Вхід | Реєстрація

Свято для усіх новосанжарців

Свято для усіх новосанжарців
27‑го червня у Нових Санжарах відбулися урочистості з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України.
Традиційним місцем для проведення усіх літніх святкувань давно вже став селищний Парк Перемоги. Тому не дивно, що саме сюди ввечері у неділю прямували новосанжарці різного віку — як молоді, так і дещо старші. Заповнивши більшу кількість сидячих місць у відкритому глядацькому залі перед узвишшям сцени, санжарці почали чекати на привітання керівництва району. Чиновники, як завжди, із цим не забарились. Цього разу жителів селища та його гостей вітали голова Новосанжарської РДА Сергій Шовкопляс, заступник голови районної ради Борис Федоренко, селищний голова Андрій Река та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ігор Романець. Після вітальних слів представники влади вручали нагороди. Зокрема, Ігор Романець отримав з рук Сергія Шовкопляса почесну грамоту від міністра сім’ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна. А директор комунального підприємства «Інформаційний центр «Новосанжарщина» Олександр Зінченко отримав з рук Бориса Федоренка відзнаку обласної ради. Крім цього, почесні грамоти від РДА та районної ради отримували керівники районних організацій та удостоєні цього року відзнак жителі Нових Санжар та району. Традиційно до Дня Конституції юні новосанжарці, котрим виповнилося 16 років, отримали з рук представників влади свої довгоочікувані паспорти.
Після частини урочистої на новосанжарців чекали концерт та народні гуляння. Концерт тривав кілька годин. А участь у ньому взяли такі відомі вокальні виконавці, як Ігор Миргородський, Віра Губенко, тріо «Водограй», естрадний колектив «Українська Швейцарія», танцювальні колективи «Соколики» та «Козацькі забави». Гуляння тривали довше, ніж концерт, і у багатьох затяглися надовго за північ. До речі, після завершення естрадного концерту молодь змогла добряче «відтягнутися» за допомогою полтавського діджея Паші. Так що нарікати на відсутність розваг не мали приводу ні молоді, ні старші. Організатори, принаймні, спробували задовольнити всіх. І за великим рахунком свято вдалося.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації