Вхід | Реєстрація

Життя у «Дружбі»

Життя у «Дружбі»
Літо, сонце, річка, свіже повітря, друзі навколо тебе. Що ще потрібно дитині для незабутніх канікул та повноцінного відпочинку? Так у Руденківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, завдячуючи відділу освіти, спонсорам та батькам, із 1 по 18 червня працював заклад відпочинку «Дружба», у якому оздоровилось 90 учнів 1–6 класів.
Досвідчені вчителі-вихователі організовували і проводили з дітьми цікаві, розважальні й пізнавальні заходи. У конкурсі «Ловись, рибко» перемогли Надія Миколаївна Тарасенко та Денис Нестеренко, які зловили у ставку по одній рибині. А з яким нетерпінням діти чекали на «День Бантії» чи «День бізнесмена», змагання з футболу чи «Свято високої моди», захоплюючим і цікавим був конкурс між загонами «Два кораблі». Зранку на дітлахів чекали затишні кімнати, про чистоту яких дбали технічні працівники нашої школи.
Після розважальних та пізнавальних заходів діти з апетитом смакували калорійними обідами, які готували кваліфіковані кухарі. Опікувалась відпочиваючими й завгосп школи.
Завдяки шефській турботі, матеріальній допомозі та чуйному ставленню небайдужих людей, а саме: ТОВ «Чиста криниця» (директор Микола Цвітченко), ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» (директор Микола Харченко), ПП «Маріїч», Новосанжарському лісгоспу (директор Василь Красюк) та батькам, діти були забеспечені канцтоварами, спортінвентарем, ласувати фруктами та солодощами.
До речі, завдяки спонсорській допомозі Миколи Харченка та Миколи Цвітченка (саме вони надали автобуси), дівчатка і хлопчики нашого закладу відпочинку зробили екскурсійну розважально-пізнавальну подорож визначними місцями Новосанжарщини: помилувалися казковими персонажами біля села Балівки, відвідали Кунцівську ГЕС, капличку Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, покаталися на каруселях та дитячій гірці в парку Перемоги.
Кожного дня на дітей чекав солодкий приз — морозиво, яке у вигляді спонсорської допомоги надавали приватні підприємці села Руденківка І. Ф. Коба, В. Б. Овчаренко, В. В. Братанова, Ю. В. Гришанін, К. Ю. Прядко, Н. С. Шаповалова, С. А. Дерев’янко, В. В. Омельченко, а також ДП «Руденківське» (директор Г. Г. Фролова). Щира всім вдячність за доброту й розуміння. Сподіваємось, що й надалі всі небайдужі до дітей будуть приділяти максимум зусиль та уваги. Творіть добро — і воно повернеться до вас сторицею!

Автор: Валентина ЧУЛКОВА, директор оздоровчого закладу «Дружба» Руденківської школи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації