Вхід | Реєстрація

«Стандарт» знову засмучує вболівальників

«Стандарт» знову засмучує вболівальників
У черговому турі обласної першості новосанжарська команда вдома приймала футболістів із сусіднього району — ФК «Решетилівка».
Зайве і говорити, що більшість уболівальників вирушали на стадіон із надією побачити нарешті домашню перемогу «Стандарту». І цьому начебто сприяли усі визначальні фактори. По-перше, наша команда знову привезла три очки із виїзду до Базилевщини. По-друге, ФК «Решетилівка» до гри зовсім не видавався таким вже непереможним суперником. Такий же середнячок, як, зрештою, і «Стандарт». Ну і по-третє, мала ж колись статися ця довгоочікувана домашня перемога?! Але, як виявилося, не цього разу…
На гру із решетилівцями тренерський дует «Стандарту» виставив наступний склад: Євген Довгаль — Євген Козаченко, Віталій Святелик, Валентин Білокінь, Володимир Жаботинський — Станіслав Мокрий, Олександр Кириленко, Владислав Мокляк, Владислав Олійник — Віталій Баранович, Віталій Гарець.
Наша команда з перших хвилин спробувала захопити ініціативу. Провела кілька атак, але без особливої загрози воротам суперника. А ось футболісти з Решетилівки відповіли швидкою контратакою. «Десятка» гостей підхопив м’яч на лівому фланзі, на швидкості пролетів половину поля і завдав удару по воротах Євгена Довгаля. Здавалось, що наш воротар без проблем заволодіє м’ячем, але круглий підступно проскочив проміж ніг молодого голкіпера. І ми вже «летимо» — 0:1.
На цей гол наші футболісти змогли досить швидко відповісти. Віталій Баранович зробив ривок до штрафного майданчика гостей і там був збитий захисником. Пенальті! Його впевнено реалізував сам постраждалий — 1:1! Але розвинути успіх «Стандарту» не вдалося. Натомість гравці команди господарів знову дозволили забити у наші ворота. Гості швидко розіграли штрафний і їх півзахисник пробив по воротах Довгаля. М’яч влетів під самісіньку стійку — 1:2. З цим команди пішли на перерву.
Після неї футболісти «Стандарту» знову спробували зрівняти рахунок. Але замість цього пропустили ще одну контратаку. Євген Довгаль відбив удар одного гравця «Решетилівки», але просто на ногу іншому. І той без проблем вразив порожні ворота — 1:3. Тренерський штаб «Стандарту», очевидно, вирішив, що варто змінити голкіпера і за хвилину місце у воротах зайняв Тарас Козловський. Але і йому не вдалося піти з поля «сухим» — після чергової атаки «Решетилівки» він також був змушений витягати м’яча із сітки власних воріт — 1:4. Це вже було схоже на розгром. Ще й у домашніх стінах.
Гравці «Стандарту» додали швидкості і створили декілька непоганих моментів. Але кілька разів не зміг влучити по воротах Владислав Олійник, не вдавалися проходи Віталію Барановичу. А невдовзі лідера атак команди змінив інший нападник Антон Руденський. До честі новосанжарських футболістів, вони в кінці матчу таки змогли забити ще один м’яч. Це Владислав Мокляк скористався зручним відскоком і потужним ударом з улюбленої лівої увігнав круглого до сітки воріт гостей — 2:4. Але на більше господарів не вистачило. І на виході зі стадіону вболівальники вже звично обговорювали слабку гру команди і чергову (котру поспіль?!) домашню поразку. Слабкою втіхою новосанжарським любителям футболу може слугувати хіба чергова перемога юніорського «Стандарту» над своїми однолітками — цього разу з рахунком 1:0.

***

У матчі наступного туру — вже 27‑го червня — наша команда на виїзді зустрічалася із «Харчовиком» із Артемівки. Гра основних складів завершилася безгольовою нічиєю — 0:0. А у матчі юніорів сильнішими були новосанжарці — 4:1.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації