Вхід | Реєстрація

«Зоря» йде без втрат

Після семи зіграних турів у рамках чемпіонату Новосанжарського району з футболу тільки руденківська команда іще не втратила жодного очка.
ФК «Зоря» вже традиційно демонструє чемпіонський старт і на короткій дистанції вже має фору над переслідувачами щонайменше у 5 очок. В останніх турах «жертвами» «Зорі» стали «Маяк» та «Штурм».
І ліга. VI тур. «Зоря» — «Маяк» — 2:1; «Газовик» — «Сила ради» — 1:1; «Старт» — «Авангард» — 7:2; «Чиста криниця» — «Колос» — 11:1. VII тур. «Авангард» — «Чиста криниця» — 0:6; «Сила ради» — «Старт» — 2:1; «Маяк» — «Газовик» — 2:2; «Штурм» — «Зоря» — 0:3.
ІІ ліга. VI тур. «Темп» — «Лиман» — 0:0; «Оріль» — «Ворскла» (З) — 2:2; «Ворона» — «ДЮСШ» — 2:4; «Юність» — «Ворскла» (К) — 2:2. VII тур. «Ворскла» (К) — «Лиман-2» — 2:1; «Лиман» — «ДЮСШ» — 7:2; «Оріль» — «Ворона» — 2:1; «Ворскла» (З) — «Юність» — 2:3.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації