Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Serg73»

Коментарі користувача
1 2
Serg73 26 листопада 2020, 19:24 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Кине і оком не моргне, використає як гумовий виріб(для особливо грамотного Спиці, гумовий виріб це презерватив),він не одну долю людську так поламав і на той світ звгнав
Serg73 26 листопада 2020, 15:52 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
83.Fuks
«Ні..нажаль.»
а може на щастя?
Serg73 26 листопада 2020, 13:29 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Спиця, ти мене знову розчарував, ну що це таке:нихто, рішати, прочитває. Чи в тебе мізки витекли, коли ти мордою в афальт упав п"яний та 2 неділі на людях не показувався.Ти щось роби із цим.
Serg73 26 листопада 2020, 13:25 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
95.микола козак
«хвостаті»

О,Спиця ,уже краще так з допомогою знедолених і ображених ти нарешті навчишся писати правильно,нас може тут 4-5 чоловіки, а ти один,розумієш, один Копельцевий прихвостень.А на рахунок влади, не поспішай, життя покаже, ти ж не думай ,що твій пахан пуп землі, він висить на волосині, і ти про це добре знаєш,тільки визнавати боїшся.
Serg73 26 листопада 2020, 09:27 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
91.микола козак
«, але ж памятайте , що є стаття і за наклеп»

Спиця, а яка стаття за підробку бюлетенів, ти випадково не знаєш?
Serg73 26 листопада 2020, 09:22 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
91.микола козак
«а теліпати язиком , як собака фостом »

Ну от знову,ті ж самі граблі, Спиця я не думав ,що ти настільки тупий ,правильно писати хвостом, а не фостом, та візьми ти собі репетитора з української мови,ради бога,якщо до 60 років не навчився писати.А з приводу фактів про «діяння» Санича,не нервуйся , Сашуню,всьому свій час,ниточка до клубочка обов"язково дійде.
Serg73 25 листопада 2020, 21:20 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
До речі, знову орфорграфічний ляпсус, правильно писати Копелець а не Копилець,ти хоч би прізвище свого опікуна правильно навчився писати, ну що ж у тебе так погано з граматикою, із земелькою та бюлетенями виходить краще,правда Сашуню?
Serg73 25 листопада 2020, 21:15 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
Та звичайно ж перепало з барського плеча:не один шмат землі на живих і мертвих родичів та в майбутньому посада землевпорядчика в міській раді, чи не так "невельмишановний" пане Спиця?
Serg73 25 листопада 2020, 19:39 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
А біля корита повинен бути тільки Копелець і ти Спиця, ти йому винайшов немало невитребуваних паїв по району,йому ж мало своїх 1000 га,та й з бюджету за ці 5 років Санич хапонув більш ніж достатньо,за рахунок футбольного клубу, Екопарку та Водоканалу Плюс, так що пани Кнурі - мабуть уже пора геть від корита
Serg73 25 листопада 2020, 09:16 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
[[ЦИТАТА|65|микола козак|Комедіанти - революціонери-активісти , фатить мутить суспільство
Спиця,це джек-пот,моя вчителька по українській мові перевернулась в труні, яке"фатить",ти в школу взагалі ходив,чи зразу чкурнув у виборчу комісію, такого слова в українській мові не має, є слово «досить» і т.д.
Serg73 24 листопада 2020, 14:38 На тему: Установча сесія Кобеляцької мі...
З приводу питань по голосуванню, це до «Великого» виборчого махінатора Спиці, він же Микола Козак,тут йому рівних не має.Крутив,вертів тими бюлетенями як циган сонцем аби вгодити Жуківському бандерлогу, кажуть навіть члени виборчої комісії були в шоці ,їх слова"Цей тупий Спиця нас таки посадить". А все для чого? Знову таж таки земелька, якої Спиця набрався на усіх живих і мертвих родичів,та все мало а Санич ще й посаду землевпорядника пообіцяв .А взагалі Спиці побажання ,коли перехиляєш чарчину, не патякай язиком,особливо про свої виборчі каруселі, якими ти накрутив Копильцеві із двох його депутатів та аж до восьми, (і як тобі це вдалося!?), а то ти більше схожий не на Миколу Козака а на Миколу Тріпла.
Serg73 20 березня 2018, 11:02 На тему: Не царська це справа про пішох...
Автор статті "Не царська це справа про пішоходів думати" О.Діденко нагадуе дворняжку, яка сидить в будці і лає на все те, що відбуваєтся навкруги. І не зрозуміти йому, що його право і можливості у встановленні своїх думок обмежені ланцюгом, яким він прикутий до свого господаря. Та й ніхто його не боїться і не звертає на нього уваги за вийнятком обмеженої кількості його прихильників, які в захваті від його ідей. А свої ємоції виражають словами І.Крилова з відомої байки:
"Ай, Моська! Знать она сильна,
Что лает на Слона."
А меру міста Копельцю О. не потрібно звертати увагу на чиєсь жалібне скавучання, хоча без таких «Мосьок» свита короля, як свідчить історія, не буває завершеною. На жаль, комусь треба виконувати і роль шутів.
1 2
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації