодні ми тут. Куди б раніше не зверталися – усі рішення повертаються до селищної ради. І там зупиняються. Не бачимо, яким чином можна вплинути на селищну раду і її комунальне підприємство «Джерело». Сподіваємося, що Артем Леонідович нам допоможе. І саме із його підтримкою зможемо зрушити з мертвої точки це питання.

– Я приїхав підтримати людей. А місцева влада навіть не вийшла до них, – наголошував народний депутат-захисник Артем Вітко. – Хоча про цю акцію вони знали заздалегідь. У них є дві доби на усунення усіх недоліків. Це ми зафіксували у письмовому протоколі зборів. Передусім, тарифи мають бути знижені, якість води приведена у норму. Також слід провести аудит КП «Джерело» і повний перерахунок. Усі гроші, які люди сплачували по завищеному тарифу, необхідно їм повернути. Звертаю уваги голови селищної ради Інни Коби, що мешканці Нових Санжар категорично проти такої тарифної політики. Закликаю відреагувати на проблему та негайно привести тарифи до економічно обґрунтованої норми! Не будьте осторонь проблем громади!

Поділитися:
3 липня 2019, 17:18 | Блог: Артем ВІТКО | Переглядів: 1586
Автор: Artem Vitko
Кількість записів: 24

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації