Вхід | Реєстрація

Перші медалі юних боксерів

Перші медалі юних боксерів
Секція боксу в Кобеляках діє менше року. Та, не дивлячись на це, юні вихованці тренера, майстра спорту СРСР Олексія Холодного вже перемагають і завойовують медалі на представницьких турнірах.
У другій декаді червня юні кобеляцькі боксери готувалися до участі в турнірі, що мав проходити у місті Кременчуці. Збірна району формувалася зі спортсменів, котрі живуть і тренуються у Кобеляках, Біликах та Бутенках.
Юнацький турнір з боксу пам’яті судді та тренера Михайла Дмитренка відбувся у Кременчуці 17–18 червня. Крім боксерів із Кобеляцького району у ньому взяли участь спортсмени із Полтави, Комсомольська, Світловодська, Олександрії, Глобиного. Вийшли на ринг і господарі змагань.
На жаль, із різних причин не поїхали у Кременчук найбільш досвідчені вихованці Олексія Холодного. Але й без них кобеляцькі боксери виступили, як для дебютантів, дуже успішно. Так біличанин Ерік Кочарян виграв обидва свої поєдинки і завоював золоту медаль у категорії до 52 кілограмів. Вдало відбоксували і земляк Еріка дванадцятирічний Ігор Тітаренко та бутенківець Дмитро Колісник. Мініатюрний Ігор виступав у ваговій категорії до 34 кілограмів, виграв у боксера із Олександрії і у фінальному бою поступився більш досвідченому полтавцю. А ось Дмитрові довелося битися з боксерами, які набагато важчі й потужніші за нього. Хлопцеві, вага якого не перевищує 85 кілограмів, протистояли 100‑кілограмові досвідчені бійці. Та, не дивлячись на відсутність досвіду та стартовий «мандраж», Дмитро вже в першому раунді переміг свого суперника і судді зупинили поєдинок через явну перевагу кобеляцького боксера. У другому бою в рівній боротьбі наш спортсмен поступився досвідченому боксеру із Кременчука. Таким чином Колісник і Тітаренко завоювали перші в своїй кар’єрі срібні медалі.
Добре билися й інші юні спортсмени. Непогані перспективи для завоювання медалі були у Максима Ткаченка із Бутенок, але йому не пощастило із жеребкуванням. Уже в першому бою на ринг проти нього вийшов переможець обласних і Всеукраїнських змагань. Максим бився проти нього завзято, без страху, але в рівній боротьбі поступився.
Показали себе і набралися неоціненного досвіду Олег Юркін, Олег Халява, Ярослав Лавров, Владислав Круглий, Артем Стрикуль, Ян Дзеркалій, Максим Марченко.
У цілому, дебютом юних боксерів залишилися задоволені як їх тренер Олексій Холодний, так і голова районного товариства «Колос» Віталій Детюк, який всіляко сприяє розвитку боксу на Кобеляччині. Уже в серпні маленькі бійці можуть взяти участь в інших обласних змаганнях.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2010, 12:07 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації