Вхід | Реєстрація

Перша кров    

 

Так вийшло, що огляд чергового туру футбольного чемпіонату Кобеляччини доводиться починати з неприємних новин. Вперше в цьому році пролилася кров! 
 
В матчі ІІ ліги «Ворскла» (Гарбузівка) – «Зеніт» (Чорбівка) керівник місцевої команди підняв руку на гравця суперника. В результаті футболіст гостей опинився в лікарні зі струсом мозку. 
Контрольно-дисциплінарний комітет прийняв рішення відсторонити «ворсклян» від участі в першості Кобеляччини до кінця сезону.
 
В групі «А» центральний матч туру відбувся в с. Підгора, у якому зустрічалися команди «Прапор» (Підгора) та «Урожай» (Мідянівка). Господарі перемогли з мінімальним рахунком 1:0. Команда «Котовське» зіграла з "Кірове" в результативну нічию 4:4. 
 
В першій лізі з новою силою розгорнулася боротьба за чемпіонство. Несподіваною осічкою «Дриженої Греблі» в матчі проти Іванівки (1:1) скористалися їхні головні конкуренти за цьогорічний трофей – лутовинівська «Спарта». Чинні чемпіони Кобеляччини та володарі Кубка району-2010 вдома перемогли команду з села Красне 4:1. На даний момент футбольний колектив з Козельщанського району випереджає «ДГ» на одне очко, але фіналісти Кубка – 2010 зіграли на один матч менше. З великою впевненістю можна говорити, що переможця чемпіонату визначить очна дуель лідерів в 20 турі. Чекати залишилося недовго. 
 
На низу турнірної таблиці також триває запекла боротьба. Шість колективів мають практичну рівні шанси на пониженні в класі. 
 
В битві головних аутсайдерів – павлівського «Колоса» та «Лана» із Шенгурів перемогу святкували гості 3:1. Колектив із Шенгурів потроху почав вилазити із «зони ІІ ліги», але фінішний календар у них досить важкий (із семи матчів чотири – з лідерами чемпіонату). 
 
Кобеляцьке «Динамо» вдома перемогло рибалківський «Спартак» 5:2, а «Бутенки» «Дашківку» 3:2. 
 
Турнірна таблиця
 
Олег Дубина
 
www.olegda.pp.net.ua
Поділитися:
17 серпня 2011, 13:50 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 2635
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації