Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9
Adekvatov 24 лютого 2018, 23:06 На тему: Успішний рік перед реформою...
А є ще дуже відома книжка З.Бжезинського "Великая шахматная доска". Увесь світ її читає, а в академіях великих укрів - предків шумерів не читають. Ось тупо підбірка цитат які адмін, ясна справа видалить, так що яко цікаво то скопіюйте. Із цих цитат все ясно і без академій. « …прежде всего Европа является важнейшим геополитическим плацдармом Америки на Европейском континенте».
«Геостратегическая заинтересованность Америки в Европе огромна. В отличие от связей Америки с Японией, Атлантический альянс укрепляет американское политическое влияние и военную мощь на Евразийском континенте». Усвідомили, на кого працюють «нацпатріоти» і «демократи»?
«… любое расширение пределов Европы автоматически становится также расширением границ прямого американского влияния».
Як ще відвертіше?
«Где-то между 2005 и 2010 годами Украина, особенно тогда, когда она добьется значительного прогресса в проведении реформ внутри страны и тем самым более четко определится как страна Центральной Европы, должна быть готова к серьезным переговорам как с Европейским Союзом, так и с НАТО».
«Американское глобальное превосходство, таким образом, подкрепляется сложной системой союзов и коалиций, которая буквально опутывает весь мир. Организация Североатлантического договора (НАТО) связывает наиболее развитые и влиятельные государства Европы с Америкой, превращая Соединенные Штаты в главное действующее лицо даже во внутриевропейских делах».
«…Кроме того, следует считать частью американской системы глобальную сеть специализированных организаций, особенно «международные» финансовые институты. Международный валютный фонд (МВФ) и Всемирный банк, можно сказать, представляют глобальные интересы, и их клиентами можно назвать весь мир» .
Adekvatov 24 лютого 2018, 23:02 На тему: Успішний рік перед реформою...
110.Ольга Волоська
«Нічого не вішали. Я навчалась у 2004-2006 рр. Нам на прикладах розказували. Політику Ющенка і Януковича. І розподіл політичних сил.»

Та вішали, вішали і добре, що ви тут секрети видаєте, а то ми б з Гнаовичем і не знали. Тепер і ми будем знати, що вам вже тоді малювали світ у вигляді каструлі і розповідали про те, що робиться в кастрюлі замовчуючи про те, що сама кастрюля пливе за течією у прірву. Приблизно десь так. А треба було розказувати інше, глобальніше. Куди течія каструлю може винести, якщо каструля, як писав Олійник, "без весел і правил". Ну, наприклад, треба було вам почитати книжку С.Карамурзи «Маніпуляція свідомістю», він там приводить слова грецького професора М.Матсаса: «Те, кто хочет, под влиянием перемен 1989-1991 годов, пройти мимо конфликта между Троцким и Сталиным, расценивая это как нечто принадлежащее музею большевистских древностей, смотрят не вперед, а назад». Якби ви хоч це засвоїли, то не казали б що історія і Сталін вам не потрібні.
Adekvatov 24 лютого 2018, 22:22 На тему: Успішний рік перед реформою...
106.Ольга Волоська
«Як думаєте, про кого це вона?!»

Треба у неї запитати. Про нікчем - так це точно про наших. А щодо зайшлих, так тут самі подумайте. Росія сюди ще не заходила.
Adekvatov 24 лютого 2018, 22:19 На тему: Успішний рік перед реформою...
102.Ольга Волоська
«А саме в академії державного управління мені цю різницю і пояснили. От і рвали цю нещасну країну всі 26 років. Поки таки розірвали»

Погано вам там пояснювали. Там мабуть вам і глобуса не показували, або показували глобус України. Не все так просто, як вам на вуха вішали. Світ глобалізується швидкими темпами і зберегти незалежність таким країнам як Україна, та ще й з такими керівниками, просто неможливо. Зараз йде ліквідація державності й утилізація населення під чужі, зовсім не російські, як вам здається і як вас вчили, інтереси.
Adekvatov 24 лютого 2018, 22:12 На тему: Успішний рік перед реформою...
101.Ольга Волоська
«Мета одна: "загнати в стойло", тобто в Росію-матінку.»

Здається я вже тут пояснював, що ви вже давно в стойлі всерйоз і надовго. Проблема, як з нього вибратись. Ось давнє відео, цікаво порівняти з сьогоденням. Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 24 лютого 2018, 22:00 На тему: Успішний рік перед реформою...
96.Ольга Волоська
«в Україні не голосять про приєднання до Росії. Та й у Прибалтиці теж. А от Росія марить поверненням до Союзу і Сталіна. Поясніть метаморфозу?»

Ну яка метаморфоза, все просто: "Человеческий мозг – это уникальный механизм. Он непрерывно работает, круглые сутки, с вашего рождения и до покупки телевизора". От Ліна Костенко, хоч і тяготіє до упоротості, але розуму не втратила і написала у Твітері "От що в нас є—могили та й могили.
Та Чорний Шлях з невільницьким плачем.
Цьому народу світ уже немилий
від зайшлих вбивць і від своїх нікчем" Посилання на twitter.com
Adekvatov 24 лютого 2018, 21:50 На тему: Успішний рік перед реформою...
95.Ольга Волоська
«Чекаю. Прибалтика, Грузія, хто ще проситься до шчастья під назвою СРСР??? »

Ці країни роблять те, що їм наказують. Про всяк випадок поїдьте у ті країни і поцікавтесь, як там люди живуть, вже ж безвіз, і скільки їх, людей, там взагалі лишилось. В Грузію Філон їздив, можете його запитати, він тут колись чесно признавася, що життя там не ахті. В будь якому випадку, "ще не вечір".
Adekvatov 24 лютого 2018, 21:47 На тему: Успішний рік перед реформою...
94.Ольга Волоська
«протягнути газову трубу за 3 км. Чи за 300. Є різниця? Газифікувати населений пункт, де проживає 1000 чоловік чи 10 чоловік - є різниця?»

Афігенна різниця. Тому то Україна не Россія і зробити з України лялечку було, як два пальці об асфальт, якби у нас академії державного управління випускали фахівців, а не тих, хто зробив із неї велику руїну, ну прям по Шевченку.
Adekvatov 24 лютого 2018, 21:17 На тему: Успішний рік перед реформою...
88.1juriy
«Щоб мати такі висновки політекономічні ,потрібно бути несповна розуму,або під дією бояришника.»

О, а це ще що за юрій первозваний? Конкретніше можна висловляватись а не просто бла-бла.
Adekvatov 24 лютого 2018, 21:10 На тему: Успішний рік перед реформою...
83.Гнатович
«І ХАРІ НАДУ" (Что это, б...ять, хоть такое? Просветите, кто-нибудь?)»

Надо погуглить, но по-моему это что-то супер-пупер, типа академия державного управлиння. Мол, а хули вам. Нам далеко до такого. Может сама подскажет.
Adekvatov 24 лютого 2018, 21:04 На тему: Успішний рік перед реформою...
82.Гнатович
«А отключи нынче зомбоящики и зомбосети на пару месяцев, еще как мозги зашевелятся в сторону России.»

В соцмережах хтось написав: "Хохлы в глубине души понимают, что Америка их использует для более высокой цели – дестабилизации России. А это унизительно сознавать, что тебя используют. Потому они и злятся. А еще хохлов бесит, что у русских нет к ним ненависти. Жалость, у кого-то презрение, у кого-то непонимание. Так обычно смотрят на обосравшегося алкаша, уснувшего в своем дерьме" А це висловлювання приписують Фірташу: «Сегодня это странно звучит, потому что власти сегодня эту Америку лижут, целуют, это их счастье и все надежды. Но попомните мои слова: украинцы очень скоро увяжут в голове все свои беды — тарифы, безработицу, все реформы, которые провалились, и прочее — с Америкой. И не будет нации, которая ненавидит Америку сильнее, чем украинцы. Это только вопрос времени»
Adekvatov 24 лютого 2018, 20:39 На тему: Успішний рік перед реформою...
69.Ольга Волоська
«Їхали б ви хлопці, в Росію. Там вас чекають.»

Ви вже так мешканцям Криму казали. Забулось? Вони зібрали свої речі і... свою землю, чого ви не очікували, і поїхали.
Adekvatov 24 лютого 2018, 20:37 На тему: Успішний рік перед реформою...
Щось напратачив з адресацією коментів, а вони чомусь не редагуються. Ну та нехай є, як є. Хто розумний, той зрозуміє.
Adekvatov 24 лютого 2018, 20:29 На тему: Успішний рік перед реформою...
74.Ольга Волоська
«Таки жаль, що смайликів немає. Бо смішно, їй-Богу.»

Є варіант обійтися без смайликів. Тільки все одно, до них не дійде і прикол не зрозуміють. Але, про всяк випадок. Посилання на scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net

Посилання на scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net

Посилання на scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net
Adekvatov 24 лютого 2018, 20:23 На тему: Успішний рік перед реформою...
73.Ольга Волоська
«Опаньки. Чого ж тоді союзні республіки в чергу до Союзу назад не шикуються? »

А хто питав союзні республіки? Колись питали на референдумі і ви можете зннайти його результати. Їх реалізувати не вдалось, тому що реалізовувався сценарій розвалу СРСР с послідуючим розвалом і знищенням населення республік. Ну що, знову вам Сталіна процитувати? Так уже цитував, все марно. Якщо ще не дійшло, то вже і не дійде. І ніяка освіта і робота головою сільради не допоможе.
Adekvatov 24 лютого 2018, 20:19 На тему: Успішний рік перед реформою...
74.Ольга Волоська
«А ви масштаби порівнював? Росії і України? Густоту населення на кв. км? Територія Росії і територія України ні в яке порівняння не йде.»

Для цього треба ще три вузи закінчити, та й то навряд чи поможе.
Adekvatov 24 лютого 2018, 20:18 На тему: Успішний рік перед реформою...
70.Ольга Волоська
« А ідеї Сталіна в Україні не пройдуть»

Не пройдуть, так і України не буде. А гірше всього не буде і українців. Тепер прикините, хто ви для українців.
70.Ольга Волоська
«Росіяни - так, їм при Союзі жилося найкраще. Тож і ностальгують вони за ним. »

Навіть ті, хто жодного вузу не кінчав знають, що найкраще в СРСР жилось прибалтійським республікам, а за ними йшла Україна. Навіть ті самі свідомі, коли розвалювали СРСР, в порядку критики і своєї пропаганди приводили в приклад нижчий рівень життя в РФ. При цьому, вони правда казали, що москалі поїдають усе українське сало і крадуть наші газ і нафту, от, мовляв, як станемо самостійними, то тоді нам вареники самі у рота стрибатимуть. Стали. Тепер сало у ляхів купуємо.
Adekvatov 24 лютого 2018, 18:53 На тему: Успішний рік перед реформою...
59.Ольга Волоська
«Попрацювати на благо суспільства. При правлінні Сталіна так би й було.»

Не хочу витрачати час на пошук, бо це все одна марна справа, але не так давно читав спогади одного міністра-троцькіста, який признається що він антисталінську діяльність і його не посадили лише тому, що він на той час був вже пенсіонером. А ми з Гнатовичем навіть не міністри. Хоча за ньго точно не знаю, але я точно не міністр. Так що якби вас на місце Сталіна, то ви б далеко зайшли. Не забувайте ще й те, що Сталін працював на розвиток країни і нічого від неї не вкрав навіть своїм дітям. Зараз же усі працюють виключно на розвал країни, що ви й самі підтверджуєте. І ви, на відміну від Сталіна, хочете посадити тих, хто за країну вболіває, хоч вже і не у дєл. А ті, хто при дєлах, як і ви, раз вас запрошують у високі кабінети, мовчите і сприяєте розвалу, хоча б своїм не розуміннням того що відбувається.
Adekvatov 24 лютого 2018, 18:44 На тему: Успішний рік перед реформою...
57.Ольга Волоська
«Ясно-понятно. Євреї винуваті. "Бий жидів, рятуй Росію". Цікава тенденція.»

О! Так ви ще й антисемітка, єврейським сайтам не довіряєте. Круто! Ану ще й ось цього каббаліста покритикуйте, а ми з Гнатовичем на вас стукнемо через ефесбе на пряму в самий синедріон. Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 24 лютого 2018, 18:35 На тему: Успішний рік перед реформою...
48.Ольга Волоська
«Я пропоную припинити безглузду дискусію. В СРСР я не хочу. Сталіна хвалити не буду. Так зрозуміло?»

Припиняємо,бо таки дійсно й так зрозуміло. А Сталін ваших похвал не потребує, його історія похвалить, про що він сам пророче й сказав: "Я знаю, что после моей смерти на мою могилу нанесут кучу мусора, но ветер истории безжалостно развеет её!" Да здравствует ветер истории! Кажется он уже начинает подниматься, этот ветер истории.
Adekvatov 24 лютого 2018, 18:30 На тему: Успішний рік перед реформою...
48.Ольга Волоська
«Дві вищі освіти. Факультет української філології. І ХАРІ НАДУ. Якщо вам це про щось говорить.»

Це таки дійсно багато про що говорить, особливо про рівень нашої вищої освіти.
Adekvatov 24 лютого 2018, 18:28 На тему: Успішний рік перед реформою...
45.Ольга Волоська
«отакі -от як Гнатович (підозрюю, що ви одна і та ж особа"»

Ну да, одна особа. Ми ще й агенти Путіна вдвох в одній особі.
Adekvatov 24 лютого 2018, 18:18 На тему: Успішний рік перед реформою...
35.Ольга Волоська
«Я й так знаю. Гітлер підняв економіку країни, прийшовши до влади. І, якби не війна з СРСР, можливо, залишився б у пам"яті німців геніальним керівником»

"Якби, в роті виросли гриби..." А як він підняв екноміку і хто її опустив? Треба ж глибше копати. Почитайте самого Адольфа. Його цитувати не можна. Цитувати єврейські сайти можна, тому цитата із них (jhistory.nfurman.com): "«Другим направлением антиеврейской политики властей было исключение еврейского влияния на экономику Германии. Еврейское влияние постоянно изображалось как "удушающая власть еврейского капитала".
Тяжелое экономическое положение Германии послужило основным фактором, приведшим нацистов к власти в 1933 году, поэтому именно в этой сфере общество, в первую очередь, ожидало от них каких-то действий. Стабилизация экономики являлась самой важной задачей администрации в первые годы нацистского режима, и успех в этом деле больше, чем что-либо иное, повлиял на степень устойчивости нацистского нового порядка, усмирив народное недовольство».
Нічого не нагадує? Потім ті, з ким він боровся його і використали для організації війни.
Adekvatov 24 лютого 2018, 17:27 На тему: Успішний рік перед реформою...
34.Ольга Волоська
«А чого я зараз не розумію? Проясніть ситуацію. Якщо не важко.»

Ну що тут незрозумілого? Ви писали "Якщо людина вважає, що в 1939 люди гарно жили. Прямо аж дуже гарно. Після 1933, коли мільйони з голоду вмерли. І після репресій 1937...." Мені здалося, що ви не можете порівнювати, не можете відрізнити "грішне від праведного", тому я так і написав, що ви почнете щось розуміти, як вас опустять до ріня 33-го. З усього видно, що ви поки що не бідуєте, може й завдячуючи своїй праці, але не всі люди зараз живуть добре. Не забувайте, що не всі можуть поїхати до Поляків, і не у всіх є земля, та якби й була, то не у всіх є можливість фізично на ній працювати. Просто є пенсіонери й інваліди які просто не можуть працювати і не можуть лікуватися. Вони в першу чергу зараз і підлягають ліквідації. Багато людей в прямому смислі риються у сміттєвих баках і вони вже усвідомлюють, що фактично вони живуть в 33-му. Вас це ще не зачепило.
Adekvatov 24 лютого 2018, 17:17 На тему: Успішний рік перед реформою...
24.Ольга Волоська
«Моя бабуся сама піднімала трьох діток. Працювала в колгоспі.»

Ви знову у полоні сучасних стереотипів. Вам здається троє діток - це багато. Моя бабуся «підняла» 8 діток і теж працювла в колгоспі. Це та сама бабуся, яка казала що в 39-му жити стало набагато легше. І я їй вірю. Тим більше, що її слова співпадають з обєктивними історичними даними (Не від вятровича)
1 ... 3 4 5 6 7 8 9
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації