Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «kasandra»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
kasandra 26 квітня 2018, 13:10 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
148.земеля
«то напиши аргументировано и конкретно.»

Земеля, благодарю за поддержку. А насчет аргументированности, так откуда она у них возьмется. Кастрюлі, блін. Уничтожили страну и довольны. Сегодня был на митинге "в честь" Чернобыльской аварии, там музыку включили, типа гимн общественной организации Союз Чернобыль и в нем такие слова "Збережему нашу Україну! Кримські гори та степи Донбасу...". Розумію, що цей гімн писався давно і в словах був здравий зміст. Але де вже ті Кримьскі гори і степи Донбасу? Свідомі їх проскакали. Ну це якби зараз співали "Союз нерушимый..." Гимн треба міняти під реалії. І кощунством виглядає відзнака жертв і потерпілих свідомими, які привели у владу ті сили що ту аварію влаштовували. Капец.
kasandra 26 квітня 2018, 12:54 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
147.Чудо Юдо
«Нічого він не знає і знати не хоче.»

Ну так а ви б взяли і пояснили. Ви ж грамотні. Факт в тому, що вас навіть на каструлях розвели. "Управлять - это предвидеть", - говорив Наполеон. А ви ж від нього крутіші. Чого не передбачили? Невже так було важко збагнути, що той закон про каски спеціально для того був і прийнятий, щоб вас переодягти в каструли, а потім насміхатися. Ви ось і зараз свято вірите, що воюєте з якимсь агресором, якого вам визначили тепер вже законом. Цікаво поспостерігати як вас зараз розведуть.
kasandra 26 квітня 2018, 06:45 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
144.Beri Mor
«Вообще-то я имел ввиду Быстрякова,которого ты цитировал.»

Звиняй, не второпав. Бистрякова можуть і грохнуть, якщо не зупиниться і якщо його ніхто не кришує.
kasandra 25 квітня 2018, 17:34 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
135.земеля
«Лучше прочитай мое сообщение тебе в личку. »

Чет-то не могу прочитать. Получил только такой кусок "Где то год назад в СМИ прошло коротенькое сообщение о однодневной поездке Порошенко. Для всех ничего не значащее. Тем не менее: Харьков ( ФЭД-..." И второе сообщение с вопросом: "полностью ли прошло сообщение".
kasandra 25 квітня 2018, 17:27 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
138.Bazilo
«Так,що строчи дальше свої коменти брехливі»

На тупий комент така ж тобі і відповідь. Складнішого ти не сприймеш, в тебе "планка запала". Посилання на scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net
kasandra 25 квітня 2018, 17:20 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
133.Beri Mor
«Це значить,зважаючи на "нечуваний рівень свободи слова в Україні" ,як говорить наш гарант,скоро грохнуть як Бузину.»

Ха-ха-ха. Хто ж його грохне, він же не Бузина а Гордон. Він це говорить з височайшого повєлєнія кагалу. Ну це я так думаю. Зараз у них відбуваються такі терки, що вони вже й самі заплутались. Скоріше за все, що вони планують замінити петю під тиском із-за бугра, та й їм він набрид непомірним апетитом. От їм і потрібно зробити з нього агента Путіна, бо свідмі вже на інші подразники не ведуться. А на таке можуть клюнути і тоді вони влаштують ще одну бойню. Можуть зіштовхнути бенеаваковські добробати з армією. Президент в свою чергу придумовує переформатування АТО, суть якого в організаційному перепідпорядкуванюю АТО ГШ ЗСУ і виведення з підпорядкування СБУ. ДО речі, це не для тебе, а для свідомих - Це ж нонсенс, коли з путінською агресією бореться служба безпеки а ЗСУ надана їй у придачу. Цей факт лишній раз говорить, що ніякої агресії не було. Можливо тепер будемо спостерігати протистояння ЗСУ і МВС_ та нацгвардії, може ще щось інше. Але однозначно, що свідомих готуються використати і злити. Вони вже не потрібні ні петі ні беніному кагалу. Можливо для них влаштують нову бойню. Зараз віськкомати починають якусь протиправну акцію по поновленню на обліку раніше виключених з обліку людей. А це говорить і про підставу самих військкоматів на майбутнє. Кагал одним махом може поповнити людський ресурс для мясорубки а потім розправитися і з тими, хто виконував протиправні розпорядження. Треба памятати одне, що головна ціль кагалу - максимальне зменшення населення і заволодіння землею. Вони це роблять самими різними способами в залежності від ситауції і можливостей.
kasandra 25 квітня 2018, 16:59 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
126.ЛУНА
«они считали Галичину,Буковину исключительно своими,а не в составе госсударства,так это по вашей теории правильно,а если в ДНР или ЛНР с подобным настроением возникли боевые группировки,то они воюют за свою землю?»

Ваша ошибка в неправильности выбора точки отсчета ваших рассуждений. Такое явление типично для гуманитариев выносящих поверхностные суждения да еще и находящихся под воздействием масмедиа. Фишка в том, что галичане при нападении на СССР придумали стать независимыми. Но тогда было нападение извне. В нашем же случае устроители майдана реализовывали концепцию о которой говорил Сталин, находясь при этом внутри самой страны. Внешнего нападения на Украину не было, и чтобы вы воспринимали это так как вы и восприняли вас и убеждают что оно было. Т.е. это как если Сталин запустил проект отделения Галиции и одновременно объявил о виртуальном нападении Гитлера и о какой-то гибридной войне, при которой успешно бы торговал с Гитлером не разрывая дипотношений. Плутовато? Разберетесь. Кроме того не надо забывать, что Галиция не была анексирована у поляков в прямом смысле. Почитайте как это было. Были собрания общественности и было принято всенародное решение о воссоединении западных областей Украины которое даже умудряются праздновать и свидомые кастрюлеголовые выдавая этот факт чуть ли не свое достижение.
kasandra 25 квітня 2018, 16:47 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
126.ЛУНА
«Как так?"Бандеровцев"уничтожали потому,что они считали Галичину,Буковину исключительно своими, а не в составе государства,так это по вашей теории правильно,а если в ДНР или ЛНР с подобным настроением возникли боевые группировки,то они воюют за свою землю?При чем те первые курировались с за кордона куда меньше. Что то пробел в ваших рассуждениях. »

Никакого пробела нет. Изучайте правдивую историю и включайте логику. А она у вас кажется есть. Так вот, Бандеровцев уничтожали потому, что они в трудный для страны час выступили за раскол страны и за поддержку Гитлера в деле уничтожения народов СССР. Об этом Сталин говорил еще до войны авиаконструктору Яковлеву:"«Нет, мы правильно поступаем, что так сурово караем националистов всех мастей и расцветок. Они лучшие попутчики наших врагов и злейшие враги собственных народов. Ведь заветная мечта националистов – раздробить Советский Союз, и тогда он станет легкой добычей врагов. Народы же, населяющие Советский Союз, в своем большинстве будут физически истреблены, оставшаяся же часть превратится в бессловесных и жалких рабов завоевателей. Не случайно презренные предатели Украинского народа – лидеры украинских националистов, все эти мельники, коновальцы, бандеры уже получили задание от немецкой разведки, разжигать среди украинцев, которые те же русские, ненависть к русским и добиваться отделения Украины от Советского Союза. Все та же старая песня древних времен еще с периода Римской империи: разделяй и властвуй.» Сегодня мы воочию наблюдаем правильность сказанного.
kasandra 25 квітня 2018, 08:56 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
[[ЦИТАТА|126|ЛУНА|А что сейчас Киев и Донецк не одно государство?Как так?"
Сейчас Киев и Донецк не одно государство, так как Донецк в упор не подчиняется Киеву а Киев не идет Донецку на уступки по федерализации и выполнению минских соглашений и упорно добивается тоталитарного контроля даже над ментальностью жителей Донбасса. В 41-м такого не наблюдалось. Можете считать, что это одно государство, но эти рассуждения ничего не меняют. Мы имеем по факту два противостоящих города, региона и т.п.
kasandra 25 квітня 2018, 08:46 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
126.ЛУНА
«В период «оттепели» их навербовали уйму,а те что позже,это второе поколение.»

Ну кто-то бы спорил, но не я. Я всегда признаю то, что соответствует действительности, даже если бы это написала Селена. Но вы же все таки не селена. Так оно и было. С приходом к власти хрущевской хунты начался обратный процесс направленный на развал СССР и уничтожение народов его населяющих о чем открыто говорил товарищ Сталин предвидя такую возможность, открыто писал об этом Мао Цзедун после хрущевского переворота да и кто только не говорил. Этот процесс идет и по сей день и только наивные кастрюлеголовые могут надеяться, что их сотрудничество или пособничество врагу по уничтожению своих собратьев обеспечит им счастливую жизнь. Так они думали в 41-м когда сотрудничали с Гитлером, так думают и сейчас.
kasandra 25 квітня 2018, 08:37 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
И еще, для большего понимания агрессора приведу высказывание известного украинского композитора Быстрякова. «..Я себе спокойно жил. Вдруг пришли какие-то люди, которые мне начали рассказывать, что я разговариваю не на том языке. Что я не так мыслю. Что хожу не в те церкви…. Какое они имеют право? Как можно назвать этих людей? Конечно – оккупанты…» (Владимир Быстряков, Заслуженный артист УССР, композитор) Подобное он уже говорит открыто на укртелявидении, потому и я привожу это его высказывание.
kasandra 25 квітня 2018, 08:34 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
126.ЛУНА
«Погибают.Если линией раздела на эту и ту считать линию фронта.И вообще это самая большая ошибка делить на этих и тех.»

Повторюсь в сотый раз, что делил не я и не я проводил линию раздела, не я определял серую зону и т.д и т.п. Я все время был против войны и раздела страны. Поэтому для меня сепаратисты - это те кто по факту, реально разделили страну а не те кто начал защищаться от устроителей переворота и майдаунов. В отношении же погибших, так список в студию. Конечно, я не исключаю наличие погибших и на этой стороне, но дело в количестве и от чьих обстрелов, так как и на этой стороне могут погибать и от подрыва на мине, и от обстрела своими же, или от обстрела "третьей силой". Фактаж ищите в ютюбе и найдете, у меня нету желания работать тут развлекателем.
Я вам лучше приведу одну здравую мыслю позаимствованную на просторах тырнета. "Чтобы узнать, чью сторону принять, посмотри на войну глазами детей, - чьи дети гибнут, на той стороне и правда." Автор имеет ввиду маленьких детей, а то вы тоже перекрутите, как делают тут некоторые.
kasandra 25 квітня 2018, 08:22 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
124.Bazilo
«.Оказується,що це кляті хахли друг з дружкою воюють»

Хахли й товчуть. Чи ти навіть не віриш свідомим тут коментаторам? Он Оля пише що в неї знайомий пішов в ополченці, а далі довидумовує щось про якогось його друга (вітуального) який не знає укрмови і з цього факту вона робит висновок що він бурят. Між іншим скажу, що підростаюче покоління якому заборонили вчити російську мову скоро не знатиме ніякої мови, і української також, бо її вже спотворили далі нікуди і скоро ще замінять алфавіт і капець буде вашій мові.
kasandra 25 квітня 2018, 08:16 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
124.Bazilo
«Ну а про АТО - в декого путін головного мозку,"кісіль" в голові замість мозгів,куряча сліпота,бо не баче в упор ні «смажених» бурятів,ні інших "іхтамнєтів".Оказується,що це кляті хахли друг з дружкою воюють,т»

Базіло, це в тебе майдан головного мозку. Ти там був і бачив бурятів? Ти читати і слухати вмієш? Я вище дав ссилки на висловлювання українських генералів, яким дуже невигідно не бачити там бурятів, бо вони з ними ніито воюють, але генерали кажуть, що там військ немає. І з якого дива я повинен не вірити посадовим особам, які "через нехочу" все таки не брешуть, хоч їм і дуже вигідно було б брехати, хоча б для свого виправдання. І з якого ткого дива я повинен не вірити тим генералам, інформації з ООН і т.п. а вірити твоєму бредовому воображенію? Коли прийже час розплати, то твої фантазії до справи не пришиєш, та й ти тоді будеш першим хто від своїх слів відмовиться.
kasandra 25 квітня 2018, 08:06 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
117.Ольга Волоська
«Поділив так собі автоматично на "чужих", яких не жалко, і «своїх» дончан ( які аж надто люди). Та всі ми люди. І ви - мій ворог. »

Ну, так і хто ворогів визначає? І це такі як ви готові вбивати кожного, хто не поділяє вашу думку і при цьому мати нахабство заявляти про якісь евроцінності і демократію. Зустрічав донецьки матерів вбитих дітей які казали: та бог з ними тими вбивцями наших дітей, хай живуть, може їх бог покарає. Усвідомлюєте різницю в підходах? Одні прощають вбивство своїх дітей, а інші - посилають своїх дітей вбивати за те, що люди мають іншу думку. А я людей не ділив, їх почали ділити свідомі задовго до майдану, чи ви й цього не бачили? Щодо мобілізованих, так їх там було дуже мало і ні в якому разі я мобілізованих до свідомих не причисляв, вони дійсно люди не винні. Основна ж маса - контрактники. А зараз взагалі мобілізовних немає, йдуть одні контрактники. Поки що.
117.Ольга Волоська
«в СРСР навчили ділити на "хто не з нами, той проти нас".»

Це один із головних масонських лозунгів, і він вже хоча б тому - вірний.
117.Ольга Волоська
«Всі - люди. Іграшки і пішаки у великій грі великих політиків.»

І як же тоді пояснити ваше рвеніє лізти у чужі ігрища, і, головне, заради чого? Вам так хочеться побувати вбитою пішкою, чи може "дамкою"?
kasandra 24 квітня 2018, 23:53 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
117.Ольга Волоська
«Чом же не відомо, якщо це мій колишній сусід. Виїхав в Зугрес, там одружився, там і жив. Поки не прийшов 2014 рік. І він, після роботи на СТО, пішов в "ополченці".»

108.Ольга Волоська
«Скажу більше: спілкувалася з «ополченцями» в однокласниках. Так я спеціально писала українською мовою, аж поки один уже із його друзів не обізвався: "Пишите по-русски. А то читать интересно, но ни фига ж не понятно". Те, що регулярних військ не має офіційно, не означає, що їх немає взагалі.»

Не беріть дурних прикладів з хазар. Усікаєте різницю? Я мав на увазі те, що ви зробили далеко йдучі висновки черз то ще хтось в ОЕ не знав укрмови. По це я вам і писав, а не про вашого знайомого. З ваших же тут приведених коментів можна зробити достовірний висновок, що ваш знайомий пішов в ополченці. Щодо солдат Путіна, такого висновку не зробиш, так як не розуміти укромову міг навіть шахтарь, не кажу вже про понаїхавших до них на підмогу тупо родичів із Ростовської області.
kasandra 24 квітня 2018, 23:08 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
116.ЛУНА
«.Так что "понять простых дончан" ,а простых ли?»

Я речь веду о простых. А непростые преследуют исключительно свои шкурные интересы. О всяких там Гиви, моторолах и прочих наемниках кагала речь вообще не веду.
kasandra 24 квітня 2018, 23:05 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
116.ЛУНА
«Да и сжителями Донбасса не все так однозначно.Деваться никуда и не надо было и за автоматы хвататься не нужно.»

Вы быстро забываете, кто первый начал за автоматы хвататься. Лень вас искать ссылки. Турчинов спешно огласил АТО не дожидаясь выборов, потому что так было надо. А надо было ехать и разговаривать с людьми, но этого не делали, так как это не входило в планы. А если не договариваться, так надо было тогда ехать воевать так, как Ленин штурмовал Кронштадт - делегатами съезда. Вот пусть бы депутаты и показали пример. Но это тоже не входило в планы. В планы входили дерибан собственности и утилизация биомассы, в первую очередь пассионарных майдаунов, так они представляли опасность. Кроме того тут уже писалось со слов даже Гордона, что Стрелков никакой не полковник ФСБ или ГРУ, погуглите. Он тупо жидомасонский агент Годепа и в его задачу входило активация пророссийских настроений жителей Донбасса с целью раскола страны и втягивания ее в войну. Одной из задач было втягивание в войну России, типа для защиты Донбасса, но Путин на это не повелся, потому и пошли события не по сценарию и та же Европа начала думать что делать дальше. Или вы думаете Оланд и Меркельша просто так сидели всю ночь с Путиным в Минске? Они искали компромисс как избежать войны. Заметьте, что США тогда были как бы не при чем, а теперь оказывается, что они очень даже при чем и вопрос уже пытаются решать они.
kasandra 24 квітня 2018, 22:50 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
116.ЛУНА
«За таким принципом когда освобождали от нацистов Украину,мой дед должен был дойти до своего села и все!Я же на своей земле,а Киев пускай освобождают киевляне »

Не надо талмудировать. Тогда не было внутренних врагов, так как Сталин их почти всех перед войной предусмотрительно уничтожил. Тогда было единое государство и был общий внешний враг. Ну неужели вам не понятно, что тогда Киев и Полтава были общими, на них наступал общий враг - Гитлер. Тогда не наступал Киев на Полтаву и наоборот. Хотя и тогда свидомые воевали против вашего деда на стороне Гитлера. Ну такие они есть, кастрюли, хоть вам это и не нравиться.
kasandra 24 квітня 2018, 22:42 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
116.ЛУНА
«Точно у-ха-ха!Откуда вы,или кто либо из "непосвещенных"может это знать наверняка.»

Мозгами раскиньте. Их всех Сталин убрал, а после него может кто и остался, но им оборвали связь. Появляться стали разве что при Горбатом да и то мало, так те что были при нем все вылезли наружу.
116.ЛУНА
«Погибают люди,солдаты,мирное население,но все таки люди»

По эту сторону мирные не погибают. Ну а солдаты... пусть мозги включают. Пока что они идут туда по контракту. Контракт, который они добровольно подписывают, предполагает их погребение. "Нет нет не пойду вовеки, За то, что какая-то мразь Бросает солдату калеке Пятак или гривеник в грязь" (Сергей Есенин, "Анна Снегина")
kasandra 24 квітня 2018, 14:45 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
"Вчергове здавши крамарям Соборну,
Волаємо з каналів і газет,
Що це ж і є, мовляв, сама свобода,
І незалежність, й суверенітет."
Чет-то и тут нема про москалів. І тут.
"Якщо ти встонадцяте у яму
Сам себе загнав без сторожів,
То, можливо,
трясця його мамі,
Ти на інше вже й не заслужив,
Окрім того щоб наймитувати
В крамарів, як споконвіку звик?"
kasandra 24 квітня 2018, 14:42 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
"Доки на мечі кували рала,
На трезуби молоти й серпи,
Треті загребущо рвали й крали
Від ракет, ікон – і до сапи.

Треті підкидали знизу хмизу,
Зводили, як бевзів, у лоби:
- А отам – колишній блюдолиза,
А отам – теперішній. Лови! –

І ловили, і трощили яро
Щелепи, заводи і горшки.
А тим часом треті – рвали й крали
Надбане горбами за віки.

Раптом спогадали про Вкраїну.
Глянули – руками розвели:
- Хто ж це нам побив горшки і спини.
Хто ж це нашу хату розвалив?!

І шукають лютими очима
Ворогів нових за три межі..
А тим часом треті за плечима
Ділять між собою бариші."
Борис Олійник. Зверніть увагу на те, що він тут не пише про москалів. А ви що зробили аби надрукувати і розповсюдити його книжку? Ви ж вештались там по різних колегіях ОДА, зустрічались з пихатими панами в вишиванках, хай би кинули якусь копійку на книжку. Та на книжку Олійника ніхто не дасть і копійки, бо хазяї нашого свідомого панства тоді залишаться без землі і хати. Ото вони в кущах сидять і бояться й пікнути а не я.
kasandra 24 квітня 2018, 14:25 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
110.Ольга Волоська
«хто прийшов, щоб Україну розвалити і розпродати та знищити її населення
Коротше: моя хата скраю. я нічого не знаю. А поки: покритикую вас усіх. Правильно я розумію? »

Неправильно розумієте. Моя хата не скраю, але щось вдіяти з табунами навіженного каструлеголового населення я не можу, так як не маю не лише ТВ каналу а навіть тут мене банять. Сотні людей, які намагались шось вам донести вже знищені физично або посажені і їх ніхто не назве хероями якоїсь ато. Це вже зараз можна писати відвертіше, так як сама влада «витягла» карту правди і «злиття» свідомих і говорить багато про що прямо. Тому я цитую вам речі з відкритих «українських» джерел. Вам там хочеться побачити ворога там де його вам показують, але його там немає, він у вас за плечима. Тому не треба далеко чорта шукати у кого він за плечима, - як Пацюк казав Вакулі. Там у Гоголя глибокі речі закладені, не випадково його забороняють.
kasandra 24 квітня 2018, 14:13 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
108.Ольга Волоська
«Скажу більше: спілкувалася з «ополченцями» в однокласниках. Так я спеціально писала українською мовою, аж поки один уже із його друзів не обізвався: "Пишите по-русски. А то читать интересно, но ни фига ж не понятно". »

Я вже вам писав, що в однокласниках спікуватися не можна. Чому ви не виконуєте законів вільної гейропеської країни? По друге, звідкіля вам відомо, з ким ви там спілкуєтесь? У ЦАХАЛА є цілі підрозділи, які тільки тим і займаються, що з вами спілкуються. Посилання на infomaxx.ru По третє, Беня і його кагал понаймали по обидві сторони фронту силу силенну лашар із різних країн в тому числі і з Росії. Там є всілякі «кубанські» козаки подібні нашим, які годуються з одного центру. У нас навіть внесли зміну в Закон про загальний військовий обовязок... доповнивши його розділом про найманців. Це лишнє свідчення, що війна буде вестить навіть тоді, коли з вас спаде каструля і ви туди своїх дітей не посилатимите. Війна буде вестись до повного роздерибана країни і втягування в війну Росії, або буде припинена зверху не можу поки що сказати в який спосіб. Взагалі-то зараз іде чужа гра і нормальні люди в чужу гру не влазять а турбуются як мінімум про збереження життя народу. Приклад - Лукашенко. У нас все навпаки і це очевидно навіть в каструлі.
kasandra 24 квітня 2018, 13:57 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
108.Ольга Волоська
«Дві малюсінькі частинки двох областей чотири роки самі обороняються. Ні запаси солярки не закінчуються, ні людський ресурс, ні боєприпаси. »

"Дві малюсінькі частиники двох областей" більші від разом узятих трьох прибалтійських країн на яких ви, думаю, молитесь. Запаси солярки туди Беня поставляє, так як він монопольно володіє усіма НПЗ і це його бізнес. Взамін звідти йже вугілля, прокат, хімія і багато чого ще. Запаси боєприпасів там були з радянських часів. Чого не вистачало їм підкидали із вже навмисне зірваних тут складів. Ви хоч щось відслідковуєте? Вивчіть табличку множення, а потім беріться за розвязання задач. Все робиться по писані, ви ж небось богомольна. Так от в Біблії написано "Всякая страна разделившася сама в себе опустеет". Ділять страну елементарно. Одні атамани влягають синечервоні ярмолки, інші - жовтоблакитні і пішли стравлювать, володарювать і грабувати. Щоб лошари нічого не збагнули, для них ліплять жупел ворога, бажано навіть іх своїх рідних. Підготовка до поділу веласт довго. Спочатку мусолили мовне питання яке однозначно розділяло народ, вже під сам майдан почали запускати байку про збитковість Донбасу, цим ще більше роздраконили робочий люд, який дійсно тяжко працював а не вештався по італіях миючи там зади сеньйоритам. Все це робилось не Путіним а руками безмозглих свідомих і це все давно зафвксовано для майбутнього требуналу який влаштують тоді, коли свідомі виконають усі поставлені перед ними завдання. Судячи з розвитку подій, здається, що свідомі ще повинні завалити чину владу і привести іншу і привести вже її безповоротно. І тоді вже тут повністю запанує хазарія.
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації