Вхід | Реєстрація

Литвиненко і Жаботинський — волейбольні чемпіони

Литвиненко і Жаботинський — волейбольні чемпіони
27‑го червня на центральному пляжі Нових Санжар пройшов турнір із пляжного волейболу. Переміг у ньому дует найдосвідченіших учасників — Володимира Жаботинського та Володимира Литвиненка.
Варто зауважити, що волейбол — як пляжний, так і класичний — у Нових Санжарах впевнено посідає друге місце після спорту № 1 — футболу. Щоліта на центральному пляжі відбувається щонайменше 5–6 турнірів. Їх регулярне проведення вже дає свої перші плоди. Так цього року три пари новосанжарських волейболістів взяли участь у чемпіонаті області. Денис Мельниковський та Віталій Костенко стали чемпіонами області у своїй віковій групі, Ігор Савран та Олександр Мокляк здобули «срібло», а пара Владислав Ганжа/Дмитро Яценко привезла «бронзу».
А 27‑го на центральному пляжі відбувся вже третій цього року районний турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню молоді та Дню Конституції. Участь у ньому взяли 9 пар волейболістів. Їх розбили на три групи, переможці яких потім мали сформувати фінальну трійку.
За підсумками ігор у групах до фіналу вийшли пари Віктор Бровко/Олександр  Литвиненко, Володимир Литвиненко/Володимир Жаботинський та Євген Трипуз/Дмитро  Яценко. Фінальні поєдинки проходили за коловою системою. Варто зауважити, що боротися волейболістам доводилося не лише із суперниками, але і з палючим сонцем, яке добряче напікало голову і просто розжарювало пісок під босими ногами гравців.
Перший фінальний поєдинок розпочався із несподіванки. Молоді та спритні Яценко і Трипуз у першій партії змогли переграти досвідчених «зубрів» — Литвиненка і Жаботинського. Але на більше молодих волейболістів не вистачило. У двох наступних партіях досвід взяв своє і дует двох Володимирів переміг суперників «на класі».
— Нам на двох 73 роки! — вдавано сердився Володимир Литвиненко, — попробуй тут потягатися із молодими, яким по 16 чи 20!
У другій фінальній грі дует Віктора Бровка та Олександра Литвиненка зумів переграти ту ж таки пару Трипуз/Яценко — 2:0. Але у вирішальній дуелі із парою Жаботинський/Литвиненко не зуміли зібратися і поступилися з таким самим рахунком 2:0. І цього разу досвід та майстерність дозволили двом Володимирам піти із волейбольного майданчика переможцями. Уже вдруге цього року. Можливо, на наступному турнірі їм знайдуться гідні суперники?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації