Вхід | Реєстрація

Руденківську, Малоперещепинську ОТГ приєднують до Новосанжарської?    

На даний час по всій Україні йде активне обговорення адміністративно-територіальної реформи, особливо Перспективного плану формування територій громад Полтавської області.

Багато утворених громад по районам області активно відстоюють своє право на існування. Але в Новосанжарському районі – тиша. Жодних обговорень, консультацій з громадами. У всякому разі публічних.

Нагадую, на території Новосанжарського району на даний час утворено 5 ОТГ: Новосанжарська, Руденківська, Малоперещепинська, Драбинівська, Нехворощанська. Полузірська сільська рада приєдналася до Мучухівської ОТГ, Писарівська сільська рада до Заворсклянської ОТГ.

Ще 8 сільських рад Новосанжарського району залищаються «необ’єднаними»: Великокобелячківська, Кунцівська, Лелюхівська, Малокобелячківська, Попівська, Стовбино-долинська, Судівська, Супротивнобалківська.

Ці сільські ради згідно, останього опублікованого варіанта Преспективного плану на сайті Полтаської ОДА приєднують до Новосанжарської ОТГ. Все інше залищається без змін.

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН ФОРМУВАННЯ ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Джерело: сайт Полтавської ОДА

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН ФОРМУВАННЯ ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Джерело: сайт Полтавської ОДА (http://www.adm-pl.gov.ua/photo/grafichna-chastina-perspektivnogo-planu-formuvannya-teritoriy-gromad-poltavskoyi-oblasti-0)

 

В понеділок, 27 січня, в Міністерстві розвитку громад та територій України проходило обговорення Перспективного плану Полтавської області.

На сторінці в ФБ голови Ланівської ОТГ Владислава Удовиченка, який був присутній на зустрічі, я знайшов загальне фото Преспективного плану, на якому чітко видно, що залишаються Нехворощанська і Драбинівська ОТГ, а «необ’єднані» сільські ради, Малоперещепинська і Руденківська ОТГ приєднуються до Новосанжарської.

Фото голови Ланівської ОТГ Владислава Удовиченка із його сторінки в Фейсбук

Я розумію, що "період добровільності закінчився і ніхто не буде запитувати", але хоча б інформувати можна?

 

Поділитися:
31 січня 2020, 11:47 | Блог: Про ВСЕ! | Переглядів: 3096
Автор: vov
Кількість записів: 15

1. Goras / 30 квітня 2020, 16:45
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації