Вхід | Реєстрація

Тижневик ЕХО

1 ...2 3 4 5 6 7
Тижневик ЕХО №3(903) від 21 січня 2021
   Анонс номера
Православні святкують, а рятувальники чатують
У вівторок в Кобеляках, на березі Ворскли, зібралося кілька сотень чоловік, аби освятити воду й скупатися в ополонці.

Кобеляцькі депутати прийняли безпрецедентне рішення
Міські обранці підтримали звернення жителів громади, котрі вимагають від київської влади скасувати нові ціни на газ, поновити пільги на електропостачання, ліквідувати НКРЕП, націоналізувати всі енергокомпанії, знизити ціну на газ до 2,7 гривні за кубометр, створити комунальні підприємства по транспортуванню газу.

Життя на обочині: що обіцяють
Нова дорога Н-31, що проходить по території Кобеляцької та Білицької громад, принесла в життя багатьох місцевих жителів нові проблеми і незручності.

Рік з коронавірусом: кількість смертей зменшилася
Суха і безпристрасна статистика засвідчує, що протягом року, під час якого у світі лютує «страшна» хвороба, яку порівнюють з іспанським грипом та чумою, кількість смертей в Україні і Кобеляках зокрема зменшилася.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №2(902) від 14 січня 2021
   Анонс номера
Більше двохсот біличан вийшли на мітинг протесту
Жителі селища протестували проти підвищення тарифів на газопостачання та транспортування.

Собаку врятували, кролики загинули
Порятунком і лікуванням безпритульних тварин у Кобеляцькій громаді займаються виключно волонтери. Таких людей близько десяти...

Бродщину замурували бетонними блоками
Після урочистого введення в експлуатацію ділянки автодороги Н-31, повз Кобеляки і Красне, у мешканців кількох населених пунктів Кобеляцької громади виникли проблеми.

Протягом року борги кобеляцького «Водоканалу Плюс» зросли в 5,5 разів
Кобеляцькі депутати на сесії, де приймали бюджет міста на 2021 рік, запланували витратити на благоустрій 27 мільйонів гривень. Сума, на перший погляд, солідна. Але незрозуміло, яка її чистина піде на погашення вже існуючих боргів підприємства, котре надає послуги із благоустрою.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №1(901) від 7 січня 2021
   Анонс номера
Три заступники, 15 старост і «повішені» інструктори
Під час останньої в 2020-му році сесії Кобеляцької громади депутати прийняли бюджет та почали формувати структурні підрозділи виконавчої влади.

Поліцейські виявили в Бутенках справжнє «гніздо» корупції
Наприкінці року браві правоохоронці нарешті розпочали нещадно боротися з корупціонерами. Під їх приціл потрапили депутати-корупціонери. Таких у колишньому Кобеляцькому районі — кілька сотень.

У 2021 році Володя Малуха вчитиметься ходити
Чергова гарна звістка надійшла з Біликів. 21-річний самодіяльний музикант із церебральним паралічем Володя Малуха отримав з Італії спеціально для нього сконструйований апарат. Із його допомогою хлопець отримає змогу самостійно ходити.

Ремонт вулиці Шевченка та в’їзд у Кобеляки
Саме це хоча б обіцяють зробити чиновники обласного рівня, які побували на відкритті об’їзду через місто по дорозі Н-31. За все інше доведеться боротися.

Новини номера на сайті

1 ...1 2 3 4 5 6 7
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації