Вхід | Реєстрація

Як придбати майно банкрута?    

Після введення в дію Кодексу України з процедур банкрутства та Постанови Кабінетів Міністрів України № 865 від 2 жовтня 2019 року майно банкрутів стало можливим придбати ще простіше. На сьогодні продаж такого майна відбувається в електронній торговій системі, адміністратором якої є державне підприємство «ProZorro.Продажі».

Як розповіла очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун, охочим придбати майно банкрутів за обраною ціною потрібно зробити лише 4 простих кроки:
1-й крок. Зареєструватись на майданчику, який підключено до «Prozorro.Продажі», вказавши про себе всю необхідну інформацію та пройти ідентифікацію.
2-й крок. Обрати бажаний лот, подати заявку на участь у торгах.
3-й крок. Сплатити гарантійний внесок, який становить 10% від стартової суми продажу лота.
4-й крок. Взяти участь в аукціоні та перемогти.

Найголовнішою перевагою «ProZorro.Продажі» є відкритість та прозорість ходу аукціону. Так, кожен етап торгів відображається в онлайн-режимі, а організатор обов'язково публікує протокол перебігу аукціону, що дозволяє усім учасникам спостерігати за ходом процедури.

Поділитися:
25 травня 2020, 09:18 | Блог: Північно-Східне міжрегіональне управління МЮ | Переглядів: 2208
Автор: MRU justice
Кількість записів: 2

Пресрелізи, які висвітлюють діяльність Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). Управління у грудні 2019 року поєднало обласні юстиції Полтавщини, Сумщини та Чернігівщини.
1. Kacheli / 31 липня 2020, 18:39
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації