Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 ...4 5 6 7 8 9 10
32.rybolov
«Чому дівчина,що прожила прожила більш ніж двадцять років безвиїздно в Україні не має право на громадянство»

А тому, що вона тут і нах нікому не нужна. Якби вона народилася не в Росії а в Ізраілі, чи її мати була б не з Росії а з Ізраілю, то таки да. Спробували б вони не дати паспорта. Та додому б блін на блюдечку принесли. Та вже в ООН розглядала про порушення прав людини в Україні, вже б не праювали ні голова сільради, ні начальник паспортного, ні начальник РОВД, ні УВД. А так, хто вона та Яніна? Та вона навіть і не людина, бо вона безпачпортна, - наче таке слово вживав Гончар у своєму "Соборі". А взагалі-то стаття мутна. Можливо, що у дівчини свідотство про народження російське. І тоді паспортний стіл правий. А можливо його просто немає. Авторка цей важливий момент тупо замовчує. Якщо свідотство російське, то це одна справа, якщо воно відсутнє - то зовсім інша. Із статті можна догадатися, що мати Яніни бовталася по світу, а дитину покинула у батьків. Тож свідотства про народження у дитини тупо не було. При одержанні паспорта у 2004 році мати про дочку тупо забула. Ну ладно, вона забула. А куди дивилися працівники сільради і паспортного столу?
31.Beri Mor
« Панам Офшорович Мальдівський »

Розсмішив. Спасибі.
28.Гнатович
«Адекватник, заходи с прокси-сервера»

Да как же ты с него зайдешь, когда банят по нику и емейлу. Ник забанили и уже ты его не поменяешь, потому что на твой емейл не придет подтверждение изменения ника или новой регистрации. Тебе будет писать, что эта почта занята хоть через что б ты не заходил. Каждый раз надо новую почту заводить. Вот снова зарегистрировался, но при следующем «бане» по этой почте уже не зарегистрируешься. Если кто знает варианты "антибана", буду благодарен за подсказку. Вобщем СУГС и свобода слова, о, не, НЕЧУВАНА СВОБОДА СЛОВА. Я, блин, не слышал, когда он это говорил. Надо бы ссылку раздобыть. А вообще-то надо накатать пану президенту жалобу, может быть он и не знает, что свободу слова ущемляют по своему произволу все кому не лень. Сдается мне, что администрация ЕХО участвует в антипрезидентском заговоре. Сейчас он многим неугоден. Непонятно только или они в команде Мишико или агенты Кремля. Но, думаю, время покажет с кем они. В любом случае они против законной власти. Куда только службы смотрят? А снова ж забанят, блин. Ну хоть пару коментов напишу по статье
1 ...4 5 6 7 8 9 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації