Вхід | Реєстрація

Маємо перемогти, щоб подолати негаразди і примножити наші спільні здобутки!    

Кандидат у народні депутати України Артем Вітко учора представив свою передвиборчу програму мешканцям Карлівського району.

На зустріч прийшло багато людей, які переймаються розвитком свого міста та регіону. Артем Вітко детально роз’яснив суть своєї програми. Народний обранець акцентував увагу на кожному із її ключових моментів – боротьбі із корупцією, зубожінням, високими тарифами і свавіллям комунальників, утвердження довгоочікуваного миру тощо.

– Я пояснив головні завдання, які ми перед собою ставимо, – зазначив Артем Вітко. – Ми порушили актуальні проблеми розвитку Полтавського краю. Також поговорили про те, що вже було зроблено, згадали наші спільні перемоги, обговорили ті зміни, які потрібні для покращення життя у місті та області.

– Вважаю, таким молодим і енергійним, як Артем Вітко, треба давати дорогу, – говорить Таїсія Коломієць із села Климівка. – Він на ділі довів, що опікується труднощами людей і здатен їм допомагати. Захищав на війні – захищає у Верховній Раді. Сподіваюся, і надалі продовжуватиме захищати нас.

– Я – воїн-інтернаціоналіст, інвалід війни, – розповідає карлівчанин Юрій Мазур. – Особисто знаю Артема. Він, справді, гідний представляти інтереси нашої громади у Верховній Раді.

– Воював і має парламентський досвід, але із молодого покоління, – розмірковує пенсіонер Сергій Даниленко. – Чесний, відвертий, совісний. Якщо переможе – обов’язково нам допомагатиме. А ми допомагатимемо йому, радитимемо, як поступати правильно у тій чи іншій ситуації.

– Щасливий бачити стільки небайдужих людей! – наголошував Артем Вітко. – Як показав досвід, співпраця громади з народним депутатом дозволяє знаходити ефективні рішення навіть у найскладніших обставинах. Дякую за підтримку, друзі! Ми обов’язково маємо перемогти, щоб подолати негаразди і примножити наші спільні здобутки!

Поділитися:
19 липня 2019, 15:27 | Блог: Артем ВІТКО | Переглядів: 2528
Автор: Artem Vitko
Кількість записів: 24

Коментарі до цього запису заборонено автором
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації