Вхід | Реєстрація

Чемпіонат області

Цими вихідними на футбольних полях Полтавщини відбулися матчі чергово туру чемпіонату Полтавської області з футболу де було зафіксовано тукі результати: ФК «Лубни» — «Нове життя» (Андріївка) (0:1) 0:3, «Молодь-ПДПУ» (Полтава) — ФК «Пирятин» (7:1) 3:3, ФК «Миргород» — ФК «Велика Багачка» (0:0) 1:3, «Колос» (Дмитрівка) — «Гірник» (Кременчук) (1:5) 1:2, «Колос» (Кобеляки) — «Псьол» (Гадяч) (2:0) 0:3, «Темп» (Градизьк) — «Колос» (Зіньків) (2:0) 5:0, в дужках результати юнацьких складів команд.
Наступну свою зустріч команда «Колос» Кобеляки проведе на виїзді де зустрінеться з місцевою командою «Гірник» Кременчук, а 11 липня приймати вдома команду ФК «Пирятин».
23 червня відбулися перші матчі 1/8 фіналу кубка Кобеляцького району з футболу в яких зустрічалися такі пари команд і було зафіксовано такі результати: «Колос» Павлівка — Кірове 5:0, Василівка — Дашківка 3:3, Орлик — «Спарта» Лутовинівка 1:3, «Спартак» Рибалки — «Динамо» Кобеляки 1:4, Др. Гребля — Вільховатка 6:0. Команда «Бутенки-2» на гру з командою «Будекспрес» Кобеляки без поважних причин на гру не з’явилася і вона автоматично знімається з розіграшу, а кобелячани потрапляють в ¼ фіналу. Команда «Авангард» Жуки за власним бажанням знялася з розіграшу, а команда «Лан» Шенгури пройшла далі.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації