Вхід | Реєстрація

Чому соцмережі співчувають Гонтарьовій через пісню 95 кварталу?    

    Мене дивує таке обурення у соцмережах та серед "икспертів" виступом хору ім.Верьовки разом з Кошовим "Палала хата". Те, що швиденько на це відреагували представники противників нинішньої влади текстом "Ганьба" і "Зрада" - це зрозуміло, адже це чудовий привід для чергової тези для демагогії Геращенко, Сюмар та Гончаренко. А от реакція людей...
    Найбільше мені подобаються формулювання: "Хор, який існує на гроші платників податків, насміхається над чужим горем"!
    Сорян, ви забули, хто така Гонтарьова? Яка ж коротка пам'ять у народу! А нічого, що вона існувала на наші податки? Нічого, що вона спустила наші податки (державну казну) в небуття? Знищила банки (зараз не про Коломойського), зруйнувала сотні дрібних підприємців, шалено дестабілізувала курс гривні, та вивела мільйони в офшори. МІЛЬЙОНИ НАШИХ ПОДАТКІВ!
    Серйозно хтось вважає, що Гонтарьова не сама замовила свій будинок? Вона ж заради того, аби залишитися в Лондоні, у VIP-статусі "політичний притулок" ладна і напад на себе організувати і спалити свою фазенду.
    Ви мене вибачте, але це не та людина, якій має співчувати бодай один українець. І це не те горе, якому ми маємо співчувати. І не той привід, аби ганьбити музичний колектив. Якби вони додали у пісні, що Гонтарьова ще й досі не з'явилася на допит в ДБР, де її чекають з літа, або порахували вартість її проживання в Лондоні, або вартість спаленого авто чи будинку, або кількість мільйонів гривень збитку, якого вона завдала нашій економіці, тоді, очевидно, соцмережі перестали б так активно співчувати їй та обурюватися участю хору ім.Верьовки (із зарплатою у 15-20 тисяч) у безневинному жарті.
    До речі, у комедійному шоу "95 квартал" за весь час виступала величезна кількість наших зірок, але їх чомусь ворогами народу не призначали. Більше того, там постійно насміхаються над політиками і дуже по-злому, і це є основною темою для успішних виступів. Проте саме до Гонтарьової, вигідно привернути увагу. Адже, А) Гонтарьова наразі активно зображається у ролі жертви, навіть, політичної жертви (Зе проти БПП), Б) "Вечірній квартал" дорівнює "Зеленський", отже є чудова теза для журналістів: "Зеленський переслідує, а потім знущається з жертви свого режиму". І чхати вже, що у тому ж випуску "Вечірнього кварталу" пройшлися і по "стадному голосуванню" Слуги народу і по складу "з вулиці" партії і по самому Зеленському.
    Але про це "Радіо.Свобода" та BBC.Україна не сказали, а самим думати - то вже зайве.

Поділитися:
21 жовтня 2019, 16:22 | Блог: Аналітичний дворік | Переглядів: 1680
Автор: dvorikmisha
Кількість записів: 39

Спроби аналітичного тлумачення та висновків щодо подій, що відбуваються в Україні та в світі.
1. Ltava / 26 жовтня 2019, 21:11
"""...участю хору ім.Верьовки (із зарплатою у 15-20 тисяч) ..."""
Витрати Державного Бюджету утримання хору 2700тис.гр. в місяць :(( Невже ті 30 тис. не доставало ?:((

Змінено 26.10.2019, 21:12
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації