Вхід | Реєстрація

Тижневик ЕХО

1 ...1 2 3 4 5 6 7
Тижневик ЕХО №11(1013) від 16 березня 2023
   Анонс номера
Загадкове отруєння людей у Бутенках
12 березня в Бутенках сталася надзвичайна подія. Одразу четверо людей, у тому числі і медики, потрапили в реанімацію. Ймовірно, люди отруїлися невідомою речовиною.

Сезон знищення бджіл відкрився, як ніколи рано
Як правило, пасічники і їх бджоли починають страждати після того, як фермери вносять на поля хімічні засоби захисту рослин. Але в 2023 році ще й аграрії в поля не виходили, а перший випадок потрави корисних комах уже зафіксований.

«Білицький» ґвалтівник отримав 3 роки, прокуратура вимагає п’ять
Нагадаємо, що 4 листопада 2021 року була надрукована стаття під назвою «Ґвалтівнику «світить» до п’яти років». У ній розповідалося про злочин, що стався 1 листопада в Біликах...

Вакцини від сказу дійсно немає
Настала весна. І знову жителі та гості Кобеляцької громади почали активно обговорювати тему безпритульних тварин.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №10(1012) від 9 березня 2023
   Анонс номера
Артисти збирали на авто для ЗСУ
3 березня жителі й гості Нових Санжар відвідали благодійний концерт під назвою «Разом до Перемоги заради майбутнього». Концерт проходив у селищному культурно-мистецькому центрі «Нові Санжари».

Зарплати посадовців під час війни
Інформаційна агенція Центр Журналістських Розслідувань Полтавщини «МедіаДоказ» оприлюднив зарплати кобеляцьких чиновників.

«Дитяча» проблема дорослих людей
Ситуація, описана в минулому номері «ЕХО» в статті під назвою «Цькування в дитсадку: чи дійде справа до суду?», отримала своє продовження.

126 тисяч від Полтавагазу
На жаль, мова йде не про подарунок, а про суму, котру, згідно із рішенням суду, заплатить газопостачальній організації жителька Кобеляк.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №9(1011) від 2 березня 2023
   Анонс номера
Копелець програв суд. Game over?
28 лютого 2023 року суддя Полтавського окружного адміністративного суду Петрова оголосила вердикт у справі за позовом екс-міського голови Олександра Копельця.

Цькування в дитсадку: чи дійде справа до суду
Питання цькування, або мобінгу, в трудових колективах було і є актуальним в Україні. Щоправда, до кінця 2022 року роботодавці могли «нищити» підлеглих, не боячись відповідальності.

У кобеляцькій лікарні буде новий керівник
Мова йде про зміну першої особи в так званій «первинці». Адже Кобеляцька міськрада не продовжила контракт із Любов’ю Коломієць, яка багато років керувала спочатку районним, а потім і міським центром первинної медико-санітарної допомоги.

Максим Якименко вчить дітей літати
Невгамовний і невтомний танцівник і хореограф із Кобеляк підготував для глядачів, які 26 лютого зібралися в залі танцювального клубу «Фабрика», черговий мистецький сюрприз.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №8(1010) від 23 лютого 2023
   Анонс номера
Як розкрадали «Водоканал»
Нарешті стали відомі результати аудиторської перевірки, яку провели в Кобеляцькому комунальному підприємстві. Згідно із висновками аудиторів, протягом лише двох неповних років внаслідок діяльності та, водночас, бездіяльності колишнього керівництва «Водоканалу Плюс» підприємство зазнало збитків на загальну суму 4 мільйони 60 тисяч гривень.

Колишні хочуть повернутися
Одразу кілька колишніх керівників Кобеляцької громади намагаються повернутися на роботу через суд

Кобелячани проводжали зиму і збирали кошти для військових
15 лютого в Кобеляках відбувся благодійний ярмарок «Стрітення».

Навіщо приїжджав Бруслик? Погляд не із президії
Тиждень тому, а точніше 14 лютого, в Кобеляки із робочим візитом приїжджав заступник голови Полтавської обласної військової адміністрації Олексій Бруслик.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №7(1009) від 16 лютого 2023
   Анонс номера
Куди подівся свідок у справі Копельця?
14 лютого відбулося чергове судове засідання по розгляду кримінальної справи, обвинуваченим у якій є колишній кобеляцький міський голова

Білицькі підприємці почали отримувати «грантове» обладнання
У 2022 році кілька білицьких та кобеляцьких підприємців взяли участь у конкурсі бізнес-проектів, що проводився за сприяння агрохолдингу «Астарта-Київ», Благодійного фонду «Повір у себе» та німецького банку DAG.

З Іллею Кивою мене звів Павло Гунжель
Фермер із Вишневого Юрій Коба розкрив несподівані подробиці свого звернення за захистом до екс-нардепа, зрадника України.

Пристрасті навколо старост
Кілька днів тому на офіційному сайті Кобеляцької міської ради були опубліковані розпорядження, підписані виконуючим обов’язки міського голови Василем Фещенком.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №6(1008) від 9 лютого 2023
   Анонс номера
Чи можна збагатитися на чужому горі?
У одному із сіл Кобеляцької громади відбуваються події, що можуть стати основою як для сюжету чергової сентиментальної телепрограми, так і для кримінальної справи з реальним вироком суду.

Про «повістки» в Маркетоптах і не тільки
Протягом двох останніх тижнів по Кобеляках і Біликах почала курсувати різна інформація, пов’язана із мобілізаційними процесами.

П’ять тонн борошна роздали за три дні
Днями на місцевих сторінках у соцмережах люди почали жваво обговорювати якість борошна, яке видавали кобеляцьким пенсіонерам у міській раді.

Що буде із захисними укриттями нехворощанських шкіл та дитсадків
На останньому сесійному зібранні вирішували депутати місцевої громади.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №5(1007) від 2 лютого 2023
   Анонс номера
Чому в лікарні помер Олег Охріменко?
Кілька тижнів тому пішов із життя добре відомий жителям Кобеляцької та Білицької громад Олег Охріменко. Його сестра має досить багато запитань до місцевих медиків.

Газ по 7,99 гривні
Таку ціну сплачуватимуть абоненти «Полтавагаз збут» у цьому місяці.

Із газетами — справжня біда
У понеділок редакційний телефон буквально «почервонів» від кількості прийнятих дзвінків. Дзвонили в основному наші передплатники.

Як Мирослав Кувалдін поміняв гітару на автомат
Практично із перших днів російського вторгнення в Україну відомий український музикант і співак, а за «сумісництвом» наш земляк, знаходиться в лавах Збройних Сил.

Новини номера на сайті

Тижневик ЕХО №4(1006) від 26 січня 2023
   Анонс номера
Вбивства замовляють у Біликах?
Працівники ДБР встановили, що планується вбивство підприємця з Полтавської області, для чого іде активний пошук виконавців з кримінального середовища.

Якість асфальтних робіт перевіряли юристи, землевпорядники і соціологи
23 січня у Кобеляцькому суді продовжився розгляд знаменитої для нашої місцевості кримінальної справи, фігурантом якої є колишній міський голова Олександр Копелець.

Суд залишив священика під вартою
За якоюсь злою іронією долі, судове засідання за фактом вбивства місцевим священнослужителем іншої людини відбулося в день, який вважається православними християнами великим церковним святом.

Куди і як розвиватимуться Кобеляки, дізнаємося через 9 місяців
У всякому разі, такі терміни були озвучені під час першої робочої зустрічі посадовців і громадськості.

Новини номера на сайті

1 ...1 2 3 4 5 6 7
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації