Вхід | Реєстрація

За ухиляння від армії можуть обмежити волю на три роки

За ухиляння від армії можуть обмежити волю на три роки

У Новосанжарській райдержадміністрації 12 квітня провели відкрите засідання районної призовної комісії. Під час розмови про призив розповіли про кримінальну та адміністративну відповідальність за ухиляння від військового обов’язку.

12 квітня в Новосанжарській РДА проводять відкрите засідання районної призовної комісії щодо проведення весняного призову до Збройних Сил України. У зібранні взяли участь члени комісії та керівники органів місцевого самоврядування.

Голова Новосанжарської РДА Сергій Бульбаха, який, нагадаємо, у 2014 році відслужив у зоні проведення АТО, наголосив, що відповідальні особи несуть персональну відповідальність за те, що недбало виконують свої повноваження при оповіщенні призовників.

Перед присутніми також виступили районний військовий комісар Олександр Бабенко та юрисконсульт райвійськкомату Світлана Жаботинська. Зокрема, юрисконсульт зауважила, що в умовах особливого періоду, який наразі діє в Україні, за юнаками, які на момент призиву мали постійне місце роботи, зберігається і робота, і заробітна плата. Також Світлана Жаботинська нагадала, що за порушення військового обов’язку на призовників може чекати як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Зокрема, за статтею 335, ухиляння від призову на військову службу карається обмеженням волі на строк до трьох років.


Автор: Прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2018, 10:31 | Кобеляки | Суспільство


1. Ольга Волоська / 21 квітня 2018, 20:59
Голова Новосанжарської РДА Сергій Бульбаха, який, нагадаємо, у 2014 році відслужив у зоні проведення АТО.
Відслужив... Отримав УБД, отримав посаду тепленьку.... Тепер де треба і де не треба козиряє тією службою.
А до моїх хлопців не приходьте.... Бо їхній батько фермером права не має бути при цій владі. Маючи диплом за спеціальністю "механізаця сільського господарства" і стаж роботи учителя трудового навчання і «Трактор» 26 років. То хай Бульбаха іде і служить. Руки і ноги цілі. На відміну від багатьох і багатьох інших... Або сина Верби Рити відправить в зону АТО.... Кульчинський відслужив. Тепер не має права навіть на пільгове перевезення. Той же Бульбаха тільки руками розводить.
2. Ольга Волоська / 21 квітня 2018, 21:09
В «непатріотизмі» мене можете не звинувачувати. Моя сім"я в зоні АТО представлена сповна. Брат служить. Отримав нагороду за оборону Авдіївки. Повідомляти, де саме зараз знаходиться права не маю. І не буду. Зять його відслужив у тому ж таки 2014 році. Тільки на передовій, на відміну від .... змовчу.

Змінено 21.04.2018, 21:10
3. ЛУНА / 22 квітня 2018, 07:24
Не каждый,кто был на фронте-фронтовик
Не каждый знает как стреляет автомат
А если языком болтать привык
То это точно не солдат.
4. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 07:34
3.ЛУНА
«Не каждый,кто был на фронте-фронтовик»

Ага. Зате медалями і орденами вже деякі пообвішувались, куди тому Брежнєву.... Поки чиїсь діти без батьків ростуть..
5. kasandra / 22 квітня 2018, 11:00
2.Ольга Волоська
«В «непатріотизмі» мене можете не звинувачувати.»

А хто вас тут звинувачував?!!!
2.Ольга Волоська
« Моя сім"я в зоні АТО представлена сповна»

Гарним хвалитесь. Слідкуйте за поточним моментом. Скоро «патрійотів» будут "зливати". Гордон по ящику заявив, що війну на Донбасі розпочали українські агенти ФСБ, які іменують себе патріотами. А воно так і є по факту. "Нынешний лидер Народного фронта Арсений Яценюк и секретарь Совета безопасности и обороны Александр Турчинов финансировали отряд террористов Игоря Гиркина-Стрелкова, который в апреле 2014 года захватил Славянск.
Об этом заявила бывшая мэр города Нелли Штепа, видео выступления в суде которой обнародовано в Сети.
«Я сижу в СИЗО только потому, что я привезла в СБУ города Харькова документы подтверждающие, что бандформирования под руководством Стрелкова в Славянске оплачивали Яценюк и Турчинов. И меня предупредили, что я или молчу, как остальные мэры или буду сидеть в СИЗО», – заявила Штепа.
Она подчеркнула, что «сегодняшние псевдопатриоты не действуют в интересах Украины, они действуют в интересах партии войны для зарабатывания денег».
У-ха-ха. СУГС!
6. kasandra / 22 квітня 2018, 11:03
4.Ольга Волоська
« куди тому Брежнєву.»

Таки да. Посилання на demotivation.me
7. kasandra / 22 квітня 2018, 11:07
3.ЛУНА
«Не каждый,кто был на фронте-фронтовик»

Ще під час майдану речник Філарета заявляв: "На громадянській війні героїв не буває". СУГС! Ліньки шукати пряму мову, та й даремно, бо свідомі все одно скажуть, що то його Путін надоумив. А самого того речника думаю вже вигнали, або загнали в монастирь, бо сам Філарет був «посвячений» в таінства геополітики і працював на розпалювання війни, а речник був не в курсі і ляпнув таке на свою голову.
8. Гнатович / 22 квітня 2018, 14:29
2.Ольга Волоська
«Брат служить. Отримав нагороду за оборону Авдіївки. »


Кого и от кого оборонял брат - житель полтавщины в Авдеевке? И какого khuya он туда вообще поперся? Какая-то конченая семейка у вас, Оля
9. ЛУНА / 22 квітня 2018, 15:22
8.Гнатович
«Кого и от кого оборонял брат - житель полтавщины в Авдеевке?»

А кого и от кого в той же Авдеевке обороняли гиркины,бабаи,кадыровцы,пацаны с «братской» Сербии?Ой я же обманута украинским тэлэбаченням!А вы сама истина!"Гражданская война",м...да клинический случай.
10. 1juriy / 22 квітня 2018, 16:20
9. ЛУНА / сьогодні, 15:22 ПІДТРИМУЮ.
11. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 16:39
8.Гнатович
«Кого и от кого оборонял брат - житель полтавщины в Авдеевке?»

А пацанят отих 19-річних, що їх, такі як Бульбаха, при вашій мовчазній згоді в кущах, на фронт відправляє. Вам не зрозуміти. З кущів завжди легше вказувати, що кому коли і як робити. Поїдь і подивись. Закрий собою хоч одного з тих, кому ще жити і жити.
5.kasandra
«Слідкуйте за поточним моментом»
. Так що сидіть і слідкуйте, боягузи і зрадники.

Змінено 22.04.2018, 16:44
12. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 16:42
9.ЛУНА
«А кого и от кого в той же Авдеевке обороняли гиркины,бабаи,кадыровцы,пацаны с «братской» Сербии?»

А гнатовичам з касандрами цього не зрозуміти. Вони живуть в своєму світі. В далекому минулому, покійнному нині СРСР.
13. kasandra / 22 квітня 2018, 17:04
11.Ольга Волоська
«. Так що сидіть і слідкуйте, боягузи і зрадники. »

Хіба вас Гнатович не популярно запитував "Кого и от кого оборонял брат - житель полтавщины в Авдеевке?" Невже треба три інститути закінчити, щоб зрозуміти елементарне - мешканця Авдієвки повинні захищати в першу чергу мешканці Авдієвки або вас хоч про це попросити. Але вони вас не просили. Вони й зараз не хочуть, щоб ви їм перейменовували вулиці, ламали памятникики, плювали на могили їхніх героїв, як ви це робити зараз навіть у Києві біля памятника Ватутіну, і таке інше. Але головний прикол в іншому і скоро правляча верхушка вам про це скаже відкрито - це вони самі розпочали цю бойню аби побільше дурнів утилізувати і використати в боротьбі за їхній бізнес. Зараз, судячи із риторики, вони вам скажуть відкрито, вже говорять, що Стрелкова найняли вони самі. Вони вже про це відкрито кажуть, я вам цитував, ще процитую, якщо не діходить:" Арсений Яценюк и секретарь Совета безопасности и обороны Александр Турчинов финансировали отряд террористов Игоря Гиркина-Стрелкова.." І все тут вірно сказано. Гіркін-Стрелков дійсно терорист, а не якийсь там полковник ФСБ, як вам на вуха вішали, і Путін до нього немає ніякого відношення. Ну от навіщо ви хоч за інтернет гроші платите, коли не можете срозуміти елементарного?
14. kasandra / 22 квітня 2018, 17:12
11.Ольга Волоська
«боягузи і зрадники. »

Боягузи і зрадники - це ті, що пішли вбивати один одного за чужі інтереси, замість того щоб сидіти вдома і дотримуватися Конституції України. По конституції збройні сили не мають права приймати участі в якихось АТО і скоро вам це популярно почнуть пояснювати. Тільки не треба тоді клеяти дурня і бекати, що ви конституції не читали. Вас в неї, вибачте, мородою тикали. «Я буду бороться до последнего, чтобы доказать кто виновен в развале Украины, кто виновен в развале Славянска. Меня держат в СИЗО только потому, чтобы я не вышла и не рассказала всем, кто развязал эту войну», – заявила Штепа". "Сердюк (адвокат Януковича)заявил (на украинском суде), что уже есть вся доказательная база, более 500 свидетелей, которые четко заявляют, что Крым просто сдали, ибо в тот момент никто из лидеров Майдана не думал про территории. Тогда они делили власть между собой и думали как сделать так, чтобы Крым и Донбасс не голосовал на выборах Президента Украины..".
15. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 17:12
13.kasandra
« Вони й зараз не хочуть, щоб ви їм перейменовували вулиці, ламали памятникики, плювали на могили їхніх героїв, як ви це робити зараз навіть у Києві біля памятника Ватутіну, і таке інше.»

Та невже?! А ви там був?! А що зробив особисто ви, щоб не було бойні? І я не кажу про високі матерії. Я кажу про конкретні справи. Ви сидите в кущах, і під псевдонімом комусь тут щось впарюєте. Сходіть до Бульбахи - йому розкажіть. В очі. Хто, кого, коли і від кого захищати повинен. А ні - візьміть в руки зброю і сходіть замість когось із хлопців. Туди, в Авдіївку. І зупиніть бойню. Бо з дивана воно завжди легше. Якщо що, то і під ковдру можна юркнути. Щоб ноги не померзли.
16. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 17:14
13.kasandra
«не можете срозуміти елементарного?»

Це ви не розумієте елементарного. Немає в Авдіївці ні Турчинова, ні Путіна, ні Яценюка. А є наші хлопці. Які щодня гинуть, поки ви тут патякаєте різні дурниці. Теж мені великорозумний стратег знайшовся.
17. kasandra / 22 квітня 2018, 17:27
9.ЛУНА
«А кого и от кого в той же Авдеевке обороняли гиркины,бабаи,кадыровцы,пацаны с «братской» Сербии?Ой я же обманута украинским тэлэбаченням!»

Если не прудуриваєтесь и не тролите, то кончено же обмануты. Ну неужели так трудно понять, что "гиркины, бабаи, кадыровцы, пацаны с «братской» Сербии" наняты вашими кумирами для развала Украины. Ну это же так элементарно, это называется разделяй стравливай и властвуй. Кроме того, кураторы ваших кумиров ставили за цель втянуть Россию в войну, но Путин на это не повелся и кроме того вмешалось провидение и в США избрали Трампа и теперь ваша песенка спета. С каждым днем вы будете наблюдать одни чудеса за другими но так и не поймете как вас взули. СУГС. Путин «виноват» лишь в том, что спас от кровавой бойни крымчан и тогда "бабаи и гиркинцы" переметнулись на Донбасс. Сейчас вам будут говорить открыто то же самое, так как правда уже вылезла наружу, только приписывать это будут Путину, делая из майдановцев и нынешней власти агентов ФСБ и под эту марку вас еще и репрессируют, так как быдломаса реагирует только на клич "агент фСБ" или "агент Кремля". Но это не правда, Петя никакой не агент ФСБ, так же как и турчиновы и аваковы и яценюки. Они агенты Госдепа, но их будут сливать с позволения США. И сейчас надо так говорить, дабы зомби, как вы, это воспринимали. После использования немного спустя вам скажут всю правду, но это будет позже.
18. kasandra / 22 квітня 2018, 17:32
15.Ольга Волоська
«Та невже?! А ви там був?! А що зробив особисто ви, щоб не було бойні?»

Та мені не треба ніде бути, щоб зозуміти елементарне. Ви хоча б історію вчиили, та намагалися зробити висновки з того, що вже було, аби не наступити на ті самі граблі. А що зробив? Що міг те робив. В період майдану кожному зустрічному і поперічному намагався пояснити сценарій і відговорити від антиконституційних дій, та марно. Навіть тут писав скільки міг, сто разів перереєстровувася після блокування адміном, але хіба вам, упоротим зомбі, можна щось донести.
19. kasandra / 22 квітня 2018, 17:38
16.Ольга Волоська
«Це ви не розумієте елементарного. Немає в Авдіївці ні Турчинова, ні Путіна, ні Яценюка. А є наші хлопці.»

Конешно, там немає ні турчинова ні яценюка, а є ваші хлопці, яких вони туди послали. Тому ж Гнатович вас і запитував, що вони там забули?
16.Ольга Волоська
«Які щодня гинуть, поки ви тут патякаєте різні дурниці. »
Я патякаю не дурниці, а правду, я ж Кассандра, повчіть міфологію. А те, що ви слухаєте телевізор, навіть не читаючи законів і документів, так що ж я можу вдіяти. Ну вам так подобається. Я ж не тиран, щоб вас заставялти, і влади у мене немає. Робіть так, як вас навчили. А далі побачимо.
20. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 17:42
18.kasandra
«Та мені не треба ніде бути, щоб зозуміти елементарне. »

Ви військовий, наскільки я зрозуміла по тону висловлювання. Але... Конкретики - нуль. Пуста балаканина. Причому, ватна. Тобто, все взяте з телевізора або інета. Штепа?! Це та сама Юля. тільки з протилежного боку. А мені до політики байдуже. Мені головне - люди. Оті діти, які гинуть щодня в Донбасі. І такі, як ви, нічого не зробили для того, щоб цього не було. Ні тут, ні там. Більш того, своїм оцим повчальним тоном тільки робите гірше. У мене для вас все.
21. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 17:46
19.kasandra
«а є ваші хлопці, яких вони туди послали. »

Тріпло. Звичайне тріпло..... А не касандра.... Фу.
22. kasandra / 22 квітня 2018, 18:06
20.Ольга Волоська
«Конкретики - нуль»

Вся конкретика на поверхні, продеріть очі і читайте. Рад а лише недавно прийняла закон яким визнала РФ агресором. До того РФ де юре агресором не вважалась. Тобто ваші хлопці воювали із свохм народом не маючи на те юридичного права. Крім того до сьогодні не денонсований договір про дружбу і співробітництво з РФ. Не в РФ а в України внесено зміні до закону про загальний військовий обовязок і військову службу і доповнено його нововою главою "Глава III-1. Особливості прийняття на військову службу та проходження військової служби у збройних силах україни іноземцями та особами без громадянства" Ну хоч щось читайте. Це юридична сторона справи. А логічна, вона очевидна, але публічно про це писати ніхто б не дав і це було просто небезпечно для життя. Але зараз ситуація помінялася, владні дільці починають нову гру, але ж до вас навіть зараз неможливо нічого донести, що вже говорити про 2014 рік, коли ви були як скажені чи навіжені. Ось в травні в Англії вийде кіно про Боінг. Ваші заморські хазяї потихеньку вмивають руки. Ваші тутешні хазяї, ясно як день, звалят все на ваших хлопців. І в чому ж я тут по вашому винен? Я вас вкотре попереджаю, включіть розум. Пояснювати очевидне, це так важко. Ну ось попалось під руку позатрічної давнини, хтось також намагався пояснювати на палльцях таким як ви. Посилання на catmotya.blogspot.ru
23. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 18:14
22.kasandra
« продеріть очі і читайте. »

При Сталінові вас би розстріляли. Навіть ГУЛАГ би не світив. Розстріляли як провокатора. І правильно б зробили. Дуже правильно. Продеріть очі. Нарешті. І зрозумійте: влада - це одне. Народ - зовсім інше. Боротьба за владу: це одне. А війна за власну незалежність від будь-кого, не тільки від Росії - зовсім інше. Але таким як ви, пояснювати щось подібне, собі дорожче.
24. kasandra / 22 квітня 2018, 18:30
23.Ольга Волоська
«При Сталінові вас би розстріляли.»

Ні, при Сталінові розстрілювали ворогів народу і тих, хто по факту шкодив державі і народу. Сталін обєднував державу а ви її нищите. Так що швидше б «попали» такі як ви, бо ви, розуміючи що народ і влада це все таки не одне й те саме, робите все для того, щоб країна і її населення було знищене. За яку незалежнісь ви пропонуєте воювати з таким самими українцями, за чию незалежність ви хочете знищити населення Донбасу? Чого це ви вважаєте людми тільки себе а їх ні. Там теж такі самі хлопці і їх так само розвели. Ось прислали добрі люди стару сповідб одного єврея якого теж розвели але він виявився розумнішим від вас, там є і про Україну і тому пропоную почитати, може зрозумієте з ким ви дружите і на кого сподіваєетсь. http://новости-россии.ru-an.info/новости/как-я-сбежал-из-израиля-в-россию-исповедь-русского-еврея/
25. Гнатович / 22 квітня 2018, 18:36
9.ЛУНА
«А кого и от кого в той же Авдеевке обороняли гиркины,бабаи,кадыровцы,пацаны с «братской» Сербии?Ой я же обманута украинским тэлэбаченням!А вы сама истина!"Гражданская война",м...да клинический случай.»

Ты не обманута тэлэбаченням, ты, судя по всему, в принципе безмозглая истота.
11.Ольга Волоська
«А пацанят отих 19-річних, що їх, такі як Бульбаха, при вашій мовчазній згоді в кущах, на фронт відправляє.»

Расширяем вопрос: какого х..я там делают посланные Бульбахой (??!!) "пацанята". И от КОГО их защищает ТАМ Ваши брат и племянник.

Сколько бессмысленного верещания на конкретный вопрос: кого конкретно защищали Ваши родственники в АВДЕЕВКЕ.

Напомню предысторию: в 2013 году в Киеве произошел антиправительственный переворот (уголовно наказуемое, между прочим, деяние). Донбасская и Луганская области к перевороту не примкнули. ЗАхватившее власть незаконное правительство проводит противозаконную т.н. антитеррористическую операцию против населения, соблюдавшего конституцию и законы.

А такие безмозглые недочеловеки как Ваши, Оля, брат и племянник и им подобная мразь - с точки зрения закона, морали и элементарной логики - заурядные уголовники. А может и незаурядные - учитывая их награды "за оборону Авдеевки". И за все придется ответить, рано или поздно, так или иначе.
26. Гнатович / 22 квітня 2018, 18:48
11.Ольга Волоська
«Поїдь і подивись. Закрий собою хоч одного з тих, кому ще жити і жити.»


Не возникает ли у Вас желания закрыть собой тех, в кого целятся и убивают ваши, припёршиеся невесть откуда, Ваши родственники?
Посилання на thetruthspeaker.co
Посилання на trinixy.ru

Посилання на alik-shade.livejournal.com
27. Гнатович / 22 квітня 2018, 18:50
16.Ольга Волоська
«Це ви не розумієте елементарного. Немає в Авдіївці ні Турчинова, ні Путіна, ні Яценюка. А є наші хлопці. Які щодня гинуть, поки ви тут патякаєте різні дурниці. Теж мені великорозумний стратег знайшовся.»

Это эталонный аргумент конченой безмозглой сволочи.
28. sashasamokhina / 22 квітня 2018, 18:54
23.Ольга Волоська
«.kasandra
« продеріть очі і читайте. »»

Нічого ви цій Касандрі-Неадекватнику не поясните. Не витрачайте марно свій час. Це все одно що з місцевим дурачком про криптовалюту, наприклад, розмовляти
29. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 18:59
28.sashasamokhina
«Не витрачайте марно свій час. Це все одно що з місцевим дурачком про криптовалюту, наприклад, розмовляти»

Так таки так. Більше не буду. Як-то кажуть: ніколи не сперечайся з ідіотом. Спочатку він опустить тебе до свого рівня. А там уже задавить досвідом.
30. Гнатович / 22 квітня 2018, 19:00
23.Ольга Волоська
«А війна за власну незалежність від будь-кого, не тільки від Росії - зовсім інше. Але таким як ви, пояснювати щось подібне, собі дорожче.»

А как пояснюете себе вы такую боротьбу за нэзалежнисть: по американскому сценарию, по американским указаниям, за американские деньги американским оружием и на американских харчах?

Я понимаю, конечно, что Вы е@анутая на всю голову, но чтобы уложить в одну корзину вышеперечисленное и "війну за власну незалежність від будь-кого, не тільки від Росії" - это уже какая-то запредельная е@анутость
31. sashasamokhina / 22 квітня 2018, 19:04
30.Гнатович
« Гнатович»

Пішов на хyй, каzап
32. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 19:07
25.Гнатович
«А такие безмозглые недочеловеки»

А такі недолюдки як ви ні на віщо, крім презирства, розраховувати не можуть. Бо ви - НІДЕ. в кущах. І, прекрасно це розуміючи, відчуваючи свою ницість, опускаєтесь нижче рівня плінтуса, даючи волю своєму хамству. Таких зневажають усі.
33. Гнатович / 22 квітня 2018, 19:15
32.Ольга Волоська
« Таких зневажають усі.»

ВЫ и ваши единомышленники-олигофрены типа sashasamokhina и т.п. - это далеко не "усі".
И хорошенько запомните: за все придется ответить, рано или поздно, так или иначе.
34. kasandra / 22 квітня 2018, 19:29
Ну Гнатович разбушевался. Молодец. А я с ними еще пытаюсь какой-то этикет соблюдать. А им по барабану, хоть вежливо, хоть матом, хоть детские кишки на морду, они на своем стоят - ватные сайты, кисельТВ, наши детки там защищали кого-то от кого-то в чужих огородах. Про ссылки с фотками чето молчат, как в рот воды набрали, или скажут что не открываются.
35. Гнатович / 22 квітня 2018, 19:53
34.kasandra
«Про ссылки с фотками чето молчат, как в рот воды набрали, или скажут что не открываются.»

Вот да, эти пи@данутые суки никогда не отвечают на вопросы об убитых жителях Донбасса, о донбасских детях, убитых мужьями, сыновьями и проч. этих оль_волоськых. Что свидетельствует в пользу того, что ВСЁ эта сволочня прекрасно понимает!

У этих тварей еще хватает наглости призывать закрыть собой ИХ "хлопцив", которым ещё "жыты та жыты", а то их, видите ли, иногда на Донбассе почему-то иногда убивают!

Вот послушаешь/почитаешь таких скотов как эта Оля, посмотришь что творится на украине (где, как оказалось, такие скоты в большинстве) и понимаешь, что - заслужили!
36. земеля / 22 квітня 2018, 20:29
23.Ольга Волоська
«
При Сталінові вас би розстріляли. Навіть ГУЛАГ би не світив.»


И тебе не стыдно такие слова говорить. Твоего родственника в 46-м даже не судили.Не озвучиваю только из-за твоих детей, т.к. нынешнее поколение не знает. Сколько ж у тебя злобы на всех.
37. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 20:41
36.земеля
«Не озвучиваю только из-за твоих детей, т.к. нынешнее поколение не знает. »

Поліцаї посповзались. Брехливі.
38. ЛУНА / 22 квітня 2018, 20:43
22.kasandra
«Ваші заморські хазяї потихеньку вмивають руки.»

18.kasandra
«. Навіть тут писав скільки міг, сто разів перереєстровувася після блокування адміном,»

Узнаю почерк Адекватника!Ожидала что сейчас польется хазарско-масонская теория.А вот инет! Новый источник "адекватофилософии".Нелли Штепа!!!А почему же Нелли,а не Неля?Думаю это происки "всевидящего ока".Хотя ...последовательно.
25.Гнатович
«Ты не обманута тэлэбаченням, ты, судя по всему, в принципе безмозглая истота»

34.kasandra
«Ну Гнатович разбушевался. Молодец»

34.kasandra
«А я с ними еще пытаюсь какой-то этикет соблюдать.»

Вот и соблюдайте,а не уподобляйтесь этому импотенту и моральному уроду-гнидовичу.Только подобная м р а зь может оскорблять женщин.
39. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 20:44
30.Гнатович
« и "війну за власну незалежність від будь-кого, не тільки від Росії" »

Вам, яйцеголовим, не зрозуміти. Такі, як ви, нашим дідам в спини стріляли. У ВВв. І вивернете ви шапку в будь-яку сторону. Чого й "Гнатович"..... Але вам уже все сказали. у 31 коменті.
40. земеля / 22 квітня 2018, 20:44
37.Ольга Волоська
«Брехливі.»


Ну озвуч тогда сама.Или меня вынуждаешь.
41. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 20:48
40.земеля
«.Или меня вынуждаешь.»

Винуждаю. Тільки прізвище назви. Своє.
42. ЛУНА / 22 квітня 2018, 21:06
36.земеля
«И тебе не стыдно такие слова говорить. Твоего родственника в 46-м даже не судили.Не озвучиваю только из-за твоих детей, т.к. нынешнее поколение не знает. Сколько ж у тебя злобы на всех.»

Конечно я не знаю о чем Вы говорите,но если бы было за что,то в 1946-ом и не судили?Мало вероятно!
35.Гнатович
« Гнатович »
-Фу..мерзость,попыталась представить это....такой слизняк получился!

24.kasandra
« Чого це ви вважаєте людми тільки себе а їх ні.»

Это не правда!Мой муж большую половину жизни прожил в Снежном,Там живет его сестра.Как я могу считать родных мне людей "не людьми".Глупо...Вас конечно удивит,но они за целостную и независимую Украину.
43. Гнатович / 22 квітня 2018, 21:09
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
41.Ольга Волоська
«Винуждаю. Тільки прізвище назви. Своє.»

Вы, Ольга, я так понял, ярая противница советской власти. И, как понимаю, больше двадцати лет прожили во времена СССР.

Вопрос: Вы и при советах открыто и яростно топили против коммунистов и СССР? И в комсомол не поступали? И, учась в советском пединституте, боролись с совком? Или с точностью до наоборот? Небось была вполне гавкучей комсомолкой и не щеголяла предками-уголовниками в анкетах?

А может во времена правления ненавистного вам Януковича Вы выступали против него на медиаресурсах под своей фамилией? Или только теперь открыто затявкала в унисон правящей своре, а?

Так какого х...я ты требуешь от человека фамилию на ресурсе, априори предполагающем анонимность (весьма относительную, впрочем)? Опыт Олеся Бузины показал, что с подонками нельзя говорить с открытым забралом, и ты, падла, зная об этом, требуешь от оппонента деанонимизации
44. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 21:12
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
42.ЛУНА
«Конечно я не знаю о чем Вы говорите,»

Що найцікавіше, - я теж не знаю. Думаю, брехня повнісінька. По-перше, сумніваюсь, що це чмо поважного віку настільки, щоб щось пам"ятати з тих часів. По-друге, якби воно щось і знало, то точно не про мене, оскільки я родом з Лубенського району Полтавської області.
45. земеля / 22 квітня 2018, 21:15
41.Ольга Волоська
«Винуждаю»


Я то тебя знаю как облуплену и твои похождения. Но не думал что такая наглая.Ты допросишься, что я все действительно озвучу. Остановись.
46. Гнатович / 22 квітня 2018, 21:25
45.земеля
«Я то тебя знаю как облуплену и твои похождения. Но не думал что такая наглая.Ты допросишься, что я все действительно озвучу. Остановись.
»

А почему бы и не озвучить?
Ей-то хоть ссы в глаза - всё божья роса. А мы не прочь узнать про высокоморальную особу с двумя выщымы освитамы, патриотку, наичестнейшую фермершу, кристальной чистоты голову сильрады и прочая и прочая что-то новое, для полноты картины)))
47. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 21:26
43.Гнатович
« во времена правления ненавистного вам Януковича »

На городі бузина, а в Києві дядько..... Ви все читаєте, що я пишу? Чи тільки вибірково? В даному конкретному випадку я, абсолютно не криючись, висловила свою позицію по відношенню до діючої влади в особі керівника Новосанжарського району Бульбахи С.В. (комент №1). На відміну від вас. В часи Януковича спілкувалась точно так само З Шовкоплясом С.М. Вам рекомендую взагалі не висовуватись. Якщо аж так страшно... Анонімність - перший признак підлості. У вашому випадку.

Змінено 22.04.2018, 21:30
48. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 21:32
43.Гнатович
« с подонками нельзя говорить с открытым забралом»

45.земеля
«Я то тебя знаю как облуплену и твои похождения. Но не думал что такая наглая.»

46.Гнатович
«А почему бы и не озвучить? »

какая гадость...... Фу..... Хлопці, ви знайшли одне одного.
49. Гнатович / 22 квітня 2018, 21:48
47.Ольга Волоська
«я, абсолютно не криючись, висловила свою позицію по відношенню до діючої влади в особі керівника Новосанжарського району Бульбахи С.В. (комент №1).»


Ваша т.н. "позиція по відношенню до діючої влади в особі Бульбахи С.В." - всего лишь разборки мелких жуликов из серии "е@ала жаба гадюку".

Вы бы о своем активном противостоянии советской власти написали - во времена СССР, разумеется. Помнится, для поступления в ВУЗ в те времена требовалась характеристика из ВЛКСМ. Так что там, Оля, в характеристике было-то, а?

И как вы открыто выступали против лично Януковича - во время его правления, конечно, хотелось бы услышать. Как Вы взахлеб его фекалиями после переворота поливали - это мы читали, а вот до того - упоминаете какого-то шовкопляса, который никак не янукович.
50. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 22:02
49.Гнатович
«И как вы открыто выступали против лично Януковича »

Якийсь гнидович. який боїться ім"я своє назвати, щось мене допитує. Капець. Помітила цю особливість на сайті "однокласники". Там теж росіяни вважають себе пупами землі, які мають право від когось щось вимагати.
Ану ти, Гнидович, розкажи про себе. Як ти боровся з владою діючою, як на антимайдани ходив, як дітей Донбасу захищав. Чи, максимум на що ти здатне - це з-за кущів гавкати.
Фу, давненько не спілкувалася з такими слизняками.

Змінено 22.04.2018, 22:03
51. Гнатович / 22 квітня 2018, 22:16
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
41.Ольга Волоська
«Винуждаю. Тільки прізвище назви. Своє.»

50.Ольга Волоська
«Якийсь гнидович. щось мене допитує. ... росіяни вважають себе пупами землі, які мають право від когось щось вимагати. »


Кобыла ты безмозглая, это ТЫ от комментатора «земеля» стала «вимагати» деанонимизироваться.

Шо-то тебе язык в жопу затянуло на такой простой вопрос об открытом противостоянии бывшей действующей власти, а так-то заверещала, как потерпевшая - её-де "допытують"! Так ты ж сама, сучья шкура, и начала "допытувать", а как тебя спросили - так сразу " а менэ за що?"

Земеля, выкладывай информацию, просим!)))
52. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 22:32
51.Гнатович
«а так-то заверещала, как потерпевшая - её-де "допытують"!»

Я не боюсь. А вам треба. Так що - в нірку й не вилазь.
53. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 22:33
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
51.Гнатович
«Шо-то тебе язык в жопу затянуло »

Так і затягло ж. Щось і дітей уже не так жалко стало, як питання задала пряме: Ти що зробив, щоб бойні не було, вояка диванний?!
54. Ольга Волоська / 22 квітня 2018, 22:34
51.Гнатович
«
Земеля, выкладывай информацию, просим!)))»

Компромат воно шукає, потомок НКВД-истів недобитий. Гнида і є гнида.
55. Гнатович / 22 квітня 2018, 22:54
52.Ольга Волоська
«Я не боюсь. А вам треба.»

Так понятно - не боишься в своре потявкивать, на мертвого льва, как говорицца. А при действующем СССР почему же тявкала "за"? Небось, активисткой-комсомолкой была, признавайсь? А иначе как бы в педбурсу взяли?

При действующем Януковиче - так и вовсе, кажется, в ВУЗе президентском каком-то ХУИБУ-НИИБУ училась, в авангарде действующей тогда власти, так сказать?
56. Гнатович / 22 квітня 2018, 23:10
53.Ольга Волоська
« Ти що зробив, щоб бойні не було, вояка диванний?!»

1.Чтобы не было бойни, я в ней не участвовал. Это единственное, чем я мог противостоять многомиллиардным ресурсам, инвестированным в проект, предусматривающий именно бойню.
2. Чтобы не было бойни, я посильными денежными отчислениями помогал одной из сторон.

Твой куриный вопрос из разряда, как если бы ты дое@алась, к примеру, к своей бабке-уголовнице, что она сделала для того, чтобы не было 2-й мировой войны
57. rybolov / 23 квітня 2018, 01:58
15.Ольга Волоська
«Та невже?! А ви там був?! А що зробив особисто ви, щоб не було бойні? І я не кажу про високі матерії. Я кажу про конкретні справи. Ви сидите в кущах, і під псевдонімом комусь тут щось впарюєте. Сходіть до Бульбахи - йому розкажіть. В очі. Хто, кого, коли і від кого захищати повинен. А ні - візьміть в руки зброю і сходіть замість когось із хлопців. Туди, в Авдіївку. І зупиніть бойню. Бо з дивана воно завжди легше. Якщо що, то і під ковдру можна юркнути. Щоб ноги не померзли.»

Служба в військові силах України є почесним обов"язком кожного громадянина України.Будьте обережні з закликами ігнорування призиву в У/А.Бо можете повторити долю Руслана Кацаби,який відсидів за таке ж саме два роки в українській в"язниці.А державі все одно,хто з вашої сім"ї та вже воює.
І ще до вас так,"на вскидку"два непростих питання:
1.Коли немає бойових дій «сепаратисти» і "російські терористи" не обстрілюють населені пункти на своїй території.Ніхто не гине.Всі комунікації цілі.Чому так?
2.Росія забрала Крим,але там ніхто не проводить АТО.?Воюють з «агресором» виключно на території українських Донецької та Луганської області,забуваючи при цьому,що спільний кордон з Російською Федерацією втричі довший,ніж той,що проходить саме по цим областям.При цьому всі прикордонні українські пункти пропуску працюють в штатному режимі.І,до речі є "Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією",зареєстрований в ООН,який на сьогодні регулює міждержавні стосунки між Україною та Росією,який діє і сьогодні.Як це можливо?
Буде дуже люб"язно з вашої сторони, якщо ви прокоментуєте ці запитання...
58. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 05:26
57.rybolov
«Служба в військові силах України є почесним обов"язком кожного громадянина України.»

Саме тут конкретно не про призовників, а про контрактників. Це різні речі. Якщо вірити нашим же владним структурам - призовників в зоні АТО немає. Хоча гинуть (по даних ЗМІ і інету), в основному 19-20 річні.
57.rybolov
«.Коли немає бойових дій»

Не зрозуміле для мене питання. Ні на якій території ніхто не гине, коли немає бойових дій. А на замінованих полях в Луганській області польові роботи не проводяться. От про це знаю.Хтось же їх мінував, ті поля? Взагалі, війну гібридною називають. І це правда. Бо приїжджають сюди через блокпости по пенсії і за продуктами - і ніхто ж нікого не вбиває. То де війна? В запалених мізках правителів?!
57.rybolov
«Воюють з «агресором» виключно на території українських Донецької та Луганської області»

Воюють на тих територіях (до речі, не вся Луганська і Донецька область, а їх частини), які широко відкрили свої обійми для того ж "агресора". Референдум за приєднання до Росії тільки там же проводили. Я не помиляюсь? В Дніпрі Коломойський такого не допустив. В Запоріжжі борошном обсипали з водою бажаючих утворити ЗНР. Події Одеси взагалі у всіх на слуху. Тож вина за те, що відбувається в зоні АТО - на плечах тих, хто на той час був при владі в обласних адміністраціях. Але це моя думка. А я всього-навсього сільська жінка.
Щодо Криму. Та й Слава Богу, що не стріляють. Поганий мир завжди краще хорошої війни, в яку всі ми поступово втягуємося все глибше і глибше. А страшнішої бійки, ніж між братами, складно й придумати.
От і розриваємося ми між тим, що діти в Кемерово згоріли живцем і тим, що наші діти щодня гинуть. По яку б сторону барикад вони не знаходились. І віком від маленьких до вже призовного віку.

Змінено 23.04.2018, 05:32
59. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 05:29
55.Гнатович
«Так понятно - не боишься в своре потявкивать»

Та й де відповідь? Що ти зробило, щоб запобігти втягуванню України у братовбивчу війну. Панікер і провокатор. Таких у ТУ війну і не судили. По законах воєнного часу. От через це і сидиш в кущах, в штани накладаєш. Слідчий недороблений.
60. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 05:37
56.Гнатович
« я посильными денежными отчислениями помогал одной из сторон. »

А з цього місця поконкретніше, будь ласка.
56.Гнатович
«к своей бабке-уголовнице»

Судячи з вашого лексичного запасу, то кримінальний елемент тут один. "Мы институтов не заканчивали", - ваш прототип здається цю фразу повторювати полюбляв.

Змінено 23.04.2018, 05:38
61. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 05:40
56.Гнатович
«Чтобы не было бойни, я в ней не участвовал.»

Ну да, ну да.... А я так прямо особисто з сотню людей застрелила. Судячи по бризканню слини в мій бік. Тож, диванний вояка, ваша участь - війна з жінками. В інеті. За ширмочкою під назвою "гнидович". Тьфу, яка гидота..... Молодець до овець. А як до баранця, то і сам як вівця.
62. ЛУНА / 23 квітня 2018, 07:01
57.rybolov
«Служба в військові силах України є почесним обов"язком кожного громадянина України.Будьте обережні з закликами ігнорування призиву в У/А.Бо можете повторити долю Руслана Кацаби,який відсидів за таке ж саме два роки в українській в"язниці.А державі все одно,хто з вашої сім"ї та вже воює.
І ще до вас так,"на вскидку"два непростих питання:
1.Коли немає бойових дій «сепаратисти» і "російські терористи" не обстрілюють населені пункти на своїй території.Ніхто не гине.Всі комунікації цілі.Чому так?
2.Росія забрала Крим,але там ніхто не проводить АТО.?Воюють з «агресором» виключно на території українських Донецької та Луганської області,забуваючи при цьому,що спільний кордон з Російською Федерацією втричі довший,ніж той,що проходить саме по цим областям.При цьому всі прикордонні українські пункти пропуску працюють в штатному режимі.І,до речі є "Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією",зареєстрований в ООН,який на сьогодні регулює міждержавні стосунки між Україною та Росією,який діє і сьогодні.Як це можливо?
Буде дуже люб"язно з вашої сторони, якщо ви прокоментуєте ці запитання...»

Замечание правильное,с констатацией планов уклонизма надо быть осторожной.Первый вопрос не понятен.Нет боевых действий ,понятно нет обстрелов.Палять без возможности свернуть обстрелы на ЗСУ очень опасно стратегически,другое дело под "шумок".Удовлетворит мой ответ?Или вопрос не в том?На второй вопрос нету сейчас времени,на работу пора,но мой вариант ответа будет вечером.
63. SashaSamokhina / 23 квітня 2018, 07:07
58.Ольга Волоська
«страшнішої бійки, ніж між братами, складно й придумати.»

Розумію, важко, але треба із своєї свідомості викорінювати оце "брати". Ці «брати» вже показали своє справжнє обличчя. У нас, українців, є одна погана риса - при найменшій можливості ми намагаємося знайти привід, щоб пробачити свого ворога. І тоді цей «брат» встромляє нам чергового ножа в спину. Чим дальшою буде ментальна відстань від росіян - тим краще для нас
64. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 07:53
62.ЛУНА
«с констатацией планов уклонизма надо быть осторожной.»

Які плани? Це звичайна реакція звичайної 49-річної жінки на недолугу владу, яка своїми діями доводить людей до такого стану. І це не тільки в сфері земельних відносин. Це і комуналка, і пенсії, і стан корумпованості. І багато-багато іншого. Немає в мене вже призовного віку чоловіків у сім"ї. Маю на увазі на строкову службу.
65. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 07:58
63.SashaSamokhina
«, важко, але треба із своєї свідомості викорінювати оце "брати".»

Найкраще жити в справжінй незалежності від будь-кого. А справжня передбачає економічну незалежність і політичну як додатково. Це стосується як кожного зокрема, так і держави в цілому. На даний час у нас загострення стосунків з Росією. І ми вже _не брати". Северина Наливайченка четвертували в Польщі. Отже, з ними теж ми "не брати". У моєму рідному В"язівку Лубенського району половина села з прізвищем "Потоцький". Бо правили пани Потоцькі з Вишневецькими. У 1941-1945 рр війна була з фаштистською Германією. ТЕж "не брати". А все від чого? Якщо ти слабий - тебе штовхають і буцають. І так було і буде завжди. Не важливо, хто сусід. Як тільки дав слабину - забили. Став на коліна - забили на смерть. Прикро, що є отакі гнидовичі, готові стати в позу тваринки з клешнями. І продати нас за 30 серебреників. Не думаючи про наслідки. Всім нам - Миру!!!
66. kasandra / 23 квітня 2018, 08:31
49.Гнатович
«Так что там, Оля, в характеристике было-то, а? »

Дык все что надо то и было. Приспособленчество - главная черта характера так называемых свидомых патриотов. Посилання на www.youtube.com
67. kasandra / 23 квітня 2018, 08:36
50.Ольга Волоська
«Помітила цю особливість на сайті "однокласники". »

Ну ка, ну ка поподробней. Это какие такие "однокласники"? Это тот самый вражеский сайт, который под запретом в европейской свободолюбивой Украине? Так это же нарушение закона. Капец! Да еще и кем нарушение, свидомыми патриотами. Капец. Таки да, и вы таки агент ФСБ, не только Паршевлюк.
68. kasandra / 23 квітня 2018, 08:43
58.Ольга Волоська
«Саме тут конкретно не про призовників, а про контрактників. Це різні речі.»

Диво дивне. Як не про призовників? В статті йдеться саме про призовників і риболов писав про призовників.
69. kasandra / 23 квітня 2018, 08:50
57.rybolov
«Будьте обережні з закликами ігнорування призиву в У/А.Бо можете повторити долю Руслана Кацаби,який відсидів »

Да де ж тут є такі заклики. Тут суцільні заклики йти і вбивати. Навіть у мене не було таких закликів. Я писав про незаконституційне використання ЗСУ в якійсь АТО. Куратори проекту штовхнули Верховну раду на визнання РФ агресором і свідомі зраділи, не розуміючи того, що по логіці, виходить, що "до того" Россія агрессором де-юре не була, а значить і діяльність свідомих захисників Авдієвки поза законом. Для свідомих мізків воно наче й не має ніякої різниці, але в такий спосіб свідомих заганяють під майбутній трибунал, але як це їм збагнути в своїх каструлях?
70. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 08:51
66.kasandra
«66. kasandra / сьогодні, 08:31 Вставити цитату
49.Гнатович
«Так что там, Оля, в характеристике было-то, а? »»

Що помітила - оці два персонажі з"являються як близнюки. Два в одному, а назва одна - троль. Не даром вас таки блокують.
71. kasandra / 23 квітня 2018, 08:58
58.Ольга Волоська
«Хтось же їх мінував, ті поля?»

Логічно, хтось дійсно мінував. Так ми дійдемо і до логіки в аналізі інших подій. Так от мінували поля і "сєпари", і ВСУ, і "третя сила" в за лежності від ситуації. А підривались херої переважно на своїх мінах. Чесно кажучи мені не зовсім зрозумілий такий героїзм. Я звик до того, що героєм стають після геройськго вчинку.
72. kasandra / 23 квітня 2018, 09:03
58.Ольга Волоська
«То де війна? В запалених мізках правителів?! »

Пані Оля ано поснувшись видає перли. Таки да, де війна? Відповідь: в запалених мізках свідомих, які вбивають не лише інших українців а і мирних і ні в чому не винних дітей і стариків. А мізки правителей - вони не запалені, вони працюють раціонально і логічно.
73. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 09:05
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
71.kasandra
« А підривались херої переважно на своїх мінах.»

Це ти, падло, про Серьожу Іванова з Нових Санжар. Чи про Антона Дзеріна з Свічкаревого?! Тварь безрога, як вас земля носить. З таким мізками. Ходить тут, жере, в туалеті гадить. І просто псує повітря.

Змінено 23.04.2018, 09:06
74. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 09:08
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
71.kasandra
«мені не зовсім зрозумілий такий героїзм. »

Ти, падло, в усі часи в кущах сиділо. Але знай: тебе дуже гарно знають. І колись прийдуть. Друзі тих, хто на мінах підірвався. От тоді й побачимо, хто "херой".
75. kasandra / 23 квітня 2018, 09:08
63.SashaSamokhina
«Розумію, важко, але треба із своєї свідомості викорінювати оце "брати". Ці»

Це в вашій збоченій свідоммості треба щось вкорінявати чи викорінювати. Адекватні і мало мальськи освічені люди розуміють, що всі ми один народ. Але ви зуміли вбити свідомим у «свідомість» спочатку тезу, що ми брати, а потям - що не брати. Та ви зуміли переконали навіть рідних братів в тім, що вони не брати, бо виявилися по різні сторони барикад. Капець.
76. kasandra / 23 квітня 2018, 09:24
38.ЛУНА
«польется хазарско-масонская теория.»

Филон статью написал "Ау масони", но тупорилым мозгам не под силу это обсуждать и все молчат. Потому и я эту тему не поднимаю, так как не с кем тему обсуждать. Хотя раз уж вы зацепили этот вопрос, то скажу, что в ЕХО перед самым майданом была статья о том, что в Кобеляки приезжал и инспекторской проверкой Ротари клуба бАльшой польский начальник. Там у них вышестоящая инстанция. (так было написано в той статье) Приехал он сюда из Днепропетровска, там у них самая крупная в Европе синагога. Этот инспектор по видимому и привез инструкции членам клуба, как действовать в период майдана. Согласно инструкций Таранушич и не сопротивлялся, не сопротивлялся и Удовиченко. Это называется надгосударственным управлением в существование которого не верит даже Филон, а что уже тогда говорить о майданутых.
38.ЛУНА
«Нелли Штепа!!!А почему же Нелли,а не Неля?»

А пАтаму, что там написано в кавычках, т.е это цитата и вопросы надо задавать автору, Гордону или кому там уже не помню. Не надо цепляться к мелочам и отвлекать от сути.
77. kasandra / 23 квітня 2018, 09:42
74.Ольга Волоська
«І колись прийдуть.»

Поспішайте, бо мало часу залишилось. Ваші хазяї вас кинули і вже дуже скоро прийдуть за вбицями тих, що по ссилкам Гнатовича у коменті №26. Ви дуркуєте і не помічаєте тих вбитих, але помічати прийдеться і суд буде міжнародний і під вироком підпищуться і США. Ви, маючи три чи чотири вищі освіти, навіть не можете осилити курс світової історії. Осилили, то побачили б що таке вже було. Банкіри США організували Другу світову війну а потім судили кого? Та судили ж виконавців - німців і їх пособників і поліцаїв а самих банкірів ніхто й не згадував. Сталіна там не судили, тому що він, так як і Путін не встрявав до останнього і не піддавався на провокації. І судили тоді і судитимуть зараз не Росія а ваші друзі американці і ваші друзі англічани. Вони вийдуть сухими із води і це буде вже дуже скоро. Ухаха. Тож поспішайте зводити рахунки за сказане чи написане слово яке вам не сподобалось, більше ви ні на що не здатні. Гейропа, блін.
78. Beri Mor / 23 квітня 2018, 10:23
Після коментарів під даною статтею ще хтось сумнівається,що в Україні відбувається громадянська війна?
79. kasandra / 23 квітня 2018, 11:35
78.Beri Mor
«Після коментарів під даною статтею ще хтось сумнівається,що в Україні відбувається громадянська війна?»

Таки так. Але свідомі сумніваються, ба, навіть упорото заперечують.
80. земеля / 23 квітня 2018, 11:39
78.Beri Mor
« ще хтось сумнівається»


Это затишье перед бурей. В итоге все закончится диктатурой, какой ? неизвестно. Но в любом случае будет трагедия. И что самое опасное, так это негативная роль женщин. Да да женщин. Об этом подтверждает современная история ( Чили, Фонклендские острова, Румыния, Германия, наша Тимошенко, Англия и др.) Чего далеко ходить. Возьмите сайт Эхо ( Селена, Самохина, Волоська и др.) Две из них бывшие педагоги. И это страшно. Ярые националистки экстремистского толку. Мне часто бабушка говорила, что во время окупации в Кобеляках больше всего боялись переводчицу в гестапо, то же бывшую сельскую учительницу. И это не теория и не чьи-то цитаты а истинные факты. И как не странно на местном уровне и на районном то же повсеместно в основном руководят женщины. Я уже не говорю какую роль они играют будучи женами мужчин-руководителей. Дай бог что бы я ошибался.
81. kasandra / 23 квітня 2018, 11:44
42.ЛУНА
«Это не правда!Мой муж большую половину жизни прожил в Снежном,Там живет его сестра.Как я могу считать родных мне людей "не людьми".Глупо...Вас конечно удивит,но они за целостную и независимую Украину.»

А че это должно меня удивлять. Значит они нормальные люди. Все нормальные люди за целостную Украину. Это только свидомые не за целостную Украину. Они ее развалили, они и есть сепары и враги Украины и народа Украины. Такими же сепарами они были и во Вторую мировую войну. Все вменяемые люди кричали еще до майдана, что майдан развалит Украину, так и случилось. И такая была цель его устроителей. Путин сто раз заявлял, что он за единую Украину, такое же решение было принято и в Минске, но власти и упоротым это решение не нравиться и они против Минских соглашений и их не выполняют. Так и кто сепар? Ну это же очевидно. Свидомые хотят навязать свое уродливое порочное мировоззрение всему народу Украины. Так этого не будет. Устроители майдана это прекрасно понимают и прекрасно используют в целях разделения и дерибана страны.
82. kasandra / 23 квітня 2018, 11:47
80.земеля
«Дай бог что бы я ошибался.»

Дай бог чтобы ошибался, но к сожалений ты прав.
83. rybolov / 23 квітня 2018, 12:47
58.Ольга Волоська
«Саме тут конкретно не про призовників, а про контрактників.»

Доводжу до вашого відому,що Руслан Коцаба далеко не призовного віку і виступав саме проти насильної мобілізації.Це саме ваш приклад.До майдану він був директором музею Степана Бандери і був одним із яскравих агітаторів майдану і активним учасником.Потім,як незалежний журналіст, потрапив в зону АТО і став вести правдиві репортажі з місця подій.Таке не сподобалось владі.Він говорив правду,бо не був пов"язаний кровью,як головні учасники та організатори тих подій.До речі дуже цікаве його інтервью Посилання на www.youtube.com Український націоналізм.як і всі інші націоналізми, це людська хвороба,яка дуже важко лікується ,але націоналіст Коцаба потроху одужує.
84. Beri Mor / 23 квітня 2018, 14:13
83.rybolov
«але націоналіст Коцаба потроху одужує.»

Можливо,але вже дуже він схожий на чийсь проект,бо колись за два-три висловлювання загримів на нари,а зараз на каналі NewsOne таке «чеше» про владу та війну (хоча й правду),що вже наговорив на три розстріли,а ніхто його не чіпає.Дивно...А ще більше дивно,що цей канал єдиний,якому дозволяється нести таку крамолу цілодобово.Он «Інтеру» за "Іронію долі,або з легким паром" сепаратизм пришили,та ледве ліцензію не відібрали,а ці обрані чи що?Хоча за етнічною ознакою все те кубло на тому каналі і є обрані.Як сказав би Адекватник-БОГОобрані.Хоча я і не прихильник конспірології,але це наводить на думку,що влада готує собі комфортну для себе заміну зі своїх же соплемінників.А для правдоподобія розбавила ту жидву получуркою Мураєвим та націоналістом Коцабою.І народ "хаває",аж за вухами лящить.Сумно...
85. kasandra / 23 квітня 2018, 14:32
84.Beri Mor
«Як сказав би Адекватник-БОГОобрані.»

Та то не я сказав, то так у Біблії вони самі собі написали.
84.Beri Mor
« получуркою Мураєвим та націоналістом Коцабою»

Не знаю, хто такий Мураєв, хоч і намагався розгадати його феномен. Було очевидно, що пацан чеще складно і правду і йоо ніхто не чіпає. Неясним було те, що якщо він такий щирий українець, то що його повязує з Рабиновичем. Зовсім випадково сказав мені один прихильник Мураєва, що пан Мураєв одружений на племінниці Рабиновича. Цю інфу він почув від самих промоутерів Мураєва у відповідь на запитання: що їх обєднує? За достовірність не ручаюся, але цей факт багато чого прояснює. А Коцаба точно проект. Горбатого могила виправить. Так що риболов марно на нього сподівається. Десь попадалась інфа про Коцабу і Монтьян, але загубилась а суть забув. Хтось їх «веде» із Європи, вони разом їздять і виступають в Європарламенті. Але зараз вже і Європа заплуталась, так що бог зна, що буде далі.
86. земеля / 23 квітня 2018, 14:37
84.Beri Mor
«Можливо,але вже дуже він схожий на чийсь проект»


Полностью согласен. Плюс ко всему надо показать с помощью единственного канала что у нас демократия. Я еще заметил что в преддверии выборов многие изменили тактику славить нынешнее руководство и майдан, ибо неизвестно в какую сторону повернется ситуация. Особенно это заметно по националистам и в частности по Паршивлюку. Хотя такие присасываются к любой власти. А гроши еще никто не отменял, та и за граты не хотят за свои преступления.
87. Beri Mor / 23 квітня 2018, 15:13
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
86.земеля
« ибо неизвестно в какую сторону повернется ситуация. »

Та ясно це,як божий день.Націоналісти облишили вишукувати сепаратистів і вже перекинулися на циганів,і пиз.дять (від бєздєлья) їх на Лисій горі(Вова П.,чуєш, це х.уйовий дзвіночок для тебе,свої ж пиз.дитимуть:)),атошники один з поперед одного вишукують причини щоб здати назад Петру Олексійовичу його відзнаки,тіпа "я не я і хата не моя ",та навіть за вислів "Слава Героям" пизди відгребти можна не тільки десь в Маріуполі,а навіть в Кобеляках.Прецеденти вже були.Так що тут до гадалки ходити не треба.
88. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 17:02
77.kasandra
« Ваші хазяї вас кинули і вже дуже скоро прийдуть за вбицями тих, що по ссилкам Гнатовича у коменті №26.»

Ви справді думаєте, що мені немає чим зайнятись, крім ссилки читати? Цікавий ми народ. Шукаємо відьом чи ворогів там, де їх немає. Ось і тут мене за два дні обвинувачують зразу в двох протилежних гріхах. З однієї сторони, я ніби-то агітую за саботаж служби армійської, з іншої - такі звинувачення зі сторони гнидовича й касандри) ніби я особисто війну в Донбасі розв"язала і продовжую людей убивати.
А з третього боку, мені страшенно цікавий хід ваших думок і уявлення про світ. От як ви собі уявляєте, раптом зникли з лиця землі всі націоналісти і фашисти, всі прихильники ненавидимої вами нинішньої влади ..... І? Що далі? Зійшло ясне сонечко у вигляді Путіна?! Махнув лівим рукавом - коугом молочні ріки з кисельними берегами? Махнув правим рукавом - і качечки з гусочками попливли по тих ріках? ви так собі це уявляєте? Смішні, чесне слово.

Змінено 23.04.2018, 17:03
89. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 17:05
87.Beri Mor
« за вислів "Слава Героям" відгребти можна не тільки десь в Маріуполі,а навіть в Кобеляках.Прецеденти вже були.»

А що ще цікавіше: відгрібати будуть від тих, хто ще вчора серце рвав і горлопенив, аж голосові в"язки рвались.... Так буває завжди. Бо, коли все починалось, (0 процентів населення майдан-таки підтримували.

Змінено 23.04.2018, 17:07
90. SashaSamokhina / 23 квітня 2018, 17:12
65.Ольга Волоська
« Ольга Волоська / сьогодні, 07:58 Вставити цитату
63.SashaSamokhina»

З тим, що слабих б’ють, я з вами згодна. Беззастережна довіра, така, яка нещодавно була у нас до росіян, теж ослаблює (довіряй, але перевіряй). Тому я й наголошую на тому, що в нас не просто загострення відносин з Росією, а справжня війна, хоча й локальна. Гірші їхні представники, такі, як Гнидович (як ви влучно його назвали) погрожують розправою, а кращі, "мишебратья", кажуть - а ми при чому, то все політика, давайте дружити, і мовчки потурають своєму схибленому Хyйлу. Нас століттями винищували наші сусіди з обох сторін, але поляки не називали нас братами
91. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 17:17
90.SashaSamokhina
«Нас століттями винищували наші сусіди з обох сторін, але поляки не називали нас братами»

Спасибі їм і за це. От щодо довірливості - це правда. Ще Катерина нам це яскраво показала. Використали козаків, а потім знищили Запорізьку Січ. Нещадно. А ще біда в нас самих. Надто недружні. Взяти хоча б оце обговорення. Скільки злості!!!! Скільки неприйнятності і непримиренності до чужих думок!!! От і виходить, що найкраща позиція: "моя хата скраю".... А це біда..
92. SashaSamokhina / 23 квітня 2018, 17:33
91.Ольга Волоська
« Ольга Волоська »

Два українці - три гетьмани, така наша риса. Вороги цим успішно користуються, розділяють і володарюють. А з іншої сторони, наприклад, із коментуючих тут нема з ким об’єднуватись. З ворогом-Гнидовичем? Чи з неадекватною Касандрою, який не здатний чітко висловити свої аргументи, тому пише цілі простирадла-марення(які я, наприклад, навіть не читаю)
93. Ольга Волоська / 23 квітня 2018, 17:49
92.SashaSamokhina
«я, наприклад, навіть не читаю)»

Та і я перші три речення читаю. Але.... Вони є. Ходять нашими вулицями, спілкуються з різними людьми, паплюжать пам"ять Загиблих земляків (що єдине мене особисто за живе зачепило). І таких, на жаль, багато. А ще більше тих, хто взагалі не думає і не аналізує.
94. kasandra / 23 квітня 2018, 18:09
Посходилися уже. Немає бажання втокмачувати вам в каструлі те, чого ви не здатні збагнути. Посилання на f23.ifotki.info
95. Гнатович / 23 квітня 2018, 21:30
92.SashaSamokhina
«Два українці - три гетьмани, така наша риса. Вороги цим успішно користуються, розділяють і володарюють.»

а еще вам и в щаровары хтось насрал.. мабуть, ворогы
96. ЛУНА / 24 квітня 2018, 06:50
90.SashaSamokhina
« Нас століттями винищували наші сусіди з обох сторін, але поляки не називали нас братами»

А еще турки.....В разные исторические периоды были разные враги и союзники.Когда то ситуация опять поменяется.Мир слишком тесен что бы быть всегда одинаковым.Братьев-стран и национальностей нет по определению.Есть товарищи,от "товар ищи",найдут взаимный интерес-друзья,нет -не друзья.
95.Гнатович
«а еще вам и в щаровары хтось насрал.. мабуть, ворогы
»

Г ни да,которая Украина пишет с маленькой буквы знает слово шаровары?Или где то слышал?
92.SashaSamokhina
«З ворогом-Гнидовичем?»
Много чести-"ворог".Обыкновення мра зь.

92.SashaSamokhina
«Два українці - три гетьмани, така наша риса.»
Не наша рыса!Нам ее с определенной целью впарить пытаются.А вы подобными коментами играете на руку всяким г..дам.

88.Ольга Волоська
«А з третього боку, мені страшенно цікавий хід ваших думок і уявлення про світ. От як ви собі уявляєте, раптом зникли з лиця землі всі націоналісти і фашисти, всі прихильники ненавидимої вами нинішньої влади ..... І? Що далі? Зійшло ясне сонечко у вигляді Путіна?»

Полет мыслей и правда интересен,но не новый.Глобалисты,интергуматы явление старинное,но Путина в их теории не было.Мне больше интересна теория всемирного масонства,так последовательно толкаема тем же Адекватником Касандровичем.Только вот за принципом абсолютного мироуправления Путин в масонстве занимает не последнее место.А значит все в одну торбу.
97. kasandra / 24 квітня 2018, 07:34
96.ЛУНА
«теория всемирного масонства,так последовательно толкаема тем же Адекватником Касандровичем.»

Я ничего не толкаю, я констатирую факты и прогнозирую развитие событий. «Теории» масонства тысячи лет, на эту тему написано сотни книг и диссертаций и не знают этого только кастрюлеголовые. «Толкает» эту тему и Филон в ЕХО, но никто не написал ни одного комента, ввиду абсолютного непонимания сути вопроса. Посилання на exo.in.ua
96.ЛУНА
«за принципом абсолютного мироуправления Путин в масонстве занимает не последнее место»

У-ха-ха. В КГБ масонов не было. А поступавшие в масоны экс-кагебисты опасны тем, что по профессиональной привычке они могут вести подрывную работу в тылу врага на свою пользу. Не я придумал, сами кастрюли утверждают, что бывших кагебистов не бывает. Интересно, а бывшие кастрюли бывают? Но допустим, что Путин работает на цели масонов. Однозначно и Трамп работает на цели масонов, в США об этом пишут открыто. Вопрос всем. Каких именно масонов собрались победить наши кастрюлеголовые херои? И если, как пишет Луна, "все в одну торбу", то зачем кастрюлеголовые херои убивают один другого ради того, чтобы в конце концов попасть в одну и ту же "торбу". Капец! "Насколько к ним добрым был Сталин –
И в этом лишь он виноват." (Из песни) Посилання на royallib.com
98. SashaSamokhina / 24 квітня 2018, 07:44
96.ЛУНА
« вы подобными коментами играете на руку всяким г..дам.»

Усвідомлення проблеми - шлях до її вирішення. Війна з Росією консолідувала українців, ось, наприклад, ілюстрація Посилання на scontent.fiev13-1.fna.fbcdn.net
99. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 08:02
97.kasandra
«Я ничего не толкаю, я констатирую факты и прогнозирую развитие событий. »

Як писав той же Філоненко: "не льсти себе, подойди ближе к писсуару". То вам так здається, що ви істина в останній інстанції.

Змінено 24.04.2018, 08:03
100. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 08:08
97.kasandra
« то зачем кастрюлеголовые херои убивают один другого ради того, чтобы в конце концов попасть в одну и ту же "торбу". »

Ой, блін. Так, по вашій же теорії, іде боротьба за владу. Між вищими ешелонами (тими ж масонами). Ви теж якраз гармонійно вписуєтесь зі своїм неприйняттям, як ви кажете, "кастрюль". Такі, як ви, теж гинуть. По іншу сторону барикад. Чи це незручна правда? Був би ви в Донбасі, а не в себе в кущах, на чиїй стороні воював би? Чому? Та тому, що так задумано. Щоб два табори перебили одне одного. А сильніший буде правити світом. Невже це аж настільки складно?! Хоча.... там, я думаю, споглядачів теж вистачає.
101. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 08:09
96.ЛУНА
«А значит все в одну торбу.»

НЕ зрозуміє він цього....
102. kasandra / 24 квітня 2018, 08:23
99.Ольга Волоська
«То вам так здається, що ви істина в останній інстанції. »

Де я таке писав? Я не писав про і слова про істину, я писав про факти і прогнози.
103. kasandra / 24 квітня 2018, 08:38
100.Ольга Волоська
«Був би ви в Донбасі, а не в себе в кущах, на чиїй стороні воював би? »

Я вже сто раз пояснював, що у наш час час воюють тільки кастрюлеголові.
100.Ольга Волоська
«Та тому, що так задумано. Щоб два табори перебили одне одного.»

Напрочуд здраві мислі бувають і в каструлях.
100.Ольга Волоська
«А сильніший буде правити світом. Невже це аж настільки складно?!»

А от тут у вас бАльшой пробєл. Той, кого вы рахуєте сильншим і на кого сподіваєтесь, таким не являється. Сильніший, у смислі грошей (самим надрукованих), зброї, армії, економіки і т.п. буде терпіти поразку, а правити буде правда-істина і здоровий глузд. А щодо Донбасу, так простих Дончан можна зрозуміти і виправдати тим що вони на своїй землі, не вони до вас прийшли, а ви до них, їм нікуди було діватися. Ясно, що вам би було краще, щоб вони подалися в Росію і очистили землю для ваших панів-кураторів, але... вони вирішили жити там де жили їх діди і прадіди. Тобто, ще раз для кастрюль. Донецькі воююють за право жити на свої землі, хоча у цю війну їх втягли так як і каструль. А за що воюють каструлі? Посилання на www.youtube.com
104. kasandra / 24 квітня 2018, 12:05
98.SashaSamokhina
«Війна з Росією консолідувала українців, ось, наприклад, ілюстрація »

Яка нафіг війна, хто її бачив і хто її оголошував, Паршевлюк, волонтери, чи хто? Як дістали ці кастрюлеголові, які не вміють ні читати, ні писати, а тільки дивитись у ящик чи в якісь картинки чи комікси і приводити їх у приклад. Посилання на www.youtube.com
105. kasandra / 24 квітня 2018, 12:20
Наше счастье, что РФ еще не применила свою армию – экс-начальник генштаба ВСУ
Посилання на www.youtube.com
Разведка Франции - "Российских войск на Украине нет"
Посилання на www.youtube.com
106. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 13:11
103.kasandra
« а правити буде правда-істина і здоровий глузд. »

Ну-ну....
107. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 13:12
103.kasandra
« А за що воюють каструлі?»

А ви за віщо?
108. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 13:15
105.kasandra
«Разведка Франции - "Российских войск на Украине нет"»

Військ -то немає. Але їх не було і в Афганістані в свій час. Навіть сперечатись не буду. Дві малюсінькі частинки двох областей чотири роки самі обороняються. Ні запаси солярки не закінчуються, ні людський ресурс, ні боєприпаси.
Скажу більше: спілкувалася з «ополченцями» в однокласниках. Так я спеціально писала українською мовою, аж поки один уже із його друзів не обізвався: "Пишите по-русски. А то читать интересно, но ни фига ж не понятно". Те, що регулярних військ не має офіційно, не означає, що їх немає взагалі.
109. kasandra / 24 квітня 2018, 13:38
107.Ольга Волоська
«А ви за віщо?»

Я не воюю я ж вже сто разів писав про абсурдність війн. Воювати можна за свою землю, так у мене і землі немає, а воювати за те, щоб українську землю продали, так то взагалі - абсурд. А ще більший абсурд - воювати за інтереси тих, хто прийшов, щоб Україну розвалити і розпродати та знищити її населення.
110. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 13:45
[[ЦИТАТА|109|kasandra| воювати за інтереси тих, хто прийшов, щоб Україну розвалити і розпродати та знищити її населення
Коротше: моя хата скраю. я нічого не знаю. А поки: покритикую вас усіх. Правильно я розумію?

Змінено 24.04.2018, 13:45
111. kasandra / 24 квітня 2018, 13:57
108.Ольга Волоська
«Дві малюсінькі частинки двох областей чотири роки самі обороняються. Ні запаси солярки не закінчуються, ні людський ресурс, ні боєприпаси. »

"Дві малюсінькі частиники двох областей" більші від разом узятих трьох прибалтійських країн на яких ви, думаю, молитесь. Запаси солярки туди Беня поставляє, так як він монопольно володіє усіма НПЗ і це його бізнес. Взамін звідти йже вугілля, прокат, хімія і багато чого ще. Запаси боєприпасів там були з радянських часів. Чого не вистачало їм підкидали із вже навмисне зірваних тут складів. Ви хоч щось відслідковуєте? Вивчіть табличку множення, а потім беріться за розвязання задач. Все робиться по писані, ви ж небось богомольна. Так от в Біблії написано "Всякая страна разделившася сама в себе опустеет". Ділять страну елементарно. Одні атамани влягають синечервоні ярмолки, інші - жовтоблакитні і пішли стравлювать, володарювать і грабувати. Щоб лошари нічого не збагнули, для них ліплять жупел ворога, бажано навіть іх своїх рідних. Підготовка до поділу веласт довго. Спочатку мусолили мовне питання яке однозначно розділяло народ, вже під сам майдан почали запускати байку про збитковість Донбасу, цим ще більше роздраконили робочий люд, який дійсно тяжко працював а не вештався по італіях миючи там зади сеньйоритам. Все це робилось не Путіним а руками безмозглих свідомих і це все давно зафвксовано для майбутнього требуналу який влаштують тоді, коли свідомі виконають усі поставлені перед ними завдання. Судячи з розвитку подій, здається, що свідомі ще повинні завалити чину владу і привести іншу і привести вже її безповоротно. І тоді вже тут повністю запанує хазарія.
112. kasandra / 24 квітня 2018, 14:13
108.Ольга Волоська
«Скажу більше: спілкувалася з «ополченцями» в однокласниках. Так я спеціально писала українською мовою, аж поки один уже із його друзів не обізвався: "Пишите по-русски. А то читать интересно, но ни фига ж не понятно". »

Я вже вам писав, що в однокласниках спікуватися не можна. Чому ви не виконуєте законів вільної гейропеської країни? По друге, звідкіля вам відомо, з ким ви там спілкуєтесь? У ЦАХАЛА є цілі підрозділи, які тільки тим і займаються, що з вами спілкуються. Посилання на infomaxx.ru По третє, Беня і його кагал понаймали по обидві сторони фронту силу силенну лашар із різних країн в тому числі і з Росії. Там є всілякі «кубанські» козаки подібні нашим, які годуються з одного центру. У нас навіть внесли зміну в Закон про загальний військовий обовязок... доповнивши його розділом про найманців. Це лишнє свідчення, що війна буде вестить навіть тоді, коли з вас спаде каструля і ви туди своїх дітей не посилатимите. Війна буде вестись до повного роздерибана країни і втягування в війну Росії, або буде припинена зверху не можу поки що сказати в який спосіб. Взагалі-то зараз іде чужа гра і нормальні люди в чужу гру не влазять а турбуются як мінімум про збереження життя народу. Приклад - Лукашенко. У нас все навпаки і це очевидно навіть в каструлі.
113. kasandra / 24 квітня 2018, 14:25
110.Ольга Волоська
«хто прийшов, щоб Україну розвалити і розпродати та знищити її населення
Коротше: моя хата скраю. я нічого не знаю. А поки: покритикую вас усіх. Правильно я розумію? »

Неправильно розумієте. Моя хата не скраю, але щось вдіяти з табунами навіженного каструлеголового населення я не можу, так як не маю не лише ТВ каналу а навіть тут мене банять. Сотні людей, які намагались шось вам донести вже знищені физично або посажені і їх ніхто не назве хероями якоїсь ато. Це вже зараз можна писати відвертіше, так як сама влада «витягла» карту правди і «злиття» свідомих і говорить багато про що прямо. Тому я цитую вам речі з відкритих «українських» джерел. Вам там хочеться побачити ворога там де його вам показують, але його там немає, він у вас за плечима. Тому не треба далеко чорта шукати у кого він за плечима, - як Пацюк казав Вакулі. Там у Гоголя глибокі речі закладені, не випадково його забороняють.
114. kasandra / 24 квітня 2018, 14:42
"Доки на мечі кували рала,
На трезуби молоти й серпи,
Треті загребущо рвали й крали
Від ракет, ікон – і до сапи.

Треті підкидали знизу хмизу,
Зводили, як бевзів, у лоби:
- А отам – колишній блюдолиза,
А отам – теперішній. Лови! –

І ловили, і трощили яро
Щелепи, заводи і горшки.
А тим часом треті – рвали й крали
Надбане горбами за віки.

Раптом спогадали про Вкраїну.
Глянули – руками розвели:
- Хто ж це нам побив горшки і спини.
Хто ж це нашу хату розвалив?!

І шукають лютими очима
Ворогів нових за три межі..
А тим часом треті за плечима
Ділять між собою бариші."
Борис Олійник. Зверніть увагу на те, що він тут не пише про москалів. А ви що зробили аби надрукувати і розповсюдити його книжку? Ви ж вештались там по різних колегіях ОДА, зустрічались з пихатими панами в вишиванках, хай би кинули якусь копійку на книжку. Та на книжку Олійника ніхто не дасть і копійки, бо хазяї нашого свідомого панства тоді залишаться без землі і хати. Ото вони в кущах сидять і бояться й пікнути а не я.
115. kasandra / 24 квітня 2018, 14:45
"Вчергове здавши крамарям Соборну,
Волаємо з каналів і газет,
Що це ж і є, мовляв, сама свобода,
І незалежність, й суверенітет."
Чет-то и тут нема про москалів. І тут.
"Якщо ти встонадцяте у яму
Сам себе загнав без сторожів,
То, можливо,
трясця його мамі,
Ти на інше вже й не заслужив,
Окрім того щоб наймитувати
В крамарів, як споконвіку звик?"
116. ЛУНА / 24 квітня 2018, 18:51
101.Ольга Волоська
««А значит все в одну торбу.»

НЕ зрозуміє він цього....»

Обидно именно то, что понимает довольно четко.
98.SashaSamokhina
«Усвідомлення проблеми - шлях до її вирішення. Війна з Росією консолідувала українців, ось, наприклад, ілюстрація Посилання на scontent.fiev13-1.fna.fbcdn.net»

Первая картинка довольно страшная по смыслу.
97.kasandra
«У-ха-ха. В КГБ масонов не было.»

Точно у-ха-ха!Откуда вы,или кто либо из "непосвещенных"может это знать наверняка.Чудно!
97.kasandra
« убивают один другого ради того, чтобы в конце концов попасть в одну и ту же "торбу".»

В одну и туже землю!И не надо писать ерунды"кастрюлеголовые".Зачем ?Погибают люди,солдаты,мирное население,но все таки люди!Вот этого я действительно не хочу понимать.
103.kasandra
«А щодо Донбасу, так простих Дончан можна зрозуміти і виправдати тим що вони на своїй землі, не вони до вас прийшли, а ви до них, їм нікуди було діватися.»
Не простительная для вас,как для образованного человека мысль.За таким принципом когда освобождали от нацистов Украину,мой дед должен был дойти до своего села и все!Я же на своей земле,а Киев пускай освобождают киевляне и от врагов оборонять должны были они,это же чужая земля,не Полтавщина.Пока мы живем в одной стране Украине и есть ее гражданами есть одна земля-украинская.Да и сжителями Донбасса не все так однозначно.Деваться никуда и не надо было и за автоматы хвататься не нужно.Знаете ли все проекты имеют одну отличительную черту,они заканчиваются когда заканчиваются деньги,вот и тот проект под протекциею пускай даже масонов не буду возражать давно уже прекратился,через неотдачу девидентов.А боевые действия дали ему второе дыхание.Так что "понять простых дончан" ,а простых ли?
117. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 19:49
112.kasandra
« звідкіля вам відомо, з ким ви там спілкуєтесь?»

Чом же не відомо, якщо це мій колишній сусід. Виїхав в Зугрес, там одружився, там і жив. Поки не прийшов 2014 рік. І він, після роботи на СТО, пішов в "ополченці". Дивна ви людина. Поділив так собі автоматично на "чужих", яких не жалко, і «своїх» дончан ( які аж надто люди). Та всі ми люди. І ви - мій ворог. Чому? Бо простота гірше воровства. Для вас «херої» - вороги. Вам смішно , коли гинуть молоді хлопці, яких МОБІЛІЗУВАЛИ(!!!!!). Ви їх чогось автоматично до «свідомих» причислив. Так, мабуть легше. Бо ще в СРСР навчили ділити на "хто не з нами, той проти нас". От воно і сидить у вас в голові, як гвіздок. Я ставлюсь до всього інакше. Всі - люди. Іграшки і пішаки у великій грі великих політиків. І біда на всіх одна. Щодо «ОК» - повторюю: це було давно, до заборони. Зараз я можу заходити в ОК, але користуюсь ФБ. Менше нервів від спілкування з вчорашніми "братами".
118. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 19:53
111.kasandra
«Щоб лошари нічого не збагнули, для них ліплять жупел ворога, бажано навіть іх своїх рідних. »

Отож ви і є той лошара, який ділить країну на «своїх» дончан і чужих "свідомих і кастрюлеголових". І це чітко відслідковується.
119. Ольга Волоська / 24 квітня 2018, 19:54
116.ЛУНА
«мой дед должен был дойти до своего села и все!Я же на своей земле,а Киев пускай освобождают киевляне и от врагов оборонять должны были они,это же чужая земля,не Полтавщина.»

Не в бровь, а в глаз.
120. kasandra / 24 квітня 2018, 22:42
116.ЛУНА
«Точно у-ха-ха!Откуда вы,или кто либо из "непосвещенных"может это знать наверняка.»

Мозгами раскиньте. Их всех Сталин убрал, а после него может кто и остался, но им оборвали связь. Появляться стали разве что при Горбатом да и то мало, так те что были при нем все вылезли наружу.
116.ЛУНА
«Погибают люди,солдаты,мирное население,но все таки люди»

По эту сторону мирные не погибают. Ну а солдаты... пусть мозги включают. Пока что они идут туда по контракту. Контракт, который они добровольно подписывают, предполагает их погребение. "Нет нет не пойду вовеки, За то, что какая-то мразь Бросает солдату калеке Пятак или гривеник в грязь" (Сергей Есенин, "Анна Снегина")
121. kasandra / 24 квітня 2018, 22:50
116.ЛУНА
«За таким принципом когда освобождали от нацистов Украину,мой дед должен был дойти до своего села и все!Я же на своей земле,а Киев пускай освобождают киевляне »

Не надо талмудировать. Тогда не было внутренних врагов, так как Сталин их почти всех перед войной предусмотрительно уничтожил. Тогда было единое государство и был общий внешний враг. Ну неужели вам не понятно, что тогда Киев и Полтава были общими, на них наступал общий враг - Гитлер. Тогда не наступал Киев на Полтаву и наоборот. Хотя и тогда свидомые воевали против вашего деда на стороне Гитлера. Ну такие они есть, кастрюли, хоть вам это и не нравиться.
122. kasandra / 24 квітня 2018, 23:05
116.ЛУНА
«Да и сжителями Донбасса не все так однозначно.Деваться никуда и не надо было и за автоматы хвататься не нужно.»

Вы быстро забываете, кто первый начал за автоматы хвататься. Лень вас искать ссылки. Турчинов спешно огласил АТО не дожидаясь выборов, потому что так было надо. А надо было ехать и разговаривать с людьми, но этого не делали, так как это не входило в планы. А если не договариваться, так надо было тогда ехать воевать так, как Ленин штурмовал Кронштадт - делегатами съезда. Вот пусть бы депутаты и показали пример. Но это тоже не входило в планы. В планы входили дерибан собственности и утилизация биомассы, в первую очередь пассионарных майдаунов, так они представляли опасность. Кроме того тут уже писалось со слов даже Гордона, что Стрелков никакой не полковник ФСБ или ГРУ, погуглите. Он тупо жидомасонский агент Годепа и в его задачу входило активация пророссийских настроений жителей Донбасса с целью раскола страны и втягивания ее в войну. Одной из задач было втягивание в войну России, типа для защиты Донбасса, но Путин на это не повелся, потому и пошли события не по сценарию и та же Европа начала думать что делать дальше. Или вы думаете Оланд и Меркельша просто так сидели всю ночь с Путиным в Минске? Они искали компромисс как избежать войны. Заметьте, что США тогда были как бы не при чем, а теперь оказывается, что они очень даже при чем и вопрос уже пытаются решать они.
123. kasandra / 24 квітня 2018, 23:08
116.ЛУНА
«.Так что "понять простых дончан" ,а простых ли?»

Я речь веду о простых. А непростые преследуют исключительно свои шкурные интересы. О всяких там Гиви, моторолах и прочих наемниках кагала речь вообще не веду.
124. Bazilo / 24 квітня 2018, 23:36
"за порушення військового обов’язку на призовників може чекати як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Зокрема, за статтею 335, ухиляння від призову на військову службу карається обмеженням волі на строк до трьох років."
Зрозуміло,якщо грошей нема відкупитися або знайомих врачів,щоб бути немічним інвалідом,то просто так від служби не закосячиш.Знаю багатьох «крутих» і не дуже бізнесменів-підприємців-фермерів діти яких не служили і навідь не збираються служити.Вони ж не дураки.Заздалегіть підсуєтилися,в кого діти «інваліди» всіх мислимих і не мислимих груп,в кого іншими способами відкуплені.Я як подивився,на яких машинах їздять наші працівники військомату...нема аналогів в світі.Як в отому кіно - "шоб ты жил на одну зарплату".Так,що закони про ухиляння ці тільки для сіряків-простаків.
Ну а про АТО - в декого путін головного мозку,"кісіль" в голові замість мозгів,куряча сліпота,бо не баче в упор ні «смажених» бурятів,ні інших "іхтамнєтів".Оказується,що це кляті хахли друг з дружкою воюють,тягають з шахт зброю і товчуть...
125. kasandra / 24 квітня 2018, 23:53
117.Ольга Волоська
«Чом же не відомо, якщо це мій колишній сусід. Виїхав в Зугрес, там одружився, там і жив. Поки не прийшов 2014 рік. І він, після роботи на СТО, пішов в "ополченці".»

108.Ольга Волоська
«Скажу більше: спілкувалася з «ополченцями» в однокласниках. Так я спеціально писала українською мовою, аж поки один уже із його друзів не обізвався: "Пишите по-русски. А то читать интересно, но ни фига ж не понятно". Те, що регулярних військ не має офіційно, не означає, що їх немає взагалі.»

Не беріть дурних прикладів з хазар. Усікаєте різницю? Я мав на увазі те, що ви зробили далеко йдучі висновки черз то ще хтось в ОЕ не знав укрмови. По це я вам і писав, а не про вашого знайомого. З ваших же тут приведених коментів можна зробити достовірний висновок, що ваш знайомий пішов в ополченці. Щодо солдат Путіна, такого висновку не зробиш, так як не розуміти укромову міг навіть шахтарь, не кажу вже про понаїхавших до них на підмогу тупо родичів із Ростовської області.
126. ЛУНА / 25 квітня 2018, 06:51
120.kasandra
«По эту сторону мирные не погибают.»

Погибают.Если линией раздела на эту и ту считать линию фронта.И вообще это самая большая ошибка делить на этих и тех.
120.kasandra
«Мозгами раскиньте. Их всех Сталин убрал, а после него может кто и остался, но им оборвали связь. Появляться стали разве что при Горбатом да и то мало, так те что были при нем все вылезли наружу.»
В период «оттепели» их навербовали уйму,а те что позже,это второе поколение.

120.kasandra
« "Нет нет не пойду вовеки, За то, что какая-то мразь Бросает солдату калеке Пятак или гривеник в грязь" (Сергей Есенин, "Анна Снегина")
121. kasandra / вчора, 22:50»

Хорошие слова.
121.kasandra
«Тогда не было внутренних врагов, так как Сталин их почти всех перед войной предусмотрительно уничтожил. Тогда было единое государство и был общий внешний враг. Ну неужели вам не понятно, что тогда Киев и Полтава были общими, на них наступал общий враг - Гитлер. Тогда не наступал Киев на Полтаву и наоборот. Хотя и тогда свидомые воевали против вашего деда на стороне Гитлера. Ну такие они есть, кастрюли, хоть вам это и не нравиться.
А что сейчас Киев и Донецк не одно государство?Как так?"Бандеровцев"уничтожали потому,что они считали Галичину,Буковину исключительно своими,а не в составе госсударства,так это по вашей теории правильно,а если в ДНР или ЛНР с подобным настроением возникли боевые группировки,то они воюют за свою землю?При чем те первые курировались с за кордона куда меньше. Что то пробел в ваших рассуждениях.

[[ЦИТАТА|123|kasandra|Я речь веду о простых. А непростые преследуют исключительно свои шкурные интересы. О всяких там Гиви, моторолах и прочих наемниках кагала речь вообще не веду.»
Если о простых шахтерах,которые на шахтах,то действительно разговор другой.
Д
125.kasandra
«Не беріть дурних прикладів з хазар. Усікаєте різницю?»
Усекаю я разницу.И масонскую теорию не исключаю,но для меня она несколько шире чем "избраннонародная"ее часть.
127. kasandra / 25 квітня 2018, 08:06
117.Ольга Волоська
«Поділив так собі автоматично на "чужих", яких не жалко, і «своїх» дончан ( які аж надто люди). Та всі ми люди. І ви - мій ворог. »

Ну, так і хто ворогів визначає? І це такі як ви готові вбивати кожного, хто не поділяє вашу думку і при цьому мати нахабство заявляти про якісь евроцінності і демократію. Зустрічав донецьки матерів вбитих дітей які казали: та бог з ними тими вбивцями наших дітей, хай живуть, може їх бог покарає. Усвідомлюєте різницю в підходах? Одні прощають вбивство своїх дітей, а інші - посилають своїх дітей вбивати за те, що люди мають іншу думку. А я людей не ділив, їх почали ділити свідомі задовго до майдану, чи ви й цього не бачили? Щодо мобілізованих, так їх там було дуже мало і ні в якому разі я мобілізованих до свідомих не причисляв, вони дійсно люди не винні. Основна ж маса - контрактники. А зараз взагалі мобілізовних немає, йдуть одні контрактники. Поки що.
117.Ольга Волоська
«в СРСР навчили ділити на "хто не з нами, той проти нас".»

Це один із головних масонських лозунгів, і він вже хоча б тому - вірний.
117.Ольга Волоська
«Всі - люди. Іграшки і пішаки у великій грі великих політиків.»

І як же тоді пояснити ваше рвеніє лізти у чужі ігрища, і, головне, заради чого? Вам так хочеться побувати вбитою пішкою, чи може "дамкою"?
128. kasandra / 25 квітня 2018, 08:16
124.Bazilo
«Ну а про АТО - в декого путін головного мозку,"кісіль" в голові замість мозгів,куряча сліпота,бо не баче в упор ні «смажених» бурятів,ні інших "іхтамнєтів".Оказується,що це кляті хахли друг з дружкою воюють,т»

Базіло, це в тебе майдан головного мозку. Ти там був і бачив бурятів? Ти читати і слухати вмієш? Я вище дав ссилки на висловлювання українських генералів, яким дуже невигідно не бачити там бурятів, бо вони з ними ніито воюють, але генерали кажуть, що там військ немає. І з якого дива я повинен не вірити посадовим особам, які "через нехочу" все таки не брешуть, хоч їм і дуже вигідно було б брехати, хоча б для свого виправдання. І з якого ткого дива я повинен не вірити тим генералам, інформації з ООН і т.п. а вірити твоєму бредовому воображенію? Коли прийже час розплати, то твої фантазії до справи не пришиєш, та й ти тоді будеш першим хто від своїх слів відмовиться.
129. kasandra / 25 квітня 2018, 08:22
124.Bazilo
«.Оказується,що це кляті хахли друг з дружкою воюють»

Хахли й товчуть. Чи ти навіть не віриш свідомим тут коментаторам? Он Оля пише що в неї знайомий пішов в ополченці, а далі довидумовує щось про якогось його друга (вітуального) який не знає укрмови і з цього факту вона робит висновок що він бурят. Між іншим скажу, що підростаюче покоління якому заборонили вчити російську мову скоро не знатиме ніякої мови, і української також, бо її вже спотворили далі нікуди і скоро ще замінять алфавіт і капець буде вашій мові.
130. kasandra / 25 квітня 2018, 08:34
126.ЛУНА
«Погибают.Если линией раздела на эту и ту считать линию фронта.И вообще это самая большая ошибка делить на этих и тех.»

Повторюсь в сотый раз, что делил не я и не я проводил линию раздела, не я определял серую зону и т.д и т.п. Я все время был против войны и раздела страны. Поэтому для меня сепаратисты - это те кто по факту, реально разделили страну а не те кто начал защищаться от устроителей переворота и майдаунов. В отношении же погибших, так список в студию. Конечно, я не исключаю наличие погибших и на этой стороне, но дело в количестве и от чьих обстрелов, так как и на этой стороне могут погибать и от подрыва на мине, и от обстрела своими же, или от обстрела "третьей силой". Фактаж ищите в ютюбе и найдете, у меня нету желания работать тут развлекателем.
Я вам лучше приведу одну здравую мыслю позаимствованную на просторах тырнета. "Чтобы узнать, чью сторону принять, посмотри на войну глазами детей, - чьи дети гибнут, на той стороне и правда." Автор имеет ввиду маленьких детей, а то вы тоже перекрутите, как делают тут некоторые.
131. kasandra / 25 квітня 2018, 08:37
И еще, для большего понимания агрессора приведу высказывание известного украинского композитора Быстрякова. «..Я себе спокойно жил. Вдруг пришли какие-то люди, которые мне начали рассказывать, что я разговариваю не на том языке. Что я не так мыслю. Что хожу не в те церкви…. Какое они имеют право? Как можно назвать этих людей? Конечно – оккупанты…» (Владимир Быстряков, Заслуженный артист УССР, композитор) Подобное он уже говорит открыто на укртелявидении, потому и я привожу это его высказывание.
132. kasandra / 25 квітня 2018, 08:46
126.ЛУНА
«В период «оттепели» их навербовали уйму,а те что позже,это второе поколение.»

Ну кто-то бы спорил, но не я. Я всегда признаю то, что соответствует действительности, даже если бы это написала Селена. Но вы же все таки не селена. Так оно и было. С приходом к власти хрущевской хунты начался обратный процесс направленный на развал СССР и уничтожение народов его населяющих о чем открыто говорил товарищ Сталин предвидя такую возможность, открыто писал об этом Мао Цзедун после хрущевского переворота да и кто только не говорил. Этот процесс идет и по сей день и только наивные кастрюлеголовые могут надеяться, что их сотрудничество или пособничество врагу по уничтожению своих собратьев обеспечит им счастливую жизнь. Так они думали в 41-м когда сотрудничали с Гитлером, так думают и сейчас.
133. Beri Mor / 25 квітня 2018, 08:47
131.kasandra
« Подобное он уже говорит открыто на укртелявидении, потому и я привожу это его высказывание.»

Це значить,зважаючи на "нечуваний рівень свободи слова в Україні" ,як говорить наш гарант,скоро грохнуть як Бузину.
134. kasandra / 25 квітня 2018, 08:56
[[ЦИТАТА|126|ЛУНА|А что сейчас Киев и Донецк не одно государство?Как так?"
Сейчас Киев и Донецк не одно государство, так как Донецк в упор не подчиняется Киеву а Киев не идет Донецку на уступки по федерализации и выполнению минских соглашений и упорно добивается тоталитарного контроля даже над ментальностью жителей Донбасса. В 41-м такого не наблюдалось. Можете считать, что это одно государство, но эти рассуждения ничего не меняют. Мы имеем по факту два противостоящих города, региона и т.п.
135. земеля / 25 квітня 2018, 10:09
113.kasandra
«щось вдіяти з табунами навіженного каструлеголового населення я не можу, так як не маю не лише ТВ каналу а навіть тут мене банять. Сотні людей, які намагались шось вам донести вже знищені физично або посажені і їх ніхто не назве хероями »


Не рви себе душу. Доказывать тем кого оторвали от кормушки или тем кто не дружит с головой да еще и с куриными мозгами - бесполезно и к тому же себе дороже. Лучше прочитай мое сообщение тебе в личку. Если ответишь буду благодарен.
136. Ольга Волоська / 25 квітня 2018, 13:48
127.kasandra
«це такі як ви готові вбивати кожного, »

71.kasandra
«А підривались херої переважно на своїх мінах. Чесно кажучи мені не зовсім зрозумілий такий героїзм. »

А оце я іронізувала над смертями ваших і моїх земляків?! От уже ж людиночка. На чорне біле скаже, і не почервоніє.
137. Ольга Волоська / 25 квітня 2018, 13:50
120.kasandra
«По эту сторону мирные не погибают. Ну а солдаты... пусть мозги включают.»

Тобто.... і оце не ваші слова?!
138. Bazilo / 25 квітня 2018, 15:00
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
128.kasandra
«Базіло, це в тебе майдан головного мозку. Ти там був і бачив бурятів? Ти читати і слухати вмієш? »

Вмію я слухати,читати,думати і робити висновки з отриманої інформації.Так от із прочитаних твоїх коментів я зробив висновок,що ти упороте кацапське чмо,яке відробляє свої тридцять серебряників і якому щось пояснювати і доказувати немає абсолютно ніякого сенсу.Про матерів - так кацапські матері вони такі і є:вбили їх дітей - ну і хрен з ними,підем грошенята получим та проп"ємо.Приклад недавній - Кемерово.Так,що строчи дальше свої коменти брехливі,заробляй рублі та дрочи на свого путю-хуйла.
139. kasandra / 25 квітня 2018, 16:47
126.ЛУНА
«Как так?"Бандеровцев"уничтожали потому,что они считали Галичину,Буковину исключительно своими, а не в составе государства,так это по вашей теории правильно,а если в ДНР или ЛНР с подобным настроением возникли боевые группировки,то они воюют за свою землю?При чем те первые курировались с за кордона куда меньше. Что то пробел в ваших рассуждениях. »

Никакого пробела нет. Изучайте правдивую историю и включайте логику. А она у вас кажется есть. Так вот, Бандеровцев уничтожали потому, что они в трудный для страны час выступили за раскол страны и за поддержку Гитлера в деле уничтожения народов СССР. Об этом Сталин говорил еще до войны авиаконструктору Яковлеву:"«Нет, мы правильно поступаем, что так сурово караем националистов всех мастей и расцветок. Они лучшие попутчики наших врагов и злейшие враги собственных народов. Ведь заветная мечта националистов – раздробить Советский Союз, и тогда он станет легкой добычей врагов. Народы же, населяющие Советский Союз, в своем большинстве будут физически истреблены, оставшаяся же часть превратится в бессловесных и жалких рабов завоевателей. Не случайно презренные предатели Украинского народа – лидеры украинских националистов, все эти мельники, коновальцы, бандеры уже получили задание от немецкой разведки, разжигать среди украинцев, которые те же русские, ненависть к русским и добиваться отделения Украины от Советского Союза. Все та же старая песня древних времен еще с периода Римской империи: разделяй и властвуй.» Сегодня мы воочию наблюдаем правильность сказанного.
140. kasandra / 25 квітня 2018, 16:59
126.ЛУНА
«они считали Галичину,Буковину исключительно своими,а не в составе госсударства,так это по вашей теории правильно,а если в ДНР или ЛНР с подобным настроением возникли боевые группировки,то они воюют за свою землю?»

Ваша ошибка в неправильности выбора точки отсчета ваших рассуждений. Такое явление типично для гуманитариев выносящих поверхностные суждения да еще и находящихся под воздействием масмедиа. Фишка в том, что галичане при нападении на СССР придумали стать независимыми. Но тогда было нападение извне. В нашем же случае устроители майдана реализовывали концепцию о которой говорил Сталин, находясь при этом внутри самой страны. Внешнего нападения на Украину не было, и чтобы вы воспринимали это так как вы и восприняли вас и убеждают что оно было. Т.е. это как если Сталин запустил проект отделения Галиции и одновременно объявил о виртуальном нападении Гитлера и о какой-то гибридной войне, при которой успешно бы торговал с Гитлером не разрывая дипотношений. Плутовато? Разберетесь. Кроме того не надо забывать, что Галиция не была анексирована у поляков в прямом смысле. Почитайте как это было. Были собрания общественности и было принято всенародное решение о воссоединении западных областей Украины которое даже умудряются праздновать и свидомые кастрюлеголовые выдавая этот факт чуть ли не свое достижение.
141. kasandra / 25 квітня 2018, 17:20
133.Beri Mor
«Це значить,зважаючи на "нечуваний рівень свободи слова в Україні" ,як говорить наш гарант,скоро грохнуть як Бузину.»

Ха-ха-ха. Хто ж його грохне, він же не Бузина а Гордон. Він це говорить з височайшого повєлєнія кагалу. Ну це я так думаю. Зараз у них відбуваються такі терки, що вони вже й самі заплутались. Скоріше за все, що вони планують замінити петю під тиском із-за бугра, та й їм він набрид непомірним апетитом. От їм і потрібно зробити з нього агента Путіна, бо свідмі вже на інші подразники не ведуться. А на таке можуть клюнути і тоді вони влаштують ще одну бойню. Можуть зіштовхнути бенеаваковські добробати з армією. Президент в свою чергу придумовує переформатування АТО, суть якого в організаційному перепідпорядкуванюю АТО ГШ ЗСУ і виведення з підпорядкування СБУ. ДО речі, це не для тебе, а для свідомих - Це ж нонсенс, коли з путінською агресією бореться служба безпеки а ЗСУ надана їй у придачу. Цей факт лишній раз говорить, що ніякої агресії не було. Можливо тепер будемо спостерігати протистояння ЗСУ і МВС_ та нацгвардії, може ще щось інше. Але однозначно, що свідомих готуються використати і злити. Вони вже не потрібні ні петі ні беніному кагалу. Можливо для них влаштують нову бойню. Зараз віськкомати починають якусь протиправну акцію по поновленню на обліку раніше виключених з обліку людей. А це говорить і про підставу самих військкоматів на майбутнє. Кагал одним махом може поповнити людський ресурс для мясорубки а потім розправитися і з тими, хто виконував протиправні розпорядження. Треба памятати одне, що головна ціль кагалу - максимальне зменшення населення і заволодіння землею. Вони це роблять самими різними способами в залежності від ситауції і можливостей.
142. kasandra / 25 квітня 2018, 17:27
138.Bazilo
«Так,що строчи дальше свої коменти брехливі»

На тупий комент така ж тобі і відповідь. Складнішого ти не сприймеш, в тебе "планка запала". Посилання на scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net
143. kasandra / 25 квітня 2018, 17:34
135.земеля
«Лучше прочитай мое сообщение тебе в личку. »

Чет-то не могу прочитать. Получил только такой кусок "Где то год назад в СМИ прошло коротенькое сообщение о однодневной поездке Порошенко. Для всех ничего не значащее. Тем не менее: Харьков ( ФЭД-..." И второе сообщение с вопросом: "полностью ли прошло сообщение".
144. Beri Mor / 25 квітня 2018, 21:08
141.kasandra
«Ха-ха-ха. Хто ж його грохне, він же не Бузина а Гордон. »

Вообще-то я имел ввиду Быстрякова,которого ты цитировал.
145. Bazilo / 25 квітня 2018, 21:32
142.kasandra
«На тупий комент така ж тобі і відповідь. Складнішого ти не сприймеш, в тебе "планка запала". Посилання на scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net
»

Кацапчику,а ти хоть знаєш,для чого люди на майдані надівали кастрюлі,горшки,друшлаги на голову.Узнай.Для широти "воспріятія".
146. kasandra / 26 квітня 2018, 06:45
144.Beri Mor
«Вообще-то я имел ввиду Быстрякова,которого ты цитировал.»

Звиняй, не второпав. Бистрякова можуть і грохнуть, якщо не зупиниться і якщо його ніхто не кришує.
147. Чудо Юдо / 26 квітня 2018, 09:55
145.Bazilo
«Кацапчику,а ти хоть знаєш,для чого люди на майдані надівали кастрюлі,горшки,друшлаги на голову.Узнай.Для широти "воспріятія".»

Нічого він не знає і знати не хоче.
І пропонувати йому щось дізнатися сенсу абсолютно немає - він навіть не спробує, хоча позиціонує себе як освічена людина.
Але його освіченість закінчується у межах тих тем, у які він увірував. Хтось йому колись втовкмачив щось у голову і тепер він від своїх ідеалів не відходить ні на сантиметр. Це як «раптовоглибоковіруючі» - вони твердять все те, що їм пастори розповіли, а будь-яка інша версія ТОЧНО невірна :)

І, до речі, він не кацап. Українець. Це старий, одинокий дід, який доживає свій вік в самоті на погану пенсію, але освоїв інтернет і тепер використовує його на повну для власної розваги і порятунку від самотності.
Ви тут йому щось доказуєте, а для нього це все - просто спосіб спілкування. Тролінг
148. земеля / 26 квітня 2018, 10:22
Дед не дед, а фору многим дает. Он просто отстаивает свою точку зрения и довольно аргументировано. И он не националист, и не лицо, которого оторвали от корыта. Если тебе интересно читать бред бывшего партработника Спицы или Волоськой, то напиши аргументировано и конкретно. Защищай их. Это твое право. А то твои коменты с под тишка, ни о чем конкретно, вроде как с дулей в кармане. Без обид.
149. kasandra / 26 квітня 2018, 12:54
147.Чудо Юдо
«Нічого він не знає і знати не хоче.»

Ну так а ви б взяли і пояснили. Ви ж грамотні. Факт в тому, що вас навіть на каструлях розвели. "Управлять - это предвидеть", - говорив Наполеон. А ви ж від нього крутіші. Чого не передбачили? Невже так було важко збагнути, що той закон про каски спеціально для того був і прийнятий, щоб вас переодягти в каструли, а потім насміхатися. Ви ось і зараз свято вірите, що воюєте з якимсь агресором, якого вам визначили тепер вже законом. Цікаво поспостерігати як вас зараз розведуть.
150. kasandra / 26 квітня 2018, 13:10
148.земеля
«то напиши аргументировано и конкретно.»

Земеля, благодарю за поддержку. А насчет аргументированности, так откуда она у них возьмется. Кастрюлі, блін. Уничтожили страну и довольны. Сегодня был на митинге "в честь" Чернобыльской аварии, там музыку включили, типа гимн общественной организации Союз Чернобыль и в нем такие слова "Збережему нашу Україну! Кримські гори та степи Донбасу...". Розумію, що цей гімн писався давно і в словах був здравий зміст. Але де вже ті Кримьскі гори і степи Донбасу? Свідомі їх проскакали. Ну це якби зараз співали "Союз нерушимый..." Гимн треба міняти під реалії. І кощунством виглядає відзнака жертв і потерпілих свідомими, які привели у владу ті сили що ту аварію влаштовували. Капец.
151. kasandra / 26 квітня 2018, 13:16
147.Чудо Юдо
« доживає свій вік в самоті на погану пенсію»

Та не на погану, на гейропеську в тисячу єврів, чи за скільки ви там скакали. Подивимось як тебе взагалі без пенсії залишать. Вже влада потроху про це балака, так що "то ли еще будет".
152. Чудо Юдо / 26 квітня 2018, 14:45
148.земеля
«Он просто отстаивает свою точку зрения и довольно аргументировано.»

Цей шановний дід спориться на сайті не заради досягання якогось результату, він спориться заради самго спору.
Винить Майдан, АТО, євреїв і всіх, хто не ностальгує за радянським союзом. А спитайте його "що ж робити?" - він навряд чи знає. Плану він не думає, його план закінчується на етапі "потролю я ка всіх!".

Тому з ним споритися я перестав і всім рекомендую це. Але на його переконання мені взагалі плювати. Цікава йому тема Майдану - та на здоров’я!. Але найбільше мене ця Касандра дратує тим, що в будь-яку тему коментар не напиши, з ким розмову не заведи - вона тут як тут, починає валити купу про речі, які абсолютно не стосуються теми. Спам-боти відпочивають! Я бачу що тут їх у коментарях не видно, значить адміни їх якось перемогли. А от Касандру перемогти не можуть чи не хочуть - вона воскресає після кожного бану :)
Напишеш щось по темі, не знаю... водопроводу в місті, тобі відпишуть, зайдеш через добу почитати що там ще люди з цього приводу думають - а тут в темі про водопровід уже 100 коментів від Касандри і всі про його кухонні кастрюлі, портрет Сталіна, Майдан і євреїв.
Ну не задрав лі?

А все інше - нехай собі воює з вітряками скільки завгодно. Мене це не дуже цікавить
153. kasandra / 26 квітня 2018, 18:25
152.Чудо Юдо
«А спитайте його "що ж робити?" - він навряд чи знає. »

"Учиться, учиться и еще раз учиться" (В.Ленин) "Учітеся, брати мої! Думайте, читайте, І чужому научайтесь, ? Свого не цурайтесь" (Тарас Шевченко) А ти вчитися не бажаєш, бо вважаєш що вже все знаеш і так "на своїй хвилі" і живеш. Видно і в школі поганенько вчився, бо якби вчився добре, то розумів би, що без євреїв у християнському світі нічого не відбувається хоча б тому що у християн бог єврей. Це не моя придумка, це так вважати "логіка зобовязує", - як любив говорити товариш Сталін.
154. Ольга Волоська / 27 квітня 2018, 17:52
152.Чудо Юдо
« в темі про водопровід уже 100 коментів від Касандри і всі про його кухонні кастрюлі, портрет Сталіна, Майдан і євреїв.»

Та да. Он Філоненко про картоплю написав... Так і там тема майдану спливла. З вуст (клавіатури) того ж касандри....
155. Ольга Волоська / 27 квітня 2018, 17:53
153.kasandra
« "логіка зобовязує",»

Логіка підказує, що у вас бур"яни коло хати не прибрані.
156. kasandra / 27 квітня 2018, 19:05
154.Ольга Волоська
«Он Філоненко про картоплю написав... Так і там тема майдану спливла.»

Вам спокійно не сидиться? Я взяв відпустку, бо мене знову забанять. Але якщо ви нахабно брешете, то змушений відповісти. В мене той мій комент збережено і про майдан там я не писав. Я писав про те, що картоплю завіз сюди російський царь і свідомі її їсти не повинні. Я ж добре памятаю як тут в ЕХО писалося про те, як райради приймали рішення про те, щоб не завозити з Росії продукти, або хоча б їх спеціально маркувати, щоб свідомий патріота бачив, що ці продукти купляти не можна бо вони від "агресора". Так що нічого такого незвичного я не писав а адмін взяв і видалив.
157. Bazilo / 27 квітня 2018, 21:58
147.Чудо Юдо
«Це старий, одинокий дід, який доживає свій вік в самоті на погану пенсію, але освоїв інтернет і тепер використовує його на повну для власної розваги і порятунку від самотності.
Ви тут йому щось доказуєте, а для нього це все - просто спосіб спілкування. Тролінг»

Понятно,старий дід-пердун-совкодрочер,любитель Сраліна і СССР якому нєхрен чого робити,як строчити свої говнописульки і любити "руський мір".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації