Вхід | Реєстрація

Дим сігарєт з мєнтолам - 2.    

Не так давно довелося побувати в данському аеропорті Білунд. Там були виявлені ось такі курилки:

Курилка являє собою три а то й дві стінки з дахом але без дверей, в стелю для втягування диму вбудована витяжка. Я сидів на відстані метрів п’ятнадцять від курилок, запах цигаркового диму було чути дуже добре.  Такі ж курилки бачив раніше у Франкфурті. Від них теж далеко тарило димом.

Питається, чому тупі німці з данцями не вчинили по-умному і не поставили скрізь таблички "Курить ніззя!"? Чому вони витратили купу бабла і сил, встановлюючи курилки?

Відповідь очевидна. Європейці в курсі, що всі люди рівні і кожен має священне право на комфорт. Вони вважають, що всім повинно бути максимально зручно - і курцям, і некурцям, і інвалідам, і сцикунам. Саме тому в Білунді і Франкфурті аеропорти з курилками, туалетами, кріслами і ліфтами (навіть коли будівля двоповерхова).

Заради комфорту інших кожному доводиться трохи поступитися - курцеві доведеться зайти в курилку щоб не диміти на людей, некурцеві доведеться потерпіти запах диму. Ніхто не вважає себе більш достойним комфорту - всі рівні, всі достойні.

Біля курилок в Білунді - стільці. На стільцях з півсотні людей

Чому вони не думають про небезпеку пасивного куріння? Чому ті, хто проектували аеропот, розмістили курилки прямо в залі очікування? Куди дивляться вчені?

Відповідь очевидна. Європейські інженери, вчені та гуманісти мають калькулятор і повністю погоджуються з моїми висновками: http://exo.in.ua/?page=blog&id=56 . Вони не сцуть. Вони знають: нікому нічого не буде.

Поділитися:
21 вересня 2011, 12:12 | Блог: Блог Миколи Гузченка | Переглядів: 2535
Автор: Микола Гузченко
Кількість записів: 45

Обережно!!! Перегляд блогу небезпечний для ваших хромосом!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації