Вхід | Реєстрація

Хто є хто ?    

Отже, шановні земляки - наближається дата місцевих виборів, 25 жовтня вже не за горами. І термін подачі документів від бажаючих стати головою БілицькоїОТГ - сплив. Ось що ми маємо в "сухому залишку"-

Білицькою селищною ОТГ готові керувати:  

Павло Гунжель, самовисуванець;

Олександр Приходько, самовисуванець;

Микола Скрильник, «За майбутнє»;

Олександр Бажан, самовисуванець;

Олег Терновий, самовисуванець;

Наталія Левонтівцева, самовисуванка;

Сергій Китайгора, «Довіра»;

Сергій Петров, самовисуванець.

Тепер коротко "пробіжимося" по цьому цікавому списку. Отже:

  1. Гунжель -відомий опозиційний діяч в уже колишньому Кобеляцькому районі, бореться з незаконним видобутком землі дорожніми організаціями ( "Онур", "Альтком" та ін.), гостро критикує діючого голову Бутенківської сільради, в більшості випадків - цілком справедливо. Досить вдало допоміг у вирішенні конфлікту в Нехворощі - був там нещодавно, виявилося, що зміна голови пішла громаді на користь. В мене особисто, ця людина викликає повагу. Але в нього є один, але важливий недолік - він не з Біликів. Інтереси якого населеного пункту він відстоюватиме? Риторичне запитання..
  2. Олександр Приходько - чесно кажучи, "темна конячка", ніколи про нього навіть не чув. Які його здобутки, чим він себе проявив? Якщо комусь відомо більше - напишіть, будь-ласка, в коментарях.
  3. Микола Скрильник - одіозний Бутенківський голова. Ним незадоволені навіть в Бутенках, що корисного він може зробити для Білицької ОТГ? 
  4. Олександр Бажан - відомий в Біликах підприємець та єко - активіст. Приймав активну участь у протестах під свинокомплексом. По своєму порядна та принципова людина, але категорично проти будь - яких великих підприємств. Не думаю, що за його керівництва в селищі відкриють, наприклад кондитерську фабрику, чи щось інше. Скоріше за все - ми станемо "зеленим", єкологічно чистим хутором зі 100% безробіттям..
  5. Олег Терновий - для мене те ж саме що і №2  - "чорна скринька", про яку я особисто ніколи не чув.. 
  6. Наталія Левонтівцева - вже фактично керувала селищем. Успіхів не було, запам'яталася скандалами різного штибу та хамською поведінкою.
  7. Сергій Китайгора - керівник Білицького комунального підприємства. Людина не публічна, але свою роботу виконує добре. Вода в селищі є завжди, сміття вивозиться, дороги взимку розчищаються.
  8. Сергій Петров - заступник нині діючого селищного голови. Як заступник - "зірок з неба не хапає" - (чого лише, варта зимова історія з розчищенням дворових проїздів багатоквартирних будинків - за його логікою, їх повинні чистити самі жильці ), але з виконанням вказівок керівництва справляється. От тільки, що він робитиме, коли сам стане керівником?

А тепер, знову ж таки, особиста думка. За всі роки незалежності - найбільшим ефективним і продуктивним керівником селища був нині діючий голова - Латиш Юрій Петрович. Особиво вдалою була друга каденція - Білики справді змінилися в кращу сторону, це помітно. За що я особисто вдячний і думаю не тільки я. Шкода що в цьому списку, Юрія Петровича немає..

Але час йде, приходять інші люди - це життя. Тому шановні земляки - голусуйте з розумом. Це не президентські вибори, а набаго важливіші, бо Зеленський про нас і не чув, а голова громади - він ось, поруч і чи працюватиме школа, лікарня, залежатиме саме від нього..

І наостанок, щоб не питали потім в коментарях - за кого ж голосуватиму я? За Сергія Китайгору. Чому - бо подобається пити чисту воду і ходити по прибраних вулицях.

 

Поділитися:
26 вересня 2020, 17:32 | Блог: SKARM | Переглядів: 3672
Автор: skarm
Кількість записів: 14

Власні прозові твори різних жанрів та тематики.


1. Neznayko / 26 вересня 2020, 23:44
Як біличанин вставлю і свої 5 копійок:
Ну, на рахунок бутенківців ясно й зрозуміло - всяк кулик своє болото хвалить, то й інтереси свого села будуть пропихати, закрномірне запитання - а воно нам треба?

На рахунок п’ятьох білицьких кандидатів :

Олег Терновий - ху із ит? Тобто, хто це?
Чув я побрехеньку, що пішов він у кандидати не просто так, а за большіє бабкі іншого кандидата, щоб розпорошити голоси третьому кандидату! (отака детектіва)

Олександр Бажан - поважаю як людину та як підприємця, але як громадського діяча та кандидата - уви, вірніше , отнюдь! Во!

Наталя Белка-Левонтінцева - ну, була вже при власті, і шо? Якось не хочеться на ті ж граблі наступати....

Сергій Китайгора - представник Копельця в Біликах, керівник комунгоспу, людина хороша , підприємство при ньому працює справно, обов’язки виконує добре, але як покаже себе головою ОТГ ? Не знаю, не знаю....

Нарешті, Сергій Петров- на посаді замісника мера вже не перший рік, часто заміняв Ю.П.Латиша і з обов’язками справлявся успішно, на прохання мешканців відгукувався , допомагав усім , хто звертався!
Чи справиться з ОТГ ? Я думаю , варто дати шанс, особисто я голосуватиму за Петрова !

Приєднуюсь до думки автора статті- голосуємо по совісті і хай переможе достойний!
2. Fuks / 27 вересня 2020, 20:15
І свої пять копійок вставлю..Гунжель так непримеренний критик всих і вся,хоч з усього в основному в нього виходитб пшик.Левонтінцева креатура Добробуту,і вже рулила,Бажан може й принциповий,але чи зможе рулить ткою машиною? Приходько кажуть колись в Бутенках був головою,нічим не запамятався...Скрильник ну це одіозна фігура,під нього з подачі Таміли та в договорняку за певні земельні преференції з Норкою була штучно створена Бутенківська ОТГ.Але втримати і розвинути її не хватило ні ума ні хисту,плюс кажуть нечистоплотний на руку оце ірозвалило громаду.То як його вибирать знов? Китайгора,кажуть креатура Копельця,а хто такий Копелець,він що вже Бога замінив? Після 25 жовтня він уже пенсіонепр будеі ні нащо не впливатиме..Решта технічні кандидати..Так що голосуйте за Китайгору..
3. Fuks / 28 вересня 2020, 21:45
До речі по Кобеляках свіжа соціологія Копелець навіть в трійку не входить, по переферії прольот повний,досліджено 1000 респондентів..
4. Dimon / 28 вересня 2020, 23:11
3.Fuks
«свіжа соціологія»

Ану з цього міста детальніше,ви бот?
5. Fuks / 29 вересня 2020, 01:01
А як це бот..Певна фірма за певні гроші по певній технології прввела дослідження..частину людей по телефону,частину на подвірному обході,і т д.Там цифри цікаві.Почуєте після 2 жовтня..
6. Dimon / 29 вересня 2020, 08:03
5.Fuks
«Певна фірма за певні гроші по певній технології »

Це не що інше як інсцинуація та видумка.Ви доросла людина а разповсюджуєте непровірені кимось вдало продумані слухи.
7. Fuks / 29 вересня 2020, 10:32
Покаже час.. але реально проходить інший кандидат..і з великим відривом..
8. Noviy / 29 вересня 2020, 22:15
На замітку жителям Біликів та прилеглих сіл, хто розповідає, що кандидатура Скрильника Миколи є найкращою: проїдьтеся Бутенками, вдихніть забруднене різними хімічними запахами та пилом повітря, подивіться на неохайний занедбаний "центр", бездоріжжя, річку (вірніше, місце де вона була), послухайте людей, подивіться на понівечений шкільний парк, на прилеглі занедбані невеличкі села, які входять до їхньої сільської ради і зробіть правильні висновки. Якщо йому не потрібні земляки та рідне село то чи буде він піклуватися чи покращувати умови і життя жителів Біликів чи Чорбівки, чи Жуків, або Червоних Квітів?.
До речі, його перший зам. вже має на території Чорбівської ср майже півтора десятка гектар. І це тільки початок.
9. Fuks / 30 вересня 2020, 21:44
До речі сьогодні взнав шо Скрильник проголовував в Бутенках майже 20 років.Повірте в шоці..За такий час і практично в селі нічо не зроблено майже.Погоджуюсь з попереднім коментатором....
10. Noviy / 1 жовтня 2020, 09:41
Мій вибір щодо кандидатів на голову Білицької ОТГ - Китайгора. А взагалі результат подальшої роботи не тільки від обраного голови залежатиме, а й від депутатського корпусу: як будуть молоді та ініціативні, то й роботу буде видно, а як оберуться "відбувайли", то й віз не їхатиме. Тому, думайте, як ставитимете "пташки" в бюлетенях.

Змінено 01.10.2020, 09:41
11. Neznayko / 22 жовтня 2020, 11:24
От, шановні виборці, ми й наблизилися впритул до дня "Ч", тобто, голосування, хтось уже визначився з кандидатом на голову Білицької ОТГ, хтось ще вагається, саме для таких даю прсилання на сторінку в Фейсбуці,де є два відео зі зустрічей з кандидатами у Біликах і Бутенках -

Посилання на m.facebook.com

хто хоче ознайомитися, подивіться!

Озвучу свою думку: насамперед про тих, хто на зустрічі не з’явився - Гунжель, Приходько та Терновий !
І що то ща кандидати ,що бояться своїх виборців? Ха-ха!

Таке ж ха-ха хочу сказати на адресу Левонтінцевої, яка замість зустрічі в Бутенках, поїхала на концерт до Козельщини! Ну-ну!

Скрильник, на мій погляд склав враження впевненного в собі чиновника ,що розбирається майже в усьому, багато зробив для своєї ОТГ в Бутенках і т.д.
Але читаючи та слухаючи відгуки про нього самих бутенківців, щось закрадаються смутниє сомнєнія в порядності його, як голови села.
Хоча особисто я цю людину не знаю і голослівно звинувачувати в поганому не хочу !

Китайгора особисто мені здався зовсім непевним, а також здивувало те, що він, голова комунального підприємства Старт, приписав собі встановлення камер відеоспостереження в селищі та обслуговування вуличного освітлення!
Хоча , може я чого не знаю....

І нарешті, Петров- видно, що на зустрічах з виборцями він дуже хвилювався, можливо іноді говорив не зовсім те і не зовсім так, але моє враження - чоловік відповідальний, не боїться критики, готовий почути і виправити прорахунки, звісно ,не ідеальний, але бажаючий змін на краще в селищі!

Не агітую ні за кого, просто спостереження стороннього виборця, вирішує хай кожен ,як совість підкаже!
12. Neznayko / 22 жовтня 2020, 11:29
Ой, зовсім забув про Бажана - ну, тут враження таке від виступу - ми всі здохнем!
Хотілося б ще пожити як небудь.... :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації