Вхід | Реєстрація

"Локомотив" переїхав Кобеляки    

"Колос" (Кобеляки) - "Локомотив" (Гребінка) 0:5 (0:2)
14 тур 68 чемпіонату Полтавщини. І ліга.
11 вересня 2011 року. Кобеляки. Стадіон "Колос". +22с. 250 глядачів. Оцінка поля - 3
Судді: Д.Мерсиянов, О.Троян, О.Барило (всі - ІІ категорія, Полтава)
Кобеляки: Подорожній (Варич, 82), Смірнов (Липка, 70), Лупінос(к), Волочай (Мунько,62), Філіпов, Гулордава, Солошенко (Ломаков, 82), Бажан, Немченко (Демченко, 80), Данільченко (Калитка, 75), Рєдчиц (Мудрак, 46)
Головний тренер: О.Янковський
Гребінка: Пучка, Бут(к), Новосепецький, Богомаз, Галавантов, Кривошея, Даценко, Єщенко, Шевченко, Єсько , Дюжов
На заміну виходили: Сірик, Забіла, Козлов, Козаченко
Головний тренер: С.Симоненко
Голи: Козлов (20), Шевченко (40, 84), Козаченко (54), Єщенко (80)
Попередження: Смірнов (43)
Молодіжні склади: 4:1. Дзюман (4), Якименко (31), Залов (33), Сінельников (67) - Павленко (27)
 
Гребінський "Локомотив" без проблем розбиває кобеляцьку команду.
Перед грою місцеві вболівальники жваво обговорювали події минулого дня. 
Як відомо, 10 вересня на домашньому стадіоні "Колоса" відбулася районна спартакіада, присвячена Дню фізкультурника. Родзинкою спортивного дня повинен був стати фінальний матч Кубка Кобеляччини з футболу, в якому "Дрижина Гребля" зустрічалася з місцевим "Динамо". Гра завершилася перемогою гостей з рахунком 2:0. Головну гру року місцеві вболівальники будуть пам'ятати ще дуже довго. І причиною цього є далеко не футбол. 
На 60 хвилині другому тайму на стадіоні відбулася грандіозна бійка між гравцями обох команд та їхніми вболівальниками. В результаті один з футболістів відправився до місцевої лікарні.
Ніхто не міг на 100% стверджувати, що подібний мордобій не повториться на наступний день в матчі обласного чемпіонату. Але Слава Богу гра пройшла без неприємних пригод.
Що стосується самого матчу, то м'ячі в цій грі летіли лише в одні ворота. Все було дуже просто. Господарі великими силами йшли вперед, а гості з Гребінки безжально їх карали в контратаках.
 
Побиття кобеляцької команди розпочалося на 20 хвилині. Сергій Козлов виконав кутовий. М'яч після удару гравця "Локомотива" влучив точно у дальню штангу воріт Подорожнього та влетів у сітку воріт господарів.0:1!
Через 20 хвилин одна з численних помилок центру оборони господарів в цій грі призводить до другого забитого голу гребінської команди. Валентин Шевченко сильним ударом метрів з 14 подвоїв рахунок.
 
Після перерви побиття господарів продовжилося. Знову забив Шевченко. Ще по разу відзначилися Олег Козаченко та Сергій Єщенко. Особливо я б відзначив гол Олега. Гравцеві гостей вдався чудовий удар у падінні головою, який можна було б ще безліч разів переглядати в різноманітних повторах.
Взагалі не зрозуміло чим займалася оборона "Колоса" в поточному матчі. Особливо це стосується центру, який повністю програв гру Шевченку та компанії. "Локо" насправді не показало чогось екстраординарного цього вечора, зіграли до неймовірності просто, але цього вистачило для розгрому кобеляцької команди. За всі 90 хвилин "Колос" створив лише два моменти, які можна було б назвати небезпечними (Данільченко в обох випадках запустив м'яча по горобцях). І все!
 
В черговий раз виникає досить просте питання: куди йдуть гроші, які виділяються з районного бюджету на команду?
В наступному турі "Колос" їде в Глобине (домашні 1:7 в першому колі пам'ятаєте?). Ну що, черговий розгром? Друзі, як же вже це все набридло...
(фото - автора)
 
Олег Дубина
Поділитися:
12 вересня 2011, 22:11 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 2354
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації